Новини
Останні статті і огляди
Aqua Computer починає продажі «розумного» адаптера для роз’єму 12V‑2×6 за ціною €100
-
dret09
Member
Пропоную обговорити Aqua Computer починає продажі «розумного» адаптера для роз’єму 12V‑2×6 за ціною €100
100 євро для вирішення проблеми, якої не повинно бути взагалі...
100 євро для вирішення проблеми, якої не повинно бути взагалі...
-
alexeygalas
Member
Нагадало
-
Piter Cantrope
Member
Власники карт з 8-pin роз'ємами, яких ця діч оминула, і вони не оновлювали свої старі бж, бо нашо дурно гроші витрачати

-
alexeygalas
Member
А таккож власники хх60-хх80 (та хх90, які зробили андервольт) карт із цим роз*ємомPiter Cantrope: ↑ 10.02.2026 10:12Власники карт з 8-pin роз'ємами
-
Аціо
Member
А от в мене питання - вони там у креслення, геометрію, математику хоч намагались?
Генії взагалі то половина двобаштових кулерів не стануть на 0.5-1.8см,
у радіатор впреться їх покращення вже сьогодні.
А я зрозумів - це до цього дива ворожої геніальності жодного інженера не підпустили,
Все зроблено випадковими перехожими білля бару у п'ятницю вечором.
А я зрозумів - це до цього дива ворожої геніальності жодного інженера не підпустили,
Все зроблено випадковими перехожими білля бару у п'ятницю вечором.
-
denizen
Member
нажаль, нікчемна річь, в мене він не стане, навіть, якщо б захотів.Аціо: ↑ 10.02.2026 10:31 А от в мене питання - вони там у креслення, геометрію, математику хоч намагались?
-
Барбарис
Member
Аціо, вони просто в змові з виробниками вертикальних кріплень карт і рейзерів 
-
Earanak
Member
Там ведь есть Type A и Type B, один из них торчит вниз а другой вверх.
-
denizen
Member
той шо вниз, теж не підійде, бо товщина карти не дасть дріт вставити в цей пристрійEaranak: ↑ 10.02.2026 10:40 Там ведь есть Type A и Type B, один из них торчит вниз а другой вверх.
-
tornadox
Member
Відчуй себе бета тестером першої партії!Затримка і підвищення ціни пов’язані з необхідністю доопрацювання програмного забезпечення.
-
S0N1C
Member
а програмне забезпечення по підписці? якщо ні - треба ще допрацьовуватиtornadox: ↑ 10.02.2026 10:42Відчуй себе бета тестером першої партії!Затримка і підвищення ціни пов’язані з необхідністю доопрацювання програмного забезпечення.
-
Геральт
Member
А мені подобається. Одразу відчувається преуім якість легіону "90% ринку" 
-
Аціо
Member
Так отож - у нас же час відеокарт в один слот, так?Earanak: ↑ 10.02.2026 10:40 Там ведь есть Type A и Type B, один из них торчит вниз а другой вверх.
-
Georgin
Member
Кращє б хтось вже почав "продаж" розумних інженерів для провідних виробників мікроелектроніки і всього такого...
-
leif
Member
Купуйте швидше! А то згорить катастрофічно (с)(але це не точно) 
-
Earanak
Member
Ясно, я думал там у версии которая вниз идет, вертикальный коннектор.
Ну что то типа такого - https://cdn.videocardz.com/1/2025/10/WI ... 00x675.jpg
Ну что то типа такого - https://cdn.videocardz.com/1/2025/10/WI ... 00x675.jpg
-
S0N1C
Member
взагалі то Aqua Computer натякає шо майже такАціо: ↑ 10.02.2026 10:47Так отож - у нас же час відеокарт в один слот, так?Earanak: ↑ 10.02.2026 10:40 Там ведь есть Type A и Type B, один из них торчит вниз а другой вверх.
-
dret09
Member
Та з інженерами там у всіх ок, порсто на посадах ефективні сидять. Та і ринок не реагує, тому з лопати і кормлять. Коли компи були привілегією і ними користувалися лише ті, хто шарять, то такого не було. А зараз це масс-маркет, тому маємо що маємо(Georgin: ↑ 10.02.2026 10:49 Кращє б хтось вже почав "продаж" розумних інженерів для провідних виробників мікроелектроніки і всього такого...
-
Аціо
Member
А зрозумів - геніально, щоб придбати наш перехідник за 100 баксів,
спочатку придбай контур на всю систему за 1000 баксів.
Тільки чому на фото в них радіатор у відеокарти повітряного охолодження?
Тобто вони генії в кубі та ще прогресують у геометричній прогресії.