Новини
Останні статті і огляди
Intel Core Ultra 5 250K Plus показав слабкий результат у Geekbench відносно попередника Core Ultra 5 245K
-
FastBullet
Member
Предлагаю обсудить Intel Core Ultra 5 250K Plus показав слабкий результат у Geekbench відносно попередника Core Ultra 5 245K
Як на мене ці ядра повна туфта. Тому що, щоб побачити підвищену продуктивність потрібно збільшувати ліміти, а вони і так неадекватні)) Тому він буде гарніший тільки у спеках((
Як на мене ці ядра повна туфта. Тому що, щоб побачити підвищену продуктивність потрібно збільшувати ліміти, а вони і так неадекватні)) Тому він буде гарніший тільки у спеках((
-
Liam
Member
В мене таке відчуття, що тести Intel'у роблять хлопці з AMD.
-
alexeygalas
Member
Явно передрелізний мікрокод або дрова. Я на 235Т з лімітами PL1/2 = 70W/90W вибив стільки https://browser.geekbench.com/v6/cpu/16237267
Тому і дуже дуже схоже на те )Liam: ↑ 09.02.2026 14:08тести Intel'у роблять хлопці з AMD
-
Lorichic
Member
Не только, там "амдешники"диверсанты ещё и в разработке core ultra учавствовали, иначе не объяснить выход такого кала от компании первого эшелонаLiam: ↑ 09.02.2026 14:08В мене таке відчуття, що тести Intel'у роблять хлопці з AMD.
-
Nekros
Member
Да як у них виходить робити нові процессори повільнішими за попередні? 

В штани гівно підкинулиLiam: ↑ 09.02.2026 14:08 В мене таке відчуття, що тести Intel'у роблять хлопці з AMD.
-
kabostebeztak
Member
єсли б мьі зналі што ета такоє...
Відправлено через 4 хвилини 46 секунд:
Відправлено через 4 хвилини 46 секунд:
такого навіть в часи фх та феном не було
-
ДядяСаша
Member
І як сюди не вставити Леоніда Даниловича з крилатою фразою хоч і заїздженою.
"Це ж було вже"!
"Це ж було вже"!
-
Entar
Member
Мені цікаво, а чи показують інтелівські процесори з купою цих ядер перевагу над АМД процесорами з 8 ядрами/16 потоками в таких іграх як парадоксівські EU5, наприклад, HOI4 ітд?
Мені особисто вистачає продуктивності проца в ААА сінгл рпг/екшн іграх, там відеокарта в пріорітеті, а от в таких іграх проц чим краще тим краще.
Мені особисто вистачає продуктивності проца в ААА сінгл рпг/екшн іграх, там відеокарта в пріорітеті, а от в таких іграх проц чим краще тим краще.
-
alexeygalas
Member
Nekros: ↑ 09.02.2026 15:57Да як у них виходить робити нові процессори повільнішими за попередні?
- спойлер

А ти готовий вуха розвішати і цих зазомбованих слухати? В них все, чим вони НЕ користуються повільніше за попереднєkabostebeztak: ↑ 09.02.2026 16:04такого навіть в часи фх та феном не було
- спойлер

https://www.pugetsystems.com/pugetbench ... Processor/
Мені здається, 5 поколінь проців пройде а вони далі будуть копіпастити одну і ту саму гарячку
Одні і ті ж, які цих процесорів навіть здалека не нюхали
Востаннє редагувалось 09.02.2026 17:10 користувачем alexeygalas, всього редагувалось 1 раз.
-
kabostebeztak
Member
Аalexeygalas: ↑ 09.02.2026 17:06Nekros: ↑ 09.02.2026 15:57Да як у них виходить робити нові процессори повільнішими за попередні?
- спойлер
А ти готовий вуха розвішати і цих зазомбованих слухати? В них все, чим вони НЕ користуються повільніше за попереднєkabostebeztak: ↑ 09.02.2026 16:04такого навіть в часи фх та феном не булоhttps://www.pugetsystems.com/pugetbench ... i7-14700K/
- спойлер
https://www.pugetsystems.com/pugetbench ... Processor/
Мені здається, 5 поколінь проців пройде а вони далі будуть копіпастити одну і ту саму гарячку
Ок
По фактах, харош.
-
alexeygalas
Member
На цьому форумі все (абсолютно все) потрібно перевіряти самому. Бо насвистять ще й не такого ))kabostebeztak: ↑ 09.02.2026 17:08По фактах, харош.
По темі - Арроу зливають лише в ЦП залежних ігорях. Єдине слабке місце.
-
kabostebeztak
Member
Я сюди взагалі ось таким займатись прийшов а не серьозно в чомусь розбиратись:alexeygalas: ↑ 09.02.2026 17:11На цьому форумі все (абсолютно все) потрібно перевіряти самому. Бо насвистять ще й не такого ))kabostebeztak: ↑ 09.02.2026 17:08По фактах, харош.

-
yuriy_dd
Member
фору дають АРМNekros: ↑ 09.02.2026 15:57Да як у них виходить робити нові процессори повільнішими за попередні?
-
Sanьka
Member
Те, що кори ультри вийшли невдалими, навіть Інтел підтвердила. Ну хоч цей раз вистачило сміливості визнати це. Погано, що деякі понакупивші цей мотлох, бігають з теми в тему "вєщають", що ці проци не такі вже і погані, і що там умови не ті щоб потанцавал розкрився, і взагалі вони для роботиLorichic: ↑ 09.02.2026 15:24Не только, там "амдешники"диверсанты ещё и в разработке core ultra учавствовали, иначе не
Ну нічого, зараз новий сокет вийде, і тоді Інтел покаже себе (але це не точно).
-
alexeygalas
Member
Ти це серйозно? А не ваша четвірка одних і тих же "лічностєй", сліпо обожнюючих амд, бігає під кожною темою відмічається фразою "інтел гівно"? Навіть в цьому топіку. Одні і ті ж люди. То хто бігає?Sanьka: ↑ 09.02.2026 23:55Погано, що деякі понакупивші цей мотлох, бігають з теми в тему "вєщають",
-
Sanьka
Member
Всім давно зрозуміло, що 1800 сокет прохідний, проци навіть не випередили 1700ті. Тому Інтел визнала прокол і ставки робить на 1900.alexeygalas: ↑ 10.02.2026 07:27 То хто бігає?
А ти в кожній темі якраз і бігаєш, акі адепт сінебенча. Походу понакупив тих проців і хвалиш.
Востаннє редагувалось 10.02.2026 08:00 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
-
man1242
Member
Бо тех процесс все ще 10нм але запаковані інакше а кажуть у консолях старе залізо, ось у інтела скайлейк 2015 року вже пережив два консольних поколінняNekros: ↑ 09.02.2026 15:57 Да як у них виходить робити нові процессори повільнішими за попередні?
В штани гівно підкинулиLiam: ↑ 09.02.2026 14:08 В мене таке відчуття, що тести Intel'у роблять хлопці з AMD.![]()
Востаннє редагувалось 10.02.2026 08:00 користувачем man1242, всього редагувалось 1 раз.
-
Nekros
Member
Тому що інтел це позор, інтел це зашквар, Інтел це заслужив.alexeygalas: ↑ 10.02.2026 07:27Ти це серйозно? А не ваша четвірка одних і тих же "лічностєй", сліпо обожнюючих амд, бігає під кожною темою відмічається фразою "інтел гівно"? Навіть в цьому топіку. Одні і ті ж люди. То хто бігає?Sanьka: ↑ 09.02.2026 23:55Погано, що деякі понакупивші цей мотлох, бігають з теми в тему "вєщають",![]()
Хто як не ми? І чому цього не робити якщо вони кожного разу обсираються і тільки новий сокет встигають клепати
-
alexeygalas
Member
То прикладайте якісь тести, скріни з ваших core ultra, пруфи короче. Бо інакше - це виглядає якNekros: ↑ 10.02.2026 07:59Хто як не ми?
Пук срьоньк ахаха. І побіг далі
Яка практична користь від ваших повідомлень, якщо вони повторюються?
В кожному топіку одне і те саме. Я можу ваш весь контент врапнути одним рядком:
Гірше за попереднє, новий сокет, мертва платформа, h264 10bit 4:2:2, fps в 1080р низький. Асрок гівно. Ліза валіза.
Все
Востаннє редагувалось 10.02.2026 08:19 користувачем alexeygalas, всього редагувалось 1 раз.
-
Nekros
Member
Вийшов недолугий arrow lake на новому сокеті по продуктивності гірше попереднього покоління. Тепер виходять ті сами ядра лише з перемаркуванням і все, більше нічого не вийде. Мертва тупикова платформа. Уявляю пики тих хто купив під них материнка за 10к+ грн. Тепер що би підвищити продуктивність треба буде ще 10к на материнку викласти вже з новим сокетомalexeygalas: ↑ 10.02.2026 08:03То прикладайте якісь тести, скріни з ваших core ultra, пруфи короче.Nekros: ↑ 10.02.2026 07:59Хто як не ми?
Прогріли гоїв а їм все подобається, пруфи на розумові здібності просять
Востаннє редагувалось 10.02.2026 08:13 користувачем Nekros, всього редагувалось 4 разів.