Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
Radio Bay
Member

Повідомлення

tablestikus: 09.02.2026 13:22та що там може бути в русні-нитіка цікавого

Так, за последнее время стал легко отличать русню: враньё и срач. Отличительная черта во многих источниках, но параметры неизменны
MSiAventador
Member

Повідомлення

Filabatya: 09.02.2026 13:40 StTechnik
MSiAventador
luxsin x8 vs fiio k15?
luxsin x9 vs fiio k17?
luxsin x9 ВДВІЧІ !! дорожчий за fiio k17
Плюс Люксіна x9 в R2R регуляторі гучності який котується як майже замінювач передпідсилювача.
Є вихід на саб і є HDMI in , який не факт що дефакто буде набагато краще за оптичній вхід у К17.
Розсипуха аналогічна К17. На аналоговому вході не бачу осцилятора і процесора для потужного параметричного еквалайзера.
Я не бачу профіта від х9.
Filabatya
Member

Повідомлення

MSiAventador
в нас ціна майже однакова)
Radio Bay
Member

Повідомлення

MSiAventador: 09.02.2026 20:12набагато краще за оптичній вхід у К17
Не бачив жодного гарного сетапу з опором на оптику. Здебільшого юзається на рівні "Едиків", бо там нема інших варіантів. У кино буває застосовується для багатоканалу, але не для стерео. USB, кокс, там ще є i2S, EBU, але там, де DDC юзають, не дуже розповсюджено, то на цапах $1K+ є такі порти. Кокс здебільшого теж на DDC, у бюджеті USB керує
MSiAventador
Member

Повідомлення

Radio Bay: 09.02.2026 20:25
MSiAventador: 09.02.2026 20:12набагато краще за оптичній вхід у К17
Не бачив жодного гарного сетапу з опором на оптику. Здебільшого юзається на рівні "Едиків", бо там нема інших варіантів. У кино буває застосовується для багатоканалу, але не для стерео. USB, кокс, там ще є i2S, EBU, але там, де DDC юзають, не дуже розповсюджено, то на цапах $1K+ є такі порти. Кокс здебільшого теж на DDC, у бюджеті USB керує
Ну хіба що ви з флешки на ТВ дивитись кіно з дорожками в DTS чи DlolbyTrue HD - тоді повірю що різниця з оптикою буде чутна, на гарній акустиці.
Radio Bay
Member

Повідомлення

MSiAventador: 09.02.2026 20:54Ну хіба що ви з флешки на ТВ дивитись кіно з дорожками в DTS чи DlolbyTrue HD - тоді повірю що різниця з оптикою буде чутна, на гарній акустиці
Я у себе спеціально тестив, спеціально навіть дріт купив Ugreen, щоб не лайно якесь. Дуже в'ялий, нецікавий звук. Може залежати від передавача, який на мамках робиться за остаточним принципом. З USB простіше, виправляється окремим конторолером і коштує це понти, наприклад, з StLab мав справу, з оптикою ти нічого не зробиш
Firebrand
Member

Повідомлення

Radio Bay: 09.02.2026 18:32Можешь найти канал Дакмастера и сам пройти А-Б тест, например, SLMS SU1 против его кастомного, вообще не понимаю, что там можно спутать.
если память короткая, то я уже писал, здесь ранее свое мнение про дакмастера и его апгрейды. Тесты я слушал и не раз, разница есть, но она ровно столько, сколько может дать разница в тонкостях и микродинамике.
Так что не позорился б ты
вийди вже з темряви, аудіофіл, латентний. ;)

Отправлено спустя 2 минуты 12 секунд:
Radio Bay: 09.02.2026 19:14Так, за последнее время стал легко отличать русню: враньё и срач. Отличительная черта во многих источниках, но параметры неизменны
есть канал, v mire net , это наш земляк, самый настоящий, живет в Борисполе, зайди к нему на канал, интересно, через сколько секунд ты оттуда вылетишь,с подгоранием своего аудиофилизма. :gigi:

Отправлено спустя 6 минут 24 секунды:

видео,специально для тех, кого коробит от дабовика))
Radio Bay
Member

Повідомлення

Firebrand: 09.02.2026 22:08но она ровно столько, сколько может дать разница в тонкостях и микродинамике
А для меня небо и земля, в т.ч. по ритмике, я конкретно о SLMS SUV1 vs его цап. Тут опять же, на чем слушать? На Эдиках 2700 по оптике? Так там может и вообще не будет. Вот и вся разница, я смотрю через увеличительное стекло, а ты тоже может через стекло, но матовое
Firebrand: 09.02.2026 22:08вийди вже з темряви, аудіофіл, латентний.
У темряві ти, в мене збільшувальне скло у яке я можу все роздивлятися, чисте та прозоре. Сенс гарної аудіотехніки — чути більше, але ти взагалі не розумієш, про що мова йде, бо все, що ти не розумієш, — то аудіофілія. Проте тут багато людей з різнима думками не завжди згодних один з одним, але тільки ти тут в істериках про аудуофилів б'єшся "не може такого бути", при чому властного досвіду у тебе нуль :)
tablestikus
Member

Повідомлення

Radio Bay
всім купити свени, втикнути в ріалтек і так сидіти, все інше розвод лохів на гроші)
Radio Bay
Member

Повідомлення

Firebrand: 09.02.2026 22:17видео,специально для тех, кого коробит от дабовика
Фуфло, от диванного теоретика, он упирает на то, что что качество микрух и делает на это упор достигло такого уровня, что всё звучит круто.
Really? На каких дурачков это рассчитано, если решают не микрухи, а схемотехника? Просто пускаем рядом на расстоянии 1мм две дорожки сигнальную и по питания и все, пошли наводки и микруха там вообще ничего не решает, всё, звук засрали. Харе эту парашу сюда постить, ветку засирать, ты вообще в теме не плаваешь, просто мусор постишь

Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
tablestikus: 09.02.2026 22:32все інше розвод лохів на гроші
Так тож і є головна думка, одні лайки збирають, інші самостверджуються :)
Filabatya
Member

Повідомлення

Треба собі замовити цей ак4499 на алі, вдіти вельветові штани і почати паяти чудо ЦАП. Хай ці аудіолохи далі переплачують, я собі за 100точку хай енд намучу :idea:
Firebrand
Member

Повідомлення

Radio Bay: 09.02.2026 22:40Фуфло, от диванного теоретика, он упирает на то, что что качество микрух и делает на это упор достигло такого уровня, что всё звучит круто.
ты вот, вроде, взрослый дядя, а опускаешься до уровня брызгать слюной. В том видео, от русака клятого, все довольно четко изложено и с этим спорить будет, как раз вот такой как ты. И откуда тебе знать,через какое стекло и я смотрел\слушал дакмастерские "шедевры" апгрейда? не нравится русак,смотри англомовный канал, что я дал выше. :rolleyes:
Radio Bay
Харе эту парашу сюда постить, ветку засирать
еще разочек, не тебе решать,что мне постить, это не нарушает правил ветки, а вот твои выпады, оскорбительные,как раз таки не совсем в тему. B-)
Востаннє редагувалось 09.02.2026 23:15 користувачем Firebrand, всього редагувалось 1 раз.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Filabatya: 09.02.2026 22:53ак4499 на алі
До речі, там є тема оигинал/не оригинал, пальні Muse є. Блек Гейти на Алі - окрема справа.
Fututech початковий USB у три/чотири рази дешевше. Ні, може, їх з заводу ці фури тирять, але я у сумніві.
Ліпше вже якийсь Inacoustik або Fiio взяти по місцю. Отстанні тільки з’явилися, але вперше для $15 то буде супер.
Роблю висновки по конструкції
tablestikus
Member

Повідомлення

Filabatya: 09.02.2026 22:53 Треба собі замовити цей ак4499 на алі, вдіти вельветові штани і почати паяти чудо ЦАП. Хай ці аудіолохи далі переплачують, я собі за 100точку хай енд намучу :idea:
Можна піти далі і самому робити чіпи, або добувати кремній для них)
Radio Bay
Member

Повідомлення

Жирнюча колекція музики для організації простору під щось поробити на любий смак:

Putumayo Presents

Пишуться класно
Гарний Salam Alaykoum вийшов, грає )
Firebrand
Member

Повідомлення

спойлер
Radio Bay
Member

Повідомлення

Всёх дурачков для дуруачков собрал? Продолжай 😊
Только приличные люди видосы под спойлер прячут, культурные в смысле :)
feson
Member

Повідомлення

Отправлено спустя 10 минут 15 секунд:
Не нужно делать легенду из v mire net. А то это уже Сталкером попахивает.
В чем то он прав - а где то ему просто не хватает понимания или образования для оценки и он несет просто ерунду для народа.

Его видео тоже смотрю. Есть интересные. Есть просто на посмеяться.
Radio Bay
Member

Повідомлення

feson
У Putamayo такого дуже багато. Вони замішують сучасні напрямки та етнічну музику.
Завжди дуже смачно та якісно, особливо коли ти не прихильник конкретних стилів, а просто любиш слухати музику.
Довно оселились у колекції.

Musician Spotlights - кого там тільки нема :)
Firebrand
Member

Повідомлення

Radio Bay: 10.02.2026 21:55 Всёх дурачков для дуруачков собрал? Продолжай 😊
Только приличные люди видосы под спойлер прячут, культурные в смысле :)
А что продолжать, как говорится: кто понял,тот понял. Опять же, еще раз убедился, что высказывания в оскорбительной форме,все же задевают чувства аудиофилов верующих. :laugh:

Отправлено спустя 4 минуты 42 секунды:
feson
. В чем то он прав - а где то ему просто не хватает понимания или образования для оценки и он несет просто ерунду для народа.
так его канал и не является какой то квинтэссенцией понимания звука. Я бы мог привести другой, англоязычный канал, есть даже итальянский, есть обзоры от Амира,но зачем же, если даже v mire net, хватает ,что бы ....ну то самое короче :laugh:
Відповісти