Новини
Останні статті і огляди
Выбор монитора
-
shnok
Member
На розетці трапляються варіанти дешевші на 2-5 тисячі, в залежності від цінового сегменту монітора, де вказано що є один, або декілька битих пікселів. Не знаю, стосовно відкритих моніторів, скоріше за все можливо повертають із-за великого глоу ефекту.
-
FirstTDM
Member
Ну да... так и есть... и еще от покупателя зависит - когда ты спокойно разговариваешь/просишь посмотреть на монитор, то, как правило, тебе идут навстречу...alumem: ↑ 07.02.2026 02:09ще много от конкретного продавца/магазина/пунктавидачи зависит
-
Metroa
Member
Панове, хто може сказати про цей монітор, чи вартує уваги за таку ціну? https://www.amazon.com/gp/product/B0FLL ... X0DER&th=1
для 2к.
для 2к.
-
walkman3000
Member
Metroa
якщо ви зібрались брати його Містом, розраховуючи на податкову лотерею, то ні. навіть якщо пощастить
якщо ви зібрались брати його Містом, розраховуючи на податкову лотерею, то ні. навіть якщо пощастить
-
Metroa
Member
Близько 700 грн. офіційний податок+60 доларів доставка приблизно. я про сам монітор якість, більше питаю. Чи є в когось, який досвід використання.walkman3000: ↑ 07.02.2026 16:09 Metroa
-
alumem
Member
Metroa
Оно того просто не стоит, какой бы моник не был крутой всегда есть шанс на битые пикселя и в случае ips на большой глоу или вообще засветы
Ну и на этот мон почти и обзоров нет, хотя вроде как даже тесты от какого-то азиата нашел, ну и по ним там 650+- контраста что стыдоба как для 2026 года
+ не думаю что на руках у кого-то он есть на форуме)
ps давно не встречал от лыжы нормальных мониторов
Оно того просто не стоит, какой бы моник не был крутой всегда есть шанс на битые пикселя и в случае ips на большой глоу или вообще засветы
Ну и на этот мон почти и обзоров нет, хотя вроде как даже тесты от какого-то азиата нашел, ну и по ним там 650+- контраста что стыдоба как для 2026 года
+ не думаю что на руках у кого-то он есть на форуме)
ps давно не встречал от лыжы нормальных мониторов
-
FirstTDM
Member
Ага... поддерживаю - начинаю вспоминать и не получается: не помню хоть у кого монитора от LG...alumem: ↑ 07.02.2026 18:22ps давно не встречал от лыжы нормальных мониторов
-
Yurius
Member
230+60+20 =300 дол,або 13500 грн....за ці гроші йдете і купуєте у офіціалів Gigabyte M27Q3 тіж 2к 320гц ,свіжа мрдель : kvm модуль,металева нога,юсб хаб с тайп с .На нього є огляд у Монітор анбоксед.Metroa: ↑ 07.02.2026 17:55Близько 700 грн. офіційний податок+60 доларів доставка приблизно. я про сам монітор якість, більше питаю. Чи є в когось, який досвід використання.walkman3000: ↑ 07.02.2026 16:09 Metroa
-
walkman3000
Member
це дешевий фастіпс, шо там дивитись. знайти іпс лижу 8-9 серії з першого разу важко без глоу та блб, а повертати цю дешеву 640 нема куди буде. вам вже запропонували гігу чи додайте на AOC Q27G4SRUMetroa: ↑ 07.02.2026 17:55Близько 700 грн. офіційний податок+60 доларів доставка приблизно. я про сам монітор якість, більше питаю. Чи є в когось, який досвід використання.walkman3000: ↑ 07.02.2026 16:09 Metroa
-
Yurius
Member
А чим цей АОС краще Гіги що за нього теба доплачувати? по спекам не побачив.walkman3000: ↑ 08.02.2026 08:46вам вже запропонували гігу чи додайте на AOC Q27G4SRU
-
walkman3000
Member
це альтернатива з доплатою 10$. мені дешеві лосі більше подобаються, ніж гігіYurius: ↑ 08.02.2026 09:49А чим цей АОС краще Гіги що за нього теба доплачувати? по спекам не побачив.walkman3000: ↑ 08.02.2026 08:46вам вже запропонували гігу чи додайте на AOC Q27G4SRU
-
Yurius
Member
Абсолютно протилежне думка і досвід у мене. Дешеві Аоки це : червоно чорний уродський дизайн з 2012,дешевий пластик,дрибижащі кнопки замість джойстика ,блмзько 0 контроль якост(вони завжди на уцінках десятками повернуті в розетках/телемартах.)walkman3000: ↑ 08.02.2026 14:08це альтернатива з доплатою 10$. мені дешеві лосі більше подобаються, ніж гігіYurius: ↑ 08.02.2026 09:49
А чим цей АОС краще Гіги що за нього теба доплачувати? по спекам не побачив.
Дешеві Гіги цього року це: металева нога і підставка в моніках від 7000 грн,зручне керування ,мінімалістичний сучасний дизайннормальний пластик.
Упорівнянні цих двух з кейсу вище Гіга теж краща .
-
walkman3000
Member
у мене була купа проблем з лг,мсі та делл і шо далі? це ж лотерея і я не сказав що він кращеYurius: ↑ 08.02.2026 14:27Абсолютно протилежне думка і досвід у мене
та взагалі пофігу, це геймерський мон з пососними кольорами з коробки, як у всіх геймерськх за цю ціну, його цінність це дешеві плавні 300Гц, якщо це твій реквестYurius: ↑ 08.02.2026 14:27Дешеві Гіги цього року це: металева нога і підставка в моніках від 7000 грн,зручне керування ,мінімалістичний сучасний дизайннормальний пластик
ок боссYurius: ↑ 08.02.2026 14:27Упорівнянні цих двух з кейсу вище Гіга теж краща .
-
Tonny
Junior
Можливо, в більш просунутому сегменті так, а в найдешевшому сегменті (коли хочеться 165+ Гц, Зовнішній блок живлення і... все, вимоги закінчилися) то LG дуже непоганий варіант. Маю 24" 24GS60F та 27GS75Q, для вказаних вимог чудові моніториalumem: ↑ 07.02.2026 18:22 ps давно не встречал от лыжы нормальных мониторов
180Гц є, а як бонус - дуже непогана кольоропередача (помітно краще ніж в MSI G2412)
Якщо потрібна висока яскравість то тут, звичайно, мимо, але конкретно під мої потреби її вистачає з запасом. Приклад для 27GS75Q:
- для роботи: яскравість 25, контраст 60 - в цьому режимі монітор споживає приблизно 12Вт, живлю від type-c через тригер на 20В.
- для ігор: яскравість 85, контраст 70, споживання 21Вт
-
Reverse_rain
Member
Вітаю. Підкажіть що зараз нормальне можна взяти на 2к 27 дюймів з IPS матрицею та гц починаючи з 144, звісно. А то дивишся коментарі до моніторів і усюди биті пікселі, полоси на екранах, кнопки перестають працювати, вимикаються... Просто відштовхує від купівлі((
Бюджет до 15к. Спочатку дивився HP Omen, потім переключився на Dell, зараз побачив в телемарті Asus 27" ROG Strix XG27ACMEG (але модель 2026 року, що воно таке хто його зна). Мене вже трохи плавить з цього. Буду вдячний за допомогу у виборі.
Бюджет до 15к. Спочатку дивився HP Omen, потім переключився на Dell, зараз побачив в телемарті Asus 27" ROG Strix XG27ACMEG (але модель 2026 року, що воно таке хто його зна). Мене вже трохи плавить з цього. Буду вдячний за допомогу у виборі.
-
FirstTDM
Member
Выбирать по вкусу и кошельку свежие модели - они все у нормальных фирм примерно одинаковые в этом классе, но у Асуса цвет 10 бит:Reverse_rain: ↑ 16.02.2026 23:21Підкажіть що зараз нормальне можна взяти на 2к 27 дюймів з IPS матрицею та гц починаючи з 144, звісно.
* ASUS TUF Gaming VG27AQML5A
* MSI MAG 274QRFW X32
* Dell P2422H
Заказать при покупке (до оплаты) проверку на битые пиксели, погонять картинки/видео 15-20 мин, понажимать кнопки...Reverse_rain: ↑ 16.02.2026 23:21А то дивишся коментарі до моніторів і усюди биті пікселі, полоси на екранах, кнопки перестають працювати, вимикаються... Просто відштовхує від купівлі((
-
Свегер
Member
Reverse_rain
Якщо потрібно, попрошу його зробити фото чи перевірити налаштування.
Знайомий з роботи, на цих вихідних, якраз ходив в телемарт, (щоб подивитися, як він виглядає в наживо) і купив цей Asus 27" ROG Strix XG27ACMEG, сину для ігор. Казав, що монітор супер, все подобається. Без битих пікселів та засвічень. Також, сподобалось відображення чорного кольору на цьому моніторі...Reverse_rain: ↑ 16.02.2026 23:21 Вітаю. Підкажіть що зараз нормальне можна взяти на 2к 27 дюймів з IPS матрицею та гц починаючи з 144, звісно. А то дивишся коментарі до моніторів і усюди биті пікселі, полоси на екранах, кнопки перестають працювати, вимикаються... Просто відштовхує від купівлі((
Якщо потрібно, попрошу його зробити фото чи перевірити налаштування.
-
Yurius
Member
Дайте посилання,я навіть в гуглі такого не бачу.Цікаво глянути що там за іпс в 26 році навиходили.Reverse_rain: ↑ 16.02.2026 23:21Asus 27" ROG Strix XG27ACMEG (але модель 2026 року, що воно таке хто його зна). Мене вже трохи плавить з цього. Буду вдячний за допомогу у виборі.
З.І. знайшов , нічого цікавого за свій прайс (тільки якщо ви збирались купляти новий Резік,який з ним йде у подарунок).
Відправлено через 2 години 30 хвилин 5 секунд:
Gigabyte M27Q3 якщо треба 320гц , Gigabyte M27Q2 QD якщо вистачить 210гц і пріоритет краща кольоррва палітра та охват.Reverse_rain: ↑ 16.02.2026 23:21Вітаю. Підкажіть що зараз нормальне можна взяти на 2к 27 дюймів з IPS матрицею та гц починаючи з 144, звісно. А то дивишся коментарі до моніторів і усюди биті пікселі, полоси на екранах, кнопки перестають працювати, вимикаються... Просто відштовхує від купівлі((
Бюджет до 15к.
-
Reverse_rain
Member
А як у цих Gigabyte з якістю? Чи то вже немає різниці і під капотом всі монітори, різних виробників, однакові всередині?
Зараз дивлюсь, а монітор на 8бітній матриці, але під 300гц, дивна тенденція, мені б краще 144гц але з більшим охопленням кольорів.
Що можете сказати про Dell
S2725DSM
S2725QS ( хоча у іграх моя відяха задихнеться при 4к)
Зараз дивлюсь, а монітор на 8бітній матриці, але під 300гц, дивна тенденція, мені б краще 144гц але з більшим охопленням кольорів.
Що можете сказати про Dell
S2725DSM
S2725QS ( хоча у іграх моя відяха задихнеться при 4к)
-
Yurius
Member
В мене був ось той на 320гц (поки не купив ОЛЕД) все чудово :засвітів не було ,битих пик елів теж ,збірка теж без питань.Reverse_rain: ↑ 17.02.2026 12:11А як у цих Gigabyte з якістю? Чи то вже немає різниці і під капотом всі монітори, різних виробників, однакові всередині?