Razer випускає «ювілейну» версію ігрової миші Boomslang за ціною $1337

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
DuckRider
Member

Повідомлення

leif: 06.02.2026 15:34 Хлопці що ви як з печери вилізли?

Ці речі приносять ЦА задоволення на всі 1337 баксів а може і більше. Воно как би далеко не на останні купується) і це не про матеріали і не про якесь практичне виправдання ціни.
Це ж чисто колекційна річ, на полицю поставити і ще 10 років чекати поки рейзер знов перевипустуть першу в світі ігрову мишку
waryag
Member

Повідомлення

Firebrand: 06.02.2026 18:22полиуретановой кожи
Даже как-то не сразу обратил внимание, что тупо назвали кожей, а не кожзамом, экокожей и прочими эвфемизмами.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Гоем тут являешься только ты, родной. Завистливый и жадный :laugh:

це ж вже було 15 лет назад, лежит вот:
photo_2026-02-06_20-26-21.jpg
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

спойлер
обзывая других расистскими или шовинистическими оскорблениями, всегда будь готов что это отскочит и по тебе.
3Dfx
Member

Повідомлення

§пта, а колись ми всі грали однаковими мишками. Вдома чи в клубах. А тепер вони коштують як нирка)))
waryag
Member

Повідомлення

3Dfx: 07.02.2026 09:35§пта, а колись ми всі грали однаковими мишками. Вдома чи в клубах. А тепер вони коштують як нирка)))
Не були вони однаковими. Доволі швидко почали з'являтися додаткові кнопки, кулька змінилася на сенсори і понеслося...
А зараз ніщо не заважає взяти недорогого китайця на будь-який смак.
3Dfx
Member

Повідомлення

waryag: 07.02.2026 15:35
3Dfx: 07.02.2026 09:35§пта, а колись ми всі грали однаковими мишками. Вдома чи в клубах. А тепер вони коштують як нирка)))
Не були вони однаковими. Доволі швидко почали з'являтися додаткові кнопки, кулька змінилася на сенсори і понеслося...
А зараз ніщо не заважає взяти недорогого китайця на будь-який смак.
спойлер
це Ви про який період? З 1994 по десь 2005 все однакове. Потім пішли g серії, рейзор зявився і т.д. І різниця в цінв була х2-3, не 100
waryag
Member

Повідомлення

3Dfx: 08.02.2026 08:50це Ви про який період? З 1994 по десь 2005 все однакове. Потім пішли g серії, рейзор зявився і т.д. І різниця в цінв була х2-3, не 100
:facepalm:
Зображення
3Dfx
Member

Повідомлення

Я не про еволюцію. Проїхали.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 06.02.2026 20:18
Гоем тут являешься только ты, родной. Завистливый и жадный :laugh:

це ж вже було 15 лет назад, лежит вот:
photo_2026-02-06_20-26-21.jpg
харош B-)
раніше мати екслюзивну цяцьку було круто, особливо в цій хардвер тусовці, зараз наче на профільному форумі сидимо, а в людей через це істерика, мінуси ставлять :rip:
МОНАХ
Member

Повідомлення

... 45000 DPI...
:eek: Й-о-о-о-о-о... оперний-кінотеатр!!! Аже не повірив, коли прочитав, думав помилка - пішов "гуглити"... :insane: Це КУДИ стільки?! Невже "легендарне" 8К настільки дає змогу "розгулятися" такому DPI?
► У мене наразі домашня "миша" на 5000 DPI при 2К-моніторі - для ігор навіть скидаю на 4000 або й на 3000 DPI, а так як паралельно з планшетом-стилусом і для графіки її використовую, то і для цього 5000 DPI - по-середньому достатньо (працював з "мишами" десь на 8000 DPI - то, в принципі, вже верхня межа в роботі, як на мене, в 2К)...
:D Чи це як монітор з частотою на 512Гц+?
► З іншого боку, а чого я дивую: для мене і геймінг в 30фпс - нормально :gigi: ...
спойлер
Liam: 06.02.2026 15:48 В мене кохана фанат пані Billie Eilish та хоче її вініл. Просто так, бо він файний та фановий.
Звісно в нас не має програвача, але...
► Ну, таке - тут кожному своє; як дуже хочеться, то чому б і ні. Як меломан, який серед іншого має повну колекцію альбомів Modern Talking на касетах і ні за що їх не віддам/не продам, хай там вони хоч розмагнітяться з часом..., я можу зрозуміти Вашу половинку (можна поставити для антуражу і прикраси якогось тематичного кутка в кімнаті і періодично "лапати" цей "аксесуар" для здобуття додаткового ендорфіну)... Але от щоб "мишу" - за СТІЛЬКИ, та ще й у якості виставкового експонату під рамкою - :insane: - то прямо добряче потрібно, щоб в житті збіглися два моменти: бути комп'ютерним задротом-олдфагом і бути мільйонером.
Відповісти