Прогревают гоев знатно
Новини
Останні статті і огляди
Razer випускає «ювілейну» версію ігрової миші Boomslang за ціною $1337
-
doc-oc
Member
Предлагаю обсудить Razer випускає «ювілейну» версію ігрової миші Boomslang за ціною $1337
Прогревают гоев знатно
Прогревают гоев знатно
-
leif
Member
Для тру фанатів разєру зайде
Розкуплять за 7 секунд. Хтось собі, хтось на перепродаж. Хтось щоб ще 20 років полежала-настоялась і тоді на ібей
-
ALT-F13
Member
Чекаю, цікаво буде "порівняти" з оригіналом (який в мене з 2000-го) та Collector's Edition 2007 року 
-
leif
Member
А ось і фанати )
Ну, головне щоб радувало. А решта то дрібниці
Ну, головне щоб радувало. А решта то дрібниці
-
hohlid19
Member
Запятую поставить забыли наверное
-
dead_rat
Member
Ахаха, в мене у підвалі валяється колекційна Бумсланг в титановому корпусі. Жаль коробок викинув.
-
leif
Member
Це 2007 року?dead_rat: ↑ 06.02.2026 15:14 Ахаха, в мене у підвалі валяється колекційна Бумсланг в титановому корпусі. Жаль коробок викинув.
-
Liam
Member
Дійсно, краще б титановий корпус зробили та слоган - Ми з Вами назавжди!dead_rat: ↑ 06.02.2026 15:14 Ахаха, в мене у підвалі валяється колекційна Бумсланг в титановому корпусі. Жаль коробок викинув.
Шоб ту мишу у труну клали.
А пластик... Ну, не знаю
-
dead_rat
Member
Наче так, я її новою запакованою в металевій коробці взяв в 2011 начеleif: ↑ 06.02.2026 15:16Це 2007 року?dead_rat: ↑ 06.02.2026 15:14 Ахаха, в мене у підвалі валяється колекційна Бумсланг в титановому корпусі. Жаль коробок викинув.
-
Liam
Member
1337 — це головне число в Leet Speak (мова "еліти", де цифри замінюють літери). Воно розшифровується як LEET (від англ. Elite). У 2000-х бути "літом" означало бути професійним гравцем, хакером або просто "батьком" у Counter-Strike.
Цікавий момент. Чув колись про нього, але забув.
Цікавий момент. Чув колись про нього, але забув.
-
Олег963
Member
Так але це 1337$ за мишку -і практичним висловом це 2П .Liam: ↑ 06.02.2026 15:22 1337 — це головне число в Leet Speak (мова "еліти", де цифри замінюють літери). Воно розшифровується як LEET (від англ. Elite). У 2000-х бути "літом" означало бути професійним гравцем, хакером або просто "батьком" у Counter-Strike.
-
leif
Member
dead_rat
Непогано
дарма лише коробку викинув, зараз би міг фанатам загнать на ібей за грубі гроші. Можна і без коробки звісно але дешевше
Непогано
-
n+gibat[]r
Member
Кожа молодого дермантина, элитные материалы для элитных ̶г̶о̶е̶в̶ геймеровкнопки с покрытием из полиуретановой кожи
-
leif
Member
Хлопці що ви як з печери вилізли?
Ці речі приносять ЦА задоволення на всі 1337 баксів а може і більше. Воно как би далеко не на останні купується) і це не про матеріали і не про якесь практичне виправдання ціни.
Ці речі приносять ЦА задоволення на всі 1337 баксів а може і більше. Воно как би далеко не на останні купується) і це не про матеріали і не про якесь практичне виправдання ціни.
-
Liam
Member
В мене кохана фанат пані Billie Eilish та хоче її вініл. Просто так, бо він файний та фановий.leif: ↑ 06.02.2026 15:34 Хлопці що ви як з печери вилізли?
Звісно в нас не має програвача, але... Я подумаю над цим.
Фанати - це дуже круто. Й справа тут дйсно не про гроші.
Але тітан був би краще.
-
Nekros
Member
В ній що 32ггб DDR5? 
-
MqM
Member
Чекаємо ці миші в новому тендері закупів для якихось чиновників
Виглядає ефектно звісно, але що там відповідає ціні? Чутливість миші?
Виглядає ефектно звісно, але що там відповідає ціні? Чутливість миші?
-
Liam
Member
Ви не побачили? Перечитайте ще раз.MqM: ↑ 06.02.2026 15:57 Виглядає ефектно звісно, але що там відповідає ціні? Чутливість миші?
МиШІ.
-
dret09
Member
А я думав моя Finalmouse невиправдано дорога)))
-
Firebrand
Member
как сделать наручные часы дорогими? добавьте в них драгоценные камни.
знаете как сделать дорогой компьютерную мышку? добавьте вот это: кнопки с покрытием из полиуретановой кожи.
знаете как сделать дорогой компьютерную мышку? добавьте вот это: кнопки с покрытием из полиуретановой кожи.