NVIDIA підтвердила, що технологія Dynamic Multi Frame Generation вийде у квітні

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Prescott
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить NVIDIA підтвердила, що технологія Dynamic Multi Frame Generation вийде у квітні

Мдааа, не такое будущее с нарисованными кадрами я себе представлял. :-/
FirstTDM
Member

Повідомлення

Prescott: 06.02.2026 13:45 NVIDIA підтвердила, що технологія Dynamic Multi Frame Generation вийде у квітні
Ну вот и уперлись в стенку: 50хх остается на вершине как "последняя производительная" линейка - а вместо 60хх серии будут новые дрова и технологии :rotate:
Polaris
Member

Повідомлення

FirstTDM: 06.02.2026 13:51
Prescott: 06.02.2026 13:45 NVIDIA підтвердила, що технологія Dynamic Multi Frame Generation вийде у квітні
Ну вот и уперлись в стенку: 50хх остается на вершине как "последняя производительная" линейка - а вместо 60хх серии будут новые дрова и технологии :rotate:
Будут нові приблуди для ШІ :laugh:
hohlid19
Member

Повідомлення

Из-за нейронок мы будем есть нейрохрючевые кадры. ИИшный мир победил :rotate:
KimRomik
Member

Повідомлення

вже не за горами, коли всі кадри будуть генеруватись ШІ, а "чиста математична продуктивність" йде в минуле, як не сумно це звучало б
Kullerok
Member

Повідомлення

Prescott: 06.02.2026 13:45 Предлагаю обсудить NVIDIA підтвердила, що технологія Dynamic Multi Frame Generation вийде у квітні

Мдааа, не такое будущее с нарисованными кадрами я себе представлял. :-/
Ну так сиди на минималках и не ной.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

KimRomik: 06.02.2026 14:32 вже не за горами, коли всі кадри будуть генеруватись ШІ, а "чиста математична продуктивність" йде в минуле, як не сумно це звучало б
це не звучить "сумно", скоріше "незвично" ші - це все ще" математична продуктивність", просто за іншими алгоритмами. вся комп'ютерна графіка - це обман, неважливо яким чином її будуть рендерити, головне покращувати якість\швидкодію.
man1242
Member

Повідомлення

Очікую реліз даної фічі, в теорії повино зменшити імпут лаг при грі з пресетом х4 та забути жанглювання лімітером кадрів для оновлення монітора. Єдине що цікаво як реалізують, буде відмальовувати стільки намальваних кадрів щоб добити кап оновлення екрана або дінамічно буде змінювати пересети з х2 до х6 презентація на CES виглядала наче використовували останій варіант що сумно.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

man1242: 06.02.2026 14:51 Очікую реліз даної фічі, в теорії повино зменшити імпут лаг при грі з пресетом х4 та забути жанглювання лімітером кадрів для оновлення монітора. Єдине що цікаво як реалізують, буде відмальовувати стільки намальваних кадрів щоб добити кап оновлення екрана або дінамічно буде змінювати пересети з х2 до х6 презентація на CES виглядала наче використовували останій варіант що сумно.
мені абсолютно не подобається як працює фреймгенератор вище 2х кратного. х2 я ще можу вмикати, коли нативних 80+ з длаа, бажано ще більше, з рефлексом і гсінком дійсно норм технологія для сінглів, але все що вище - кисель, а тут 6х :insane: це ж чисто історія "5070>4090"
Геральт
Member

Повідомлення

Multi Frame Generation 6x.
Більше іксів, більше (текстури не забудьте стиснути). Щоб на презентаціях можна було 6060 до 5090 прирівняти :lol:
Ви зроблили їх разом. ©
Востаннє редагувалось 06.02.2026 15:09 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
Sanьka
Member

Повідомлення

Що я зрозумів - натив є натив. Якщо карта тягне в нативі то все ок. Якщо не тягне - зроби нижчі налаштування
А оте мильце яке то підтримується, то не підтримується, потім швидко стає не актуальним бо нове виходить .... :puke:
Vpupkin
Member

Повідомлення

У часи F.E.A.R. и DooM 3 та Crysys було краще, тупо ненечому було грати з плавною картинкою, тупо хавали з тормозами, або знижували якість картинки, але ж святий натів, а от зараз якась мерзость відбувається.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Sanьka: 06.02.2026 15:08Що я зрозумів - натив є натив.
Натив - це коли мільярди фотонів від сонця пролітають 150 млн кілометрів і відбиваючись від фізичних об'єктів, що складаються з октилліонів атомів, залітають в око людини, де сотня мільйонів палочок та колбочок перетворюють їх на цифровий сигнал і передають в мозок.
Оце натив, а не ота фігня, що ви там собі надумали.

А отой процес, де мікрочіпи виводять пласке зображення, що дуже наближено імітує об'ємний навколишній світ, спрощений на десятки порядків - це в будь-якому випадку комп'ютерний алгоритм, і не має жодного значення це комп'ютерний алгоритм "рендер" чи комп'ютерний алгоритм "нейромережа".
denon312
Member

Повідомлення

Попит породжує пропозицію, нічого дивного.
Растрова продуктивність відходить в минуле, схоже наступне покоління буде таке ж саме по продуктивності (якщо не гірше) але буде мати 10х генератор і апскейл з 240р в 4к
man1242
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 06.02.2026 14:54
man1242: 06.02.2026 14:51 Очікую реліз даної фічі, в теорії повино зменшити імпут лаг при грі з пресетом х4 та забути жанглювання лімітером кадрів для оновлення монітора. Єдине що цікаво як реалізують, буде відмальовувати стільки намальваних кадрів щоб добити кап оновлення екрана або дінамічно буде змінювати пересети з х2 до х6 презентація на CES виглядала наче використовували останій варіант що сумно.
мені абсолютно не подобається як працює фреймгенератор вище 2х кратного. х2 я ще можу вмикати, коли нативних 80+ з длаа, бажано ще більше, з рефлексом і гсінком дійсно норм технологія для сінглів, але все що вище - кисель, а тут 6х :insane: це ж чисто історія "5070>4090"
Ну тут більше залежить від загальної затримки системи у грі ніж від кількості іксів на екрані, для сінгли наче нормально у межах 50мс, 60мс вже відчутно пливе але нижче ніж 40мс то взагалі хоч х10 буде аби монітор зміг відмалювати. Нормально працює фг у іграх де є обмеження у гпу, коли відбуваєтся цпу бандінг то граєтся дуже не приємно та краще вимкнути бо я так зрозумів фг теж робить навантаження процессор. З прикладу хл2 ртх на 5600х мав 43мс імпуту але грався дуже рвано с фг х4 та не приємно а ось оновився до 7800х3д то одразу і системний імпут став 38мс та працює фг дуже плавно та рівно без дропу кадрів або фрейм пейсінгу.
Пробував твікі для віндовс щоб зменшити загальний системний імпут :rotate: нічого не допомогло, все і так працює із коробки як требахоча вімкнув макс продуктивність в поверплані то трохи зменшило затримку у Алан Вейк 2. Доречі цікавий факт що є ігри де fullscreen mode дійсно може зменшити середню системну затримку у грі, як приклад сх2 хоча там нативна затримка при 100фпс сягає 45-50мс
kak_tak
Member

Повідомлення

Это ладно, де Рефлекс 2? :weep:
erkins007
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 06.02.2026 14:54х2 я ще можу вмикати, коли нативних 80+
2х с лета отлично работает даже при 60 родных
gamersfan
Member

Повідомлення

man1242: 06.02.2026 14:51 Очікую реліз даної фічі, в теорії повино зменшити імпут лаг при грі з пресетом х4
Заметил что все любители желейного управления почему-то говорят "импут лаг", а не "инпут", как следует. :laugh:
man1242
Member

Повідомлення

gamersfan: 06.02.2026 19:41
man1242: 06.02.2026 14:51 Очікую реліз даної фічі, в теорії повино зменшити імпут лаг при грі з пресетом х4
Заметил что все любители желейного управления почему-то говорят "импут лаг", а не "инпут", как следует. :laugh:
Виправлять фреймпейсінг у фср фг та додадуть антілаг 2 і клуб поціновувачів "желейного управления" збільшиться.
DuckRider
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 06.02.2026 14:43
KimRomik: 06.02.2026 14:32 вже не за горами, коли всі кадри будуть генеруватись ШІ, а "чиста математична продуктивність" йде в минуле, як не сумно це звучало б
це не звучить "сумно", скоріше "незвично" ші - це все ще" математична продуктивність", просто за іншими алгоритмами. вся комп'ютерна графіка - це обман, неважливо яким чином її будуть рендерити, головне покращувати якість\швидкодію.
Швидкодію... Швидкість... Затримка... Ось тут десь і починаються спроби прогріти гоїв з намальованим фпс
Відповісти