Я шив Пульс 9070 в ХТ , адреналін писав що це 9070 , але паверліміт був 304 вт , деякі бенчі писали що це 9070хт
Відправлено через 1 хвилину 52 секунди:
Геральт: ↑
08.02.2026 08:49Цікаво, але як я і раніше писав: жор в прошитій буде не відповідати результатам. В нього там вийшло 6500 без даунвольту і з розігнаною пам'яттю при 304Вт.
Проте Keep in mind that Pulse RX 9070XT vanilla Steel Nomad is around 6800 averages as reported by owners in multiple threads I’ve checked.
Результати бенчів стали на рівні моєї 9070хт Стіл Легенд, все працює, трохи нижче так як память самунг вс хьюнікс (це як раз десь 200 балів у номаду не на користь самсунга) , та і все ж таки технічно там трохи виідмінностей , але в цйілому на 98% отримаємо ХТ.
Але головне ось це :
"Going from stock vanilla Pulse 9070 to stock 304W RX 9070 XT Pulse is in itself, without touching anything else, a 14.4% improvement. It is already quite a bit faster than what the overclocked 9070 was able to do, which was anyway an impressive uplift or around 10%
Тобто сенс в 4%-9% (в більшості випадків , в іграх це саме 4-5%) , ну таке , можно просто підняти ПЛ на +10 і зажати вольтаж і вже буде +10% , а потрібні чи ось ці 4%-9%додаткові , які вибиваються прошивкою та підняттям споживання на 50 вт додаткових , питання відкрите.
Відправлено через 9 хвилин 11 секунд:
unlnu: ↑
08.02.2026 01:02Yurius, дякую, що вказали, а то витратив би час на пошуки інфи. Колись проводив досліди на стріксі rx580, однак зараз в плани таке не входить, бо в будь-який момент залишусь без світла і буде в мене цегла за майже 1к дулярів.
Там на редіті була табличка с моделями і успішностью перепрошивки , Асус ніхто не зміг , якись софтовий лок стоїть

З.І. Звичайно такі речі тільки під стабільним електропостачанням робляться , увесь процес займає десь 5 хвилин.