Новини
Останні статті і огляди
Власники CPU-кулерів Noctua безплатно отримали півмільйона наборів кріплень для нових платформ
-
SaDisT
Member
Предлагаю обсудить Власники CPU-кулерів Noctua безплатно отримали півмільйона наборів кріплень для нових платформ
Молодцы ребята конечно) У меня до сих пор на работе трудится NH-U9b, который я покупал новым еще в 2010, году и потом заказывал под него комплект для установки под 1155 сокет, а сейчас он стоит на i7 7700k и нормально его охлаждает в рамках рабочего пк) Кулера комплектные тоже работают до сих пор и не шумят, качество на высоте)
Молодцы ребята конечно) У меня до сих пор на работе трудится NH-U9b, который я покупал новым еще в 2010, году и потом заказывал под него комплект для установки под 1155 сокет, а сейчас он стоит на i7 7700k и нормально его охлаждает в рамках рабочего пк) Кулера комплектные тоже работают до сих пор и не шумят, качество на высоте)
-
Геральт
Member
для кулера NH-U12P,
Круто, коли/якщо переїду на АМ5, можна буде попросити для свого U12P SE2. Бо на АМ4 перехідник прислали в свій час, 2 тижні після звернення. От що значить репутація, яку цінують.
Круто, коли/якщо переїду на АМ5, можна буде попросити для свого U12P SE2. Бо на АМ4 перехідник прислали в свій час, 2 тижні після звернення. От що значить репутація, яку цінують.
-
Filabatya
Member
2 неділі йде безкоштовно з самої Австрії
Або на розетці на ам5 за майже 400 гривасів, якщо горить
Геральт
Ам4 і ам5 сумісні, mp83 кріплення
Або на розетці на ам5 за майже 400 гривасів, якщо горить
Геральт
Ам4 і ам5 сумісні, mp83 кріплення
-
Sanьka
Member
Та не буває ніякого "безплатно".
Вся сума була включена в немалу вартість кулерів. Але воно того варте, бо ти ж не знаєш наперед які системи в тебе будуть через N років.
Вся сума була включена в немалу вартість кулерів. Але воно того варте, бо ти ж не знаєш наперед які системи в тебе будуть через N років.
-
unique-neon
Member
А я в підсумку з d15 переїхав на pa120, такі діла
-
Enjthesilence
Member
Просив колись для біківаєт під новий сокет, так само безкоштовно вислали, навіть доставку сплатили
-
Piter Cantrope
Member
Я за 15 років самостійного збирання компів купив тільки 2 кулери: перформу 10Х і thelmalright двосекційний 140мм кілька років тому.
Мені цього другого thermalright вистачить до пенсії, мабуть. Десь там писали, що на AM6 буде таке ж кріплення, як і на AM5.
Мені цього другого thermalright вистачить до пенсії, мабуть. Десь там писали, що на AM6 буде таке ж кріплення, як і на AM5.
-
KimRomik
Member
коли репутація важливіше ніж прибуток 
-
VirusikZloy
Member
Подумаешь .. тоже самое делает be quiet, написал в представительство и прислали скобы и не достающие детали
-
1okisan
Member
Хочу дізнатись, у мене Noctua DH-14 куплена ще в 2013 році, працює чудово, докупляв до неї кріплення під AM4 бо не знав що можна попросити безкоштовне у компанії, зараз планую перейти на Intel 1700 і треба кріплення NM-i17xx-MP83 (знайшов назву) то я все ще можу звернутись і попросити в них? Може хтось вже мав справу як і що треба писати їм, які там фото треба надсилати і скільки доставка по часу займає? Я так зрозумів писати отут їм: Noctua
-
Геральт
Member
Тю, то виходить вони мені прислали АМ5 кріплення ще коли я з фуфікса на рузен переїжджав )Filabatya: ↑ 06.02.2026 11:20 Ам4 і ам5 сумісні, mp83 кріплення
-
IronAngel72
Member
Безоплатно.
-
waryag
Member
"Вся" це яка? Думаю, 2-3 пересилання з Австрії до України вже перекриють різницю в ціні з "дешевими" аналогами, на які зараз не знайдеш кріплень і за гроші.Sanьka: ↑ 06.02.2026 11:28Та не буває ніякого "безплатно".
-
Sanьka
Member
Під час планування вартості на певний продукт/продукти вже йде закладка орієнтовної вартості на відправку "півмільйона кріплень" І так на кожен девайс, а продає ноктуа багато, та і цінник там немалий.waryag: ↑ 06.02.2026 12:45"Вся" це яка? Думаю, 2-3 пересилання з Австрії до України вже перекриють різницю в ціні з "дешевими" аналогами, на які зараз не знайдеш кріплень і за гроші.
Чи ви думаєте, що прокинулись вони такі зранку і подумали "а чи не відправити нам півмільйона кріплень по доброті душевній
Простіше кажучи нокта може собі це дозволити, бо за це вже заплачено раніше. І впринципі це теж є одним з плюсиків які виправдовують ціну нокти. Тому ті хто платить - знає за що
-
MqM
Member
О це називається сервіс та благородна позиція:)
Проте хейтерам цього було мало
Проте хейтерам цього було мало
-
Megaclite
Member
Пофіг на безплатні кріплення.
Класно що вони продаються в магазинах через дистрибюторський канал.
А то інші забивають через рік після виходу нового сокету
Класно що вони продаються в магазинах через дистрибюторський канал.
А то інші забивають через рік після виходу нового сокету
-
Afit
Member
Розкажи це іншим виробникам, котрі мають схожий прайс і залюбки тобі хіба що по губах поводять. Не рідко навіть гроші тобі не допоможуть, продовжити життя охолодженнюSanьka: ↑ 06.02.2026 11:28 Та не буває ніякого "безплатно".
Отправлено спустя 3 минуты 42 секунды:
Звісно, прайс тільки за це, а не за те що вентилі по 20 років крутять хоч би що. В це ж не треба їм вкладати коштиSanьka: ↑ 06.02.2026 12:53Простіше кажучи нокта може собі це дозволити, бо за це вже заплачено раніше. І впринципі це теж є одним з плюсиків які виправдовують ціну нокти. Тому ті хто платить - знає за щоwaryag: ↑ 06.02.2026 12:45"Вся" це яка? Думаю, 2-3 пересилання з Австрії до України вже перекриють різницю в ціні з "дешевими" аналогами, на які зараз не знайдеш кріплень і за гроші.
-
AlexWest
Member
Фразу "працює, як швейцарський годинник" давно пора замінити на "працює, як австрійський вентилятор".
-
divinity
Member
то ти щось плутаєш. З китаю за копійки шлють, наче кріплення це якийсь холодильник по об'єму? Ціна там відносно кулера копійчана.waryag: ↑ 06.02.2026 12:45"Вся" це яка? Думаю, 2-3 пересилання з Австрії до України вже перекриють різницю в ціні з "дешевими" аналогами, на які зараз не знайдеш кріплень і за гроші.Sanьka: ↑ 06.02.2026 11:28Та не буває ніякого "безплатно".
-
kabostebeztak
Member
Блін, круто. ОСЬ ЦЕ турбота про клієнтів.