Падіння Bitcoin — зафіксовано курс у $60 тисяч

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Liam
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Падіння Bitcoin — зафіксовано курс у $60 тисяч

Хіба це падіння? От коли він з 8 долярів (а може й віще був, не пам'ятаю вже) впав майже до 1.5$ - ото було падіння.
Ми швидко продавали їх сотнями по 2 - 2.5$ та раділи, що встигли.
Ото часи були.
Polaris
Member

Повідомлення

Після минулого таокго падіння, був взліт та майнінг бум. Хай ще й відеократи подорожчають ще сильніше :gigi:
Liam
Member

Повідомлення

Доречі, я вже давно не в темі - зараз ще риють на відеокартах?
unique-neon
Member

Повідомлення

А чому акції тех компаній дешевшають (згідно новини)?
krebs83
Junior

Повідомлення

Liam: 06.02.2026 09:48 Доречі, я вже давно не в темі - зараз ще риють на відеокартах?
якщо є халявна розетка, то так...
Liam
Member

Повідомлення

krebs83: 06.02.2026 09:51
Liam: 06.02.2026 09:48 Доречі, я вже давно не в темі - зараз ще риють на відеокартах?
якщо є халявна розетка, то так...
Хм... Хіба там є профіт? Складність занадто висока, як мені здається, навіть для сучасних GPU з "вільною" розеткою.
Мабуть щось інше риють, бо чому ж падає BTC?
dead_rat
Member

Повідомлення

unique-neon: 06.02.2026 09:50 А чому акції тех компаній дешевшають (згідно новини)?
Там наче Оракл не потягнула ті обіцяні 300 лярдів та НВ відхрестилася від 100 лярдів що обіцяла ОпенАІ
kairo
Member

Повідомлення

Screenshot_20260206_100338_Gallery.jpg
ddO
Member

Повідомлення

unique-neon: 06.02.2026 09:50 А чому акції тех компаній дешевшають (згідно новини)?
Інвестиції в АІ себе не виправдовують. Недавно була новина що майкрософт зменшує інтеграцію АІ, бо там уже інвестори щось почали підозрювати і акції компанії опустилися на 5.37%
Ararat
Member

Повідомлення

Як плине час. Наче тільки нещодавно був зліт до мільйона гривень, а тут вже падіння до 60к баксів. :lol:
nochnik89
Member

Повідомлення

unique-neon: 06.02.2026 09:50А чому акції тех компаній дешевшають (згідно новини)?
Разочарование вкладчиков в морали правящей верхушки. Многие главы корпораций там тоже засняты. Много там грязи выплыло. Записи Эпштейна выложили в формате пдф. Как иронично.

Отправлено спустя 1 минуту 14 секунд:
Liam
так Вы олд ) я заходил с 2600 :rotate:
bovza
Member

Повідомлення

це не падіння, це отріцатєльний рост!
Liam
Member

Повідомлення

nochnik89: 06.02.2026 10:21 Liam
так Вы олд ) я заходил с 2600 :rotate:
О, то приємна але не дуже довга історія мого життя.
Розпочинав з HD 6850, а коли вийшли HD 7890/7870/7850 - понеслася! Рили так, шо Запорізька гребля аж гуділа)))
Zealoth
Member

Повідомлення

nochnik89: 06.02.2026 10:21 Разочарование вкладчиков в морали правящей верхушки. Многие главы корпораций там тоже засняты. Много там грязи выплыло. Записи Эпштейна выложили в формате пдф. Как иронично.
Да, да, внезапно оказалось что дяди с большими деньгами очень плохо и аморально себя ведут, и другие дяди с большими деньгами начали выводить бабло. Что за чушь?
Liam
Member

Повідомлення

Поки така тема, можу трохи розповісти про той час)
Я один з перших, хто почав в місті Запоріжжя цей тренд. Навіть свій пул був, він називався Ocean's Eleven, але працювали й з іншими. Відеокарт було доволі багато серед усіх бажаючих. Повний обсяг не пам'ятаю, але більше сотні - від 5850 до R9 280X. Знаю людину, котра заробила мільйон доларів. Вчасно продав свою двокімнатну хату, жив у гуртожитку, а карти рили у двох гаражах. Так, заробив 1М $, а це вже не жарти. Цікавий був час. Не про що не жалкую, навіть про ті жалюгідні 2-3 бітка, що так й залишив десь на пулі. Спогади залишились тільки приємні, а це найголовніше.
Васильович
Member

Повідомлення

nochnik89: 06.02.2026 10:21так Вы олд )
Людина з такою авою та ніком не може бути не олдом :beer: ;)

P.S. Сам я також Prodigy дуже люблю
Liam
Member

Повідомлення

Васильович: 06.02.2026 10:57
nochnik89: 06.02.2026 10:21так Вы олд )
Людина з такою авою та ніком не може бути не олдом :beer: ;)

P.S. Сам я також Prodigy дуже люблю
Дійсно так, дякую. Ще й музику колись писав у схожому стилі. Може знов почну, хто знає...
Scoffer
Member

Повідомлення

unique-neon: 06.02.2026 09:50А чому акції тех компаній дешевшають (згідно новини)?
Бо коли дійшло до передачі реальних грошей в якості інвестицій, а не меморандумами, то самі техногіганти щось якось почали сумніватись в своїх технологіях, особливо ллмної направленості :laugh:
absolut
Junior

Повідомлення

Liam: 06.02.2026 10:53 Не про що не жалкую, навіть про ті жалюгідні 2-3 бітка, що так й залишив десь на пулі. Спогади залишились тільки приємні, а це найголовніше.
Надо вернуть! Возможно?
proos
Member

Повідомлення

Прогрев гоев пошёл
Відповісти