Простому китайському народу, може, і вистачить. Їм і материнських плат локальних виробників вистачає і накопичувачів, яких не побачиш в наших магазинах, і т.д. і т.п. Але на міжнародному ринку все це зможе з'явитись тільки коли ціна/якість/підтримка зможе конкурувати з Тайванем. Чіпи пам'яті, в нинішній ситуації, звісно будуть закривати дири для контрактних замовників але роздріб навряд чи ми побачимо в наших магазинах офіційно.nochnik89: ↑ 05.02.2026 09:12ну будет честны с самими собой ))) простому народу хватит и обычных частот и обычных таймингов. Немного выше стандартных тайминги и повыше частоты и для народа вполне себе сойдет. Но все решит конечно ценаVolodymyr1985: ↑ 05.02.2026 09:06Підозрюю, що найкращі чіпи
Новини
Останні статті і огляди
Китайські CXMT та YMTC збільшують обсяги виробництва DRAM і NAND на тлі дефіциту пам’яті
-
Volodymyr1985
Member
-
AntonyKandaurov
Member
Чінгчонги вже зрозуміли що голодні свідки апгрейду будуть стояти в чергах за їх кінгбанками, навіть якщо вони будуть коштувати на 10-20 баксів дешевше ніж трійця СХМ. тож ті хто чекають халяви - можете вже не чекати 
-
waryag
Member
У збільшення випуску в рази вкладаються не для того, щоб продавати по звичайній цініVolodymyr1985: ↑ 05.02.2026 09:06Та й стосовно ціни, це ще питання чи буде вона суттєво нижчою від ринкової.
-
Volodymyr1985
Member
А де можна прочитати про ''рази''? Я зрозумів з новини, що планують збільшити частку на ринку з 11.1 до 13.9. Може я неправильно рахую але це не в рази. І, як на мене, таке зростання з'їсть внутрішній попит і контракти з виробниками ноутів і т.п.waryag: ↑ 05.02.2026 14:12У збільшення випуску в рази вкладаються не для того, щоб продавати по звичайній цініVolodymyr1985: ↑ 05.02.2026 09:06Та й стосовно ціни, це ще питання чи буде вона суттєво нижчою від ринкової.![]()
-
waryag
Member
Буквально в новині:Volodymyr1985: ↑ 05.02.2026 15:39А де можна прочитати про ''рази''? Я зрозумів з новини, що планують збільшити частку на ринку з 11.1 до 13.9. Може я неправильно рахую але це не в рази. І, як на мене, таке зростання з'їсть внутрішній попит і контракти з виробниками ноутів і т.п.
Відправлено через 1 хвилину 53 секунди:ChangXin Memory Technologies (CXMT), головний виробник DRAM у Китаї, планує збільшити виробничі потужності в Шанхаї у два-три рази.
Враховуй, що велика трійка зараз вкладає величезні гроші в розширення виробництва.Volodymyr1985: ↑ 05.02.2026 15:39Я зрозумів з новини, що планують збільшити частку на ринку з 11.1 до 13.9. Може я неправильно рахую але це не в рази.
"Потрібно бігти з усіх ніг, щоб тільки залишатися на місці, а щоб кудись потрапити, треба бігти хоча б удвічі швидше!" (с)
-
nochnik89
Member
https://www.reuters.com/world/china/hp- ... 026-02-05/
уже и такие новости проскакивают
уже и такие новости проскакивают
-
Volodymyr1985
Member
Ну так, дійсно, все логічно. Значить ми точно не побачимо їхні бренди на нашому ринку. Максимум це в бюджетних ноутбуках і смартфонах.waryag: ↑ 05.02.2026 15:55Буквально в новині:Volodymyr1985: ↑ 05.02.2026 15:39А де можна прочитати про ''рази''? Я зрозумів з новини, що планують збільшити частку на ринку з 11.1 до 13.9. Може я неправильно рахую але це не в рази. І, як на мене, таке зростання з'їсть внутрішній попит і контракти з виробниками ноутів і т.п.
Відправлено через 1 хвилину 53 секунди:ChangXin Memory Technologies (CXMT), головний виробник DRAM у Китаї, планує збільшити виробничі потужності в Шанхаї у два-три рази.Враховуй, що велика трійка зараз вкладає величезні гроші в розширення виробництва.Volodymyr1985: ↑ 05.02.2026 15:39Я зрозумів з новини, що планують збільшити частку на ринку з 11.1 до 13.9. Може я неправильно рахую але це не в рази.
"Потрібно бігти з усіх ніг, щоб тільки залишатися на місці, а щоб кудись потрапити, треба бігти хоча б удвічі швидше!" (с)