Чого ти бездомний? Купи собі хату
Новини
Останні статті і огляди
Выбор монитора
-
Filabatya
Member
Просто добав 10тку до бюджету)
-
Bender911
Member
Є тут вланики 27" Dell Alienware AW2725DF QD-OLED?
Набридло гратися на малому 16'' екрані Legion, думаю купити OLED монітор не за всі гроші світу. Повидився на цей Dell, наче хвалять як для його ціни.
THG взагалі каже бімба:
https://www.tomshardware.com/monitors/g ... r-review/6
Rtings за зображення та низький лаг теж хвалить:
Єдине, що засмучує, це відсутність Thunderbolt, але за 34к з дуже непоганим зображенням, можна і пережити.
Чи є хто його юзає доволі довго? Як враження?
Набридло гратися на малому 16'' екрані Legion, думаю купити OLED монітор не за всі гроші світу. Повидився на цей Dell, наче хвалять як для його ціни.
THG взагалі каже бімба:
https://www.tomshardware.com/monitors/g ... r-review/6
Rtings за зображення та низький лаг теж хвалить:
https://www.rtings.com/monitor/reviews/ ... e-aw2725dfThe Dell AW2725DF is outstanding for PC gaming. It has an extremely fast 360Hz refresh rate, and its near-instantaneous response time results in extremely crisp images.
Єдине, що засмучує, це відсутність Thunderbolt, але за 34к з дуже непоганим зображенням, можна і пережити.
Чи є хто його юзає доволі довго? Як враження?
-
FirstTDM
Member
Я мимо проходил этого монитора - немного посмотрел на него и помог настроить AW2725DF...Bender911: ↑ 01.02.2026 17:12думаю купити OLED монітор не за всі гроші світу. Повидився на цей Dell, наче хвалять як для його ціни.
Имхо, там та же матрица QD-OLED 3-го поколения от Samsung как и в других 27"-32" мониторах MSI, Asus, Gigabyte, Dell... картинка аналогично шикарная, а все тонкости реализации фичей и портов в обзорах описаны...
Играть очень приятно в HDR True Black 400
-
Yurius
Member
FirstTDM: ↑ 01.02.2026 18:25Играть очень приятно в HDR True Black 400
-
FirstTDM
Member
Yurius
Ага... так и есть... и особой разницы с HDR True Black 500 я не вижу...
А ведь ещё можно играть в EOTF Boost и Peak 1000
Ага... так и есть... и особой разницы с HDR True Black 500 я не вижу...
А ведь ещё можно играть в EOTF Boost и Peak 1000
-
luntik
Junior
Найкращий спосіб обрати монітор - це вживу його перевірити в офлайн магазині)Bender911: ↑ 01.02.2026 17:12 Єдине, що засмучує, це відсутність Thunderbolt, але за 34к з дуже непоганим зображенням, можна і пережити.
Візьміть ноубук та завітайте в будь-який магазин де є цей монітор в наявності + кілька аналогів з Thunderbolt. Вживу порівняєте картинку і можливо знайдете альтернативу з усіма необхідними портами.
Я так вибирав ТВ для PS5 Pro в межах 30-40К - так продавці радо приносили мені зі складу запаковані телевізори та дозволяли пограти щоб перевірити якість картинки
-
Vader
Member
luntik
С радостью
С радостью
-
walkman3000
Member
luntik: ↑ 03.02.2026 13:48Я так вибирав ТВ для PS5 Pro в межах 30-40К - так продавці радо приносили мені зі складу запаковані телевізори та дозволяли пограти щоб перевірити якість картинки
і шо придбали?
-
robxxx
Junior
И чё Моник с реальными 100-120 ГЦ ? Или 60 гц и интерполяция до мифических 800?luntik: ↑ 03.02.2026 13:48Я так вибирав ТВ для PS5 Pro в межах 30-40К - так продавці радо приносили мені зі складу запаковані телевізори та дозволяли пограти щоб перевірити якість картинкиBender911: ↑ 01.02.2026 17:12 Єдине, що засмучує, це відсутність Thunderbolt, але за 34к з дуже непоганим зображенням, можна і пережити.![]()
-
romawrq
Junior
Хлопці, alarm!
Допоможіть обрати монітор для наступних потреб:
1) Для роботи, завжди підключаю монітор до ноута, працюю майже кожен день (Jira, Git, серф в інтернеті)
2) Для гри на PS5, частіше за все граю в футбольчик FC26, також маю ПК, на якому можу в іноді в СS побігати, в Cyberpunk і т.п.
3) Для переглядів фільмів, серіалів.
Спочатку розглядав шось в 32" + динаміки вбудовані (нюанс, що саме для PS5 звук треба виводити або на монік\телевізор, або до навушників Sony, яких я не маю, тому спочатку розглядав монітори вже з динаміками)
Зараз подивився в сторону 27", типу на Samsung Odyssey OLED G5 або докласти на G6
Бюджет до 25к грн.
Що найкрааще можна витиснути з цих грошей?
Яку має бути мінімальна частоста оновлення в сучасному моніторі за подібні гроші?
Чи є варіант купити монітор без динаміків, а потім підключати зовнішні динаміки саме до монітора, щоб вивести звук з PS5 ?
Дякую!
Допоможіть обрати монітор для наступних потреб:
1) Для роботи, завжди підключаю монітор до ноута, працюю майже кожен день (Jira, Git, серф в інтернеті)
2) Для гри на PS5, частіше за все граю в футбольчик FC26, також маю ПК, на якому можу в іноді в СS побігати, в Cyberpunk і т.п.
3) Для переглядів фільмів, серіалів.
Спочатку розглядав шось в 32" + динаміки вбудовані (нюанс, що саме для PS5 звук треба виводити або на монік\телевізор, або до навушників Sony, яких я не маю, тому спочатку розглядав монітори вже з динаміками)
Зараз подивився в сторону 27", типу на Samsung Odyssey OLED G5 або докласти на G6
Бюджет до 25к грн.
Що найкрааще можна витиснути з цих грошей?
Яку має бути мінімальна частоста оновлення в сучасному моніторі за подібні гроші?
Чи є варіант купити монітор без динаміків, а потім підключати зовнішні динаміки саме до монітора, щоб вивести звук з PS5 ?
Дякую!
-
walkman3000
Member
romawrq
костиль замість регульованої ноги, ультрадешевий пластик, 200ніт, 180hz, HDMI 2.0 не для PS5romawrq: ↑ 03.02.2026 19:31Samsung Odyssey OLED G5
MSI MAG 271QP QD-OLED X24romawrq: ↑ 03.02.2026 19:31Бюджет до 25к грн.
-
FirstTDM
Member
Если для игр, то на QD-OLED - нужны динамики и как-то влезть в бюджет - стоит посмотреть на:romawrq: ↑ 03.02.2026 19:31 *розглядав монітори вже з динаміками)
* Бюджет до 25к грн.
* в Cyberpunk і т.п.
Acer Predator X27UZ1bmiiprx (UM.GXXEE.113)
GIGABYTE MO27Q2A
или, как уже посоветовали - отличный MSI MAG 273QP QD-OLED X24 и в нем есть Аудио выход Jack 3.5mm
-
romawrq
Junior
Забув вказати, що монітор використовую разом з кронштейном, бо до «ноги» повертатись взагалі не хочуwalkman3000: ↑ 03.02.2026 23:16 romawrqкостиль замість регульованої ноги, ультрадешевий пластик, 200ніт, 180hz, HDMI 2.0 не для PS5romawrq: ↑ 03.02.2026 19:31Samsung Odyssey OLED G5MSI MAG 271QP QD-OLED X24romawrq: ↑ 03.02.2026 19:31Бюджет до 25к грн.
Дякую, зараз погляну на ваш варіант
-
Vinzy
Member
Выбираю себе 4К 27" монитор.
Из вариантов пока:
27" Gigabyte M27UP ICE
27" Samsung Odyssey G7 S27DG700 (LS27DG700EIXUA)
Оба в принципе 17к грн. Они оба подходят. Самсунг типо с ТВ модулем и вроде норм динамики. Можно использовать без пк. Но мне чисто к пк в игры играть. Гигабайт мне пока как фаворит. Может кто пользовался такими, буду рад узнать опыт. Ну и если кто знает варианты может лучше, но без ждать пол года ради 100$ экономии. В варианте до 20к грн. Так что олед понятно что не вариант.
Из вариантов пока:
27" Gigabyte M27UP ICE
27" Samsung Odyssey G7 S27DG700 (LS27DG700EIXUA)
Оба в принципе 17к грн. Они оба подходят. Самсунг типо с ТВ модулем и вроде норм динамики. Можно использовать без пк. Но мне чисто к пк в игры играть. Гигабайт мне пока как фаворит. Может кто пользовался такими, буду рад узнать опыт. Ну и если кто знает варианты может лучше, но без ждать пол года ради 100$ экономии. В варианте до 20к грн. Так что олед понятно что не вариант.
-
walkman3000
Member
romawrq
якщо є можливість додати соточку на G6 або мсіну то додайте
Отправлено спустя 1 минуту 57 секунд:
якщо є можливість додати соточку на G6 або мсіну то додайте
Отправлено спустя 1 минуту 57 секунд:
чому 4к а не 2к?Vinzy: ↑ 04.02.2026 00:554К 27"
-
luntik
Junior
Зупинився на ось цьому варіанті Samsung MiniLED 55" QE55QN70FAUXUA 100 Гц.walkman3000: ↑ 03.02.2026 16:48luntik: ↑ 03.02.2026 13:48Я так вибирав ТВ для PS5 Pro в межах 30-40К - так продавці радо приносили мені зі складу запаковані телевізори та дозволяли пограти щоб перевірити якість картинки
і шо придбали?
Вживу картинка шикарна від консолі.
-
romawrq
Junior
Ви про ось цей, Samsung Odyssey OLED G6 (LS27DG612SIXCI/UA) ?
Тобто краще обирати між Самсунг G6 і MSI MAG 271QP QD-OLED X24 (той, що ви вище запропонували), вірно розумію?
А в чому між ними різниця факична?
І чому десь пише OLED, а десь QD-OLED ? В чому тут різниця?
До речі, до плойки такі монітори краще підплючати по HDMI 2.1 чи через Display port?
Дякую
-
FirstTDM
Member
Разница существенная... если кратко, то OLED - это общее название, а конкретно есть две разные технологии:romawrq: ↑ 04.02.2026 10:17І чому десь пише OLED, а десь QD-OLED ? В чому тут різниця?
* матрицы WOLED от LG (Asus, LG...)
* матрицы QD-OLED от Samsung (Asus, MSI, Dell, Gygabyte, Alienware, Samsung...)
-
heidfeld
Member
и ведется же кто-то на этот мусорluntik: ↑ 04.02.2026 09:48Зупинився на ось цьому варіанті Samsung MiniLED 55" QE55QN70FAUXUA 100 Гц.
- спойлер
-
luntik
Junior
Ви просто не бачили яку картинку видають інші моделі за таку вартість)heidfeld: ↑ 04.02.2026 11:50и ведется же кто-то на этот мусорluntik: ↑ 04.02.2026 09:48
Зупинився на ось цьому варіанті Samsung MiniLED 55" QE55QN70FAUXUA 100 Гц.
- спойлер
Звичайно завжди можна зупинитись на китайцях, за такі гроші там можуть бути і кращі варіанти.
Але там свої приколи: гарантійне обслуговування, лагаюча прошивка, та і взагалі телевізор може "окірпічитись" після чергового апдейту - вже зустрічав такий випадок.