С добрым утром друже!Тут недавно выложили в сеть скрипт который выпиливает ИИ из 11 винды,я воспользовался и "вуаля!"блокнот теперь не работает.МОНАХ: ↑ 02.02.2026 14:40 ► Х-хех,тільки минулої неділі була новина, що відсоток зростання 11-ї "вінди" змінився на негативний. Звісно, що це не причина, а один з показників, але все ж: "Про що ти думав, де...іл?!" ( "Горизонт подій" (С))
Можуть прибрати інтеграцію Copilot у Notepad та Paint.
► Ш-шо?!Ше в "Корзину" засуньте свій Копілот, щоб вже точно весь можливий позитив від того ШІ отримати!
Новини
Останні статті і огляди
Microsoft змінює стратегію повсюдного впровадження ШІ, Windows 11 отримає менше ШІ-функцій
-
Kilo
Member
-
yuriy_dd
Member
чотири - ще таку ж швидку і маложручу як Він 7waryag: ↑ 02.02.2026 13:54 просто зробіть 2 версії: звичайну і AI-Edition
Три: звичайну, ШІ і нормальну!
так вже давно є - макбук ейр, хромбуки і тдbes: ↑ 02.02.2026 14:06кстати кому надо просто компьютер для каких то нехитрых задач типа офиса - браузера и видео
-
МОНАХ
Member
► Kilo, та я з самого початку невдало пробував Pro-версію встановити, оновити та налаштувати, а в кінці-кінців встановив IoT Enterprise LTSC, то ж в яку там ср... "гілку реєстру" ще той ШІ запихали були - для мене новина зараз.
... (Paint! Карл!
Той Paint і так можна сказати, що мертвонароджене було, яке десятиліттями тягнуть не зрозумій-навіщо, а тепер вирішили, що ШІ якось надасть йому хоч якоїсь ознаки життєздатності?
) ...
... (Paint! Карл!
-
waryag
Member
Тоді вже 8.1, яка краще 7 у всьому, крім косметики.yuriy_dd: ↑ 02.02.2026 15:28чотири - ще таку ж швидку і маложручу як Він 7
Але то фантастика - майки наче і хочуть зробити легку ігрову версію, бо бояться тиску стімОС, але прорахунки при створенні він11 не дають.
-
bes
Member
Юра я понимаю что ты думаешь что схватил бога за бороду после покупки мак мини - но не надо теперь всех им задалбливатьyuriy_dd: ↑ 02.02.2026 15:28чотири - ще таку ж швидку і маложручу як Він 7waryag: ↑ 02.02.2026 13:54 просто зробіть 2 версії: звичайну і AI-Edition
Три: звичайну, ШІ і нормальну!
так вже давно є - макбук ейр, хромбуки і тдbes: ↑ 02.02.2026 14:06кстати кому надо просто компьютер для каких то нехитрых задач типа офиса - браузера и видео
-
AntonyKandaurov
Member
Не може бути 
-
Afit
Member
Також у компанії мають намір виділити більше ресурсів на розв’язання проблем зі стабільністю та виправлення проблем в операційній системі, якою користуються понад мільярд людей.
Це повинно бути по замовчуваню в приорітеті, а не в свинячій голос! Не має на них свого AMD, вони як і Intel свого часу, зажралися монополією, котра заважає їм розвиватись правильно, або вмерти
-
Alexsandr
Member
Хромбук вообще непонятно для чего, автономность стремится нулю, в мусор или как тонкий клиент.
эйр получше, но на любителя.
-
tornadox
Member
а що там не зрозумілого, є магазин програм, є браузер, є файл менеджер, є стім для ААА ігор. В сучасних ДЕ все дуже гладко і просто. Зараз далеко не 2010, зараз будь-яка ЛЛМка допоможе освоїсти любий топ-5 дистр з нуля за декілька годин.SERGBILL: ↑ 02.02.2026 13:54для цього нікси мають стати настільки ж зрозумілими юзеру як віндовс. я користувася лінукс більше 15 років, генту, лфс, і повернувся до вінди
-
AssayMAS
Member
у меня на 1155 тоже такое было во времена семёрки = вылечил поставив последний биос... потом винт с бэдами стал мешать быстро выключать ПК под ОС вин10 и по 10 минут выключало... винт убрал и норм.Alexsandr: ↑ 02.02.2026 14:56надо будет откатить, но сам факт
-
kabostebeztak
Member
А вот у Сат'ї Наделли було два вибори: робити ші слоп або нормальну ОС, але коли юзвєрі прийшли в реплаї в твіттері то у нього не вийшло ні те, ні інше.
-
denon312
Member
Він унаслідував хорошу базу з попередніх ОС, але звернув в сторону АРМ і ШІ слопу даючи фору росту іншим ОС включно з мобільними. Для геймерів первага в 11 це DirectStorage та останні фічі DX12, все...kabostebeztak: ↑ 06.02.2026 16:14А вот у Сат'ї Наделли було два вибори: робити ші слоп або нормальну ОС, але коли юзвєрі прийшли в реплаї в твіттері то у нього не вийшло ні те, ні інше.
-
kabostebeztak
Member
бажаємо сат'ї виздоровити, випустити норм осdenon312: ↑ 06.02.2026 16:27Він унаслідував хорошу базу з попередніх ОС, але звернув в сторону АРМ і ШІ слопу даючи фору росту іншим ОС включно з мобільними. Для геймерів первага в 11 це DirectStorage та останні фічі DX12, все...kabostebeztak: ↑ 06.02.2026 16:14А вот у Сат'ї Наделли було два вибори: робити ші слоп або нормальну ОС, але коли юзвєрі прийшли в реплаї в твіттері то у нього не вийшло ні те, ні інше.
а розробникам дрм і античітів зробити рішення під лінукс
не дивлячись на проблеми з онлайн іграми і абсолютну відсутність розуміння як воно працює, я навряд чи вже з лінуксу піду
the finals працює, libreoffice працює, anytype працює, обнови систему не ламають. що ще треба?