Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
SERGBILL
Member

Повідомлення

Amnesia: The Bunker. З мінусів - дуже коротка, можна буквально за пару годин пройти, то ж поспішати не раджу, краще заглибитися в сюжет та вивчення оточення. В цілому гра сподобалась, обов'язково спробую інші ігри серії, треба було купити всі на розпродажу)
Filabatya
Member

Повідомлення

Почав форзу 5 грати(10 років нічого на грав) і дивлюсь, якось деякі боти дивно їздять і прозорі і тут до мене дійшло, що то гравці) Поїхав на центральну драг рейс пряму і почав сигналити по 3 рази, всі мене зробили, ну думаю, довго грають, але коли вольво(факінг сліпер), мого віку, мене просто розірвало, а я на стартовому корветі 6.2, чи шо, то відразу пішов гуглити як апгрейдити авто :gigi:
Повний привід, все одно не ставив, заноси цікавіше :rolleyes:
Гра в длаа 2к просто чудова, якраз на народні 15 баксів :)
neo89skynet
Member

Повідомлення

Хто може в ABI грае?, можна побігати разом в скваді. :rotate:
MSiAventador
Member

Повідомлення

Повернувся в АС Раллі після того як зрозумів що не працюючий в грі ручник (на ардуіно) можна оживити ремапінгом в SimHub. :teacher:
kairo
Member

Повідомлення

Filabatya: 30.01.2026 05:30Почав форзу 5 грати
Також почав грати днями. Кайфова гра. Граю із ручним перемиканням передач та відключеною більшістю асистів, бо із ними втрачаються відчуття від керування машиною.
waryag
Member

Повідомлення

Хтось про(пере?)проходив мас ефекти нещодавно? Оригінал чи ремастери?
kairo
Member

Повідомлення

waryag: 02.02.2026 14:38Хтось про(пере?)проходив мас ефекти нещодавно? Оригінал чи ремастери?
Роки три назад пройшов другу та третю частину з Legendary Edition. Першу ще раніше пройшов.
Барбарис
Member

Повідомлення

waryag, рік чи 2 тому оригінали першої та другої пройшов вперше на 10/11 вінді. Ігри топ. А що?
mycolaevich
Member

Повідомлення

waryag
Барбарис
Перепроходив рік тому. Ігри все ще актуальні, хоча на фоні топових сучасних рпг їх вік все-таки дається в знаки.
waryag: 02.02.2026 14:38 Оригінал чи ремастери?
Немає сенсу зараз грати в оригінал.
Барбарис
Member

Повідомлення

mycolaevich, 1. Навіщо мене згадувати, коли я нічого не питав?
2. Навіщо їх рівняти з рпг? Це просто екшн та гарна історія.
3. Немає сенсу грати в щось крім оригіналу ме: картинка і досі норм.
kairo
Member

Повідомлення

Барбарис: 02.02.2026 18:392. Навіщо їх рівняти з рпг? Це просто екшн та гарна історія.
3. Немає сенсу грати в щось крім оригіналу ме: картинка і досі норм.
2. ME, це Екшн-РПГ.
3. Який сенс грати не оновлені версії? Для чого? В Legendary Edition присутні усі DLC, покращені текстури, шейдери. Особливо це стосується першої частини.
VovaII
Member

Повідомлення

kairo
Не памʼятаю про яку саме, але казали, що якось воно не так покращене?
1 і 2 пройшов. Без перерв і відволікань. Затягували.
3(третю) десь на середині закинув. Правда грав зразу після виходу. Без патчів/покращень/ДЛЦ.
kairo
Member

Повідомлення

VovaII: 02.02.2026 19:31Не памʼятаю про яку саме, але казали, що якось воно не так покращене?
Я ніяких проблем не бачив. Третю все ж таки бажано пройти, так як це повноцінне завершення історії. Тим більше із усіма DLC.
Барбарис
Member

Повідомлення

kairo, це екшн. Для мене. Що там обирати та хіба впливає на вибір? Граєш одним гг, а кач має ще менше різноманіття ніж Відьмак. Отже це не рпг.
Та по... на продовження, закинув 3 після декількох годин- з цікавого лише дупа :D
kairo
Member

Повідомлення

Барбарис: 02.02.2026 19:47kairo, це екшн. Для мене. Що там обирати та хіба впливає на вибір? Граєш одним гг, а кач має ще менше різноманіття ніж Відьмак. Отже це не рпг.
Та по... на продовження, закинув 3 після декількох годин- з цікавого лише дупа
1. Створення та розвиток персонажа, клас, прокачка.
2. Система діалогів, моральний вибір, наслідки.
3. Квести із різними кінцівками.
3. Паті менеджмент, особисті квести компаньйонів, які впливають на їх фінал.
4. Різні кінцівки в грі.
Барбарис
Member

Повідомлення

kairo, та ні фіга.
1. Гг один і щось кардинально там не міняється від класу.
2. Моральний вибір - голосна фраза, яка не відповідає дійсності.
3. По... на тих компанйонів - нецікаві.
4. А кінцівки це не рпгшність. Різні бувають не тільки там.
Це екшн, де наявність елементів рпг не вплинуть чи пройдеш гру. З середини мабуть забивав на розвиток і персонажа, і всюдихода, здається. Чи який транспорт там можна було розвивати?
kairo
Member

Повідомлення

Барбарис
Що для вас РПГ? Які ігри вважаєте РПГ?
MSiAventador
Member

Повідомлення

Нормчик DSP завезли :lick:
Барбарис
Member

Повідомлення

kairo, все банально - як в назві жанру, там де реально різні ролі у гравця можуть бути. БГ3 - рпг, наприклад. В ме лише елементи рпг, без яких в грі нічого й не зміниться.
kairo
Member

Повідомлення

Барбарис: 02.02.2026 21:46БГ3 - рпг, наприклад.
Те саме створення персонажу, вибір класу, прокачка навичків. Набір компаньйонів, вчинки, які впливають на їх ставлення до ГГ, виконання особистих квестів. Квести, які мають різні варіанти вирішення та різні кінцівки в грі. Різниця між даними іграми в тому, що БГ3, це CRPG із покроковими боями та ізометричною камерою, а МЕ, це Екшн-РГП із рілтайм боями та видом від третьої особи.
Відповісти