Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
mult
Member
Підкажіть будь ласка.
Щоб слухати стрімінгові сервіси, а саме deezer.
Портативно я маю на увазі.
О краще взяти, портативний цап до телефону, чи hi fi плеєр типу fiio jm21?
Всі ці плеєри якісь дуже дорогі, плюс процесори як правило так собі, хто зна чи потягнуть стрімінги.
Щоб слухати стрімінгові сервіси, а саме deezer.
Портативно я маю на увазі.
О краще взяти, портативний цап до телефону, чи hi fi плеєр типу fiio jm21?
Всі ці плеєри якісь дуже дорогі, плюс процесори як правило так собі, хто зна чи потягнуть стрімінги.
-
lewerlin
Member
ЦАП+UAPPmult: ↑ 29.01.2026 07:56О краще взяти, портативний цап до телефону,
-
Radio Bay
Member
Мобільний звук не моя тема, але, з моїх спостережень , такі девайси - то вчорашній день.mult: ↑ 29.01.2026 07:56fiio jm21
Відмовляються, бо підпримувати два девайси не зручно
-
mult
Member
lewerlin
Radio Bay
Зрозуміло, дякую
Radio Bay
Зрозуміло, дякую
-
karokum
Member
Вітаю
По рекомендації в сусідній темі замовив FiiO FT1 Pro
Там же неодноразово згадувалося що потрібен ЦАП щоб все було по феншую
В той же час під час свого ресьорчу неодноразово бачив теми де люди порівнювали окремий ЦАП з вбудованим і різниці великої не бачили (а може то в них якість матеріалу який слухали була нікудишня
)
В мене досвіду в темі нема взагалі, це буде перше щось +- пристойне
Тому мене цікавить чи потрібен він в моєму випадку
І якщо потрібен то який, бюджет у мене до 200$ максимум
Всі радять K7, але він новий трохи за бюджет вилазить, хіба на ОЛХ шукати
З вимог головне це мабуть універсальність (ну помимо щоб якісно і виправдано) - музику люблю, це пріоритет звісно, а для компетітів ігор треба щось враховувати? Тому на що орієнтуватися при вибору зовнішнього девайсу для звуку уявлення не маю
Я вже був напевно готовий брати K7, але ці відгуки "не відчув різниці" трохи збили з пантелику, тому пишу сюди, може хтось додасть впевненості чи альтернативну думку
По рекомендації в сусідній темі замовив FiiO FT1 Pro
Там же неодноразово згадувалося що потрібен ЦАП щоб все було по феншую
В той же час під час свого ресьорчу неодноразово бачив теми де люди порівнювали окремий ЦАП з вбудованим і різниці великої не бачили (а може то в них якість матеріалу який слухали була нікудишня
В мене досвіду в темі нема взагалі, це буде перше щось +- пристойне
Тому мене цікавить чи потрібен він в моєму випадку
І якщо потрібен то який, бюджет у мене до 200$ максимум
Всі радять K7, але він новий трохи за бюджет вилазить, хіба на ОЛХ шукати
З вимог головне це мабуть універсальність (ну помимо щоб якісно і виправдано) - музику люблю, це пріоритет звісно, а для компетітів ігор треба щось враховувати? Тому на що орієнтуватися при вибору зовнішнього девайсу для звуку уявлення не маю
Я вже був напевно готовий брати K7, але ці відгуки "не відчув різниці" трохи збили з пантелику, тому пишу сюди, може хтось додасть впевненості чи альтернативну думку
-
Radio Bay
Member
Фігня це все, хоч на Ютьюбі все чутно, дивись на К7, тут у когось він єkarokum: ↑ 30.01.2026 17:52а може то в них якість матеріалу який слухали була нікудишня
-
MSiAventador
Member
FiiO не відпускає своїх клієнтів, ЦАП К15/К17 купили, а тепер до них стоєчку і CD-плеєр DP11 докуповуйте (у червні 2026 року)
інакше феньшую не буде!

-
Scoffer
Member
Стійки на шипах це для того щоб стрілочки плавніше рухались?)MSiAventador: ↑ 02.02.2026 11:35а тепер до них стоєчк
-
MSiAventador
Member
Щоб буфер СД-плеєра не забивався від поштовхів столу, пам,ять зараз дорога, на буфер ніхто не розкошелюватиметься.Scoffer: ↑ 02.02.2026 11:41Стійки на шипах це для того щоб стрілочки плавніше рухались?)MSiAventador: ↑ 02.02.2026 11:35а тепер до них стоєчк
-
Hotspur
Member
однозначноScoffer: ↑ 02.02.2026 11:41Стійки на шипах це для того щоб стрілочки плавніше рухались?)
-
Filabatya
Member
MSiAventador
А K15 до FT1 то перебір чи піде? І чи вартує він своєї ціни на вашу думку? Можливо є щось цікавіше в цьому ціновому сегменті цапо-вухо-усь?
А K15 до FT1 то перебір чи піде? І чи вартує він своєї ціни на вашу думку? Можливо є щось цікавіше в цьому ціновому сегменті цапо-вухо-усь?
-
StTechnik
Member
Нету. Но дляFilabatya: ↑ 02.02.2026 12:20Можливо є щось цікавіше в цьому ціновому сегменті цапо-вухо-усь?
он избыточен.
Відправлено через 52 секунди:
Да.Filabatya: ↑ 02.02.2026 12:20І чи вартує він своєї ціни на вашу думку?
-
Filabatya
Member
StTechnik
Розкажіть як він зпився з 490
а то зараз Авентадор прийде і скаже лінійного блока нема, мікруха не топова і взагалі фігня
ну дизайн не знаю, це вже напевно старість, але просто топчик! японамать у всій красі
Розкажіть як він зпився з 490
а то зараз Авентадор прийде і скаже лінійного блока нема, мікруха не топова і взагалі фігня
ну дизайн не знаю, це вже напевно старість, але просто топчик! японамать у всій красі
-
StTechnik
Member
Не скажет, потому что конкретно он меня на него и уговорил.Filabatya: ↑ 02.02.2026 14:03ато за Авентадор прийде і скаже лінійного блока нема, мікруха не топова і взагалі фігня
Идеально. Единственное я 490ым подарил балансный кабель отдельный на 4.4 штекер. Но не столько с целью поднятия звука, сколько что бы не использовать 6мм переходник. В К15 нет входа на 3.5мм.Filabatya: ↑ 02.02.2026 14:03Розкажіть як він зпився з 490
-
MSiAventador
Member
В К15 дискретний підсилювач достатньої потужності, купувати шось дешевше на готових ТНХ мікрухах - то вчорашній день.Filabatya: ↑ 02.02.2026 12:20 MSiAventador
Тому не перебір. Плюс навушники такий девайс що і ламається з часом і набридає з часом.
А тут кожного дня якісь нові моделі в новинах.
І ще попереду бум АМТ навушників, не менш потужний ніж зараз планарний бум.
-
Filabatya
Member
MSiAventador
дякую за розяснення, цікаво наскільки буде стрибок в якості порівняно з невмирущою класикою Сонан СТХ на фт1 і пресонусах е8)
200 баксів все ближче до вашого де це вже є з заводу
дякую за розяснення, цікаво наскільки буде стрибок в якості порівняно з невмирущою класикою Сонан СТХ на фт1 і пресонусах е8)
200 баксів все ближче до вашого де це вже є з заводу
Востаннє редагувалось 02.02.2026 15:00 користувачем Filabatya, всього редагувалось 1 раз.
-
MSiAventador
Member
Filabatya
AleskArt / K15 дуже виграє від лінійного джерела живлення. Я купив Fiio PL50, і він покращив чіткість звуку та сцену.
https://www.head-fi.org/threads/fiio-k1 ... 257/page-9
AleskArt / K15 дуже виграє від лінійного джерела живлення. Я купив Fiio PL50, і він покращив чіткість звуку та сцену.
https://www.head-fi.org/threads/fiio-k1 ... 257/page-9
-
StTechnik
Member
Очень подходит под тему
-
Radio Bay
Member
Так, треба дивитися досвід реальних користувачів
-
MSiAventador
Member
Це був відпочатку підступний план ФііО , під К15 докупити флеш-рояль до К16Filabatya: ↑ 02.02.2026 14:35 MSiAventador
200 баксів все ближче до вашого де це вже є з заводу![]()
P.S. За Ксонарами не слідкував, весь шлях був з Креативом.
Presonus Eris E8 точно не роблять примусове АЦП-ЦАП вбудованим залізом ?