НУ 50% почти ничего не говорят..а какие показатели то у него на танках?Patruletz: ↑ 31.01.2026 22:18 не було чим зайнятись вирішив я подивитись твіч по танкам і тих хто стрімить укрїнською, ну і де аудиторії мінімум. Попав на чела котрий донатить у гру доволі нормально таки 2к+ днів према, майже 300к голди ... чисто слухав фоном, так от у нього всі союзники алкаші, наркомани, сини ... і тд тп. Вирішив я подивитись його статистику ... 54к каток, 50% і посередні показники на танках, я чесно чомусь не здивований що він знає більше всіх і грає також краще за 90% аудиторії цієї гри.![]()
обычно смотрят вн8 за последние там 500 боев - 1к или средний урон на имба танках,на которых он последние пол года играл например.
В идеале всю статистику его глянуть.
А 50% +- не особо показатель за 54к боев,например за последние 1к боев сколько у него % побед,это куда весомей показатель,как и вн8.
Відправлено через 2 хвилини 39 секунд:
Блади такой хитрец...он же на глесте играл и стримил..это он только последний годик где-то с ВГ..он попку тулит где выгодней,что смазывает его как персону.destructX: ↑ 31.01.2026 23:04За роки війни у нас формувались нормальні-скілові та веселі стрімери, на смак кожному - Vgosti, Arkos, Shokerix, Bizzord, Marunka, Atamanwot, Roha. Це ще я не всих тут написав з більш менш відомих. І це я вже мовчу про Бладі з БарбаріаномPatruletz: ↑ 31.01.2026 22:18 не було чим зайнятись вирішив я подивитись твіч по танкам і тих хто стрімить укрїнською, ну і де аудиторії мінімум. Попав на чела котрий донатить у гру доволі нормально таки 2к+ днів према, майже 300к голди ... чисто слухав фоном, так от у нього всі союзники алкаші, наркомани, сини ... і тд тп. Вирішив я подивитись його статистику ... 54к каток, 50% і посередні показники на танках, я чесно чомусь не здивований що він знає більше всіх і грає також краще за 90% аудиторії цієї гри.![]()
![]()
А те що союзники алкаші - це аксіома цієї гри вже багато років, навіть танк раніше для них був, який так і звали - "алкаш" (тайп5хеві), слава богам разом з артою і фугасами нерфанувся![]()
А Барик всё время с ВГ с начала войны.