Новини
Останні статті і огляди
Hoyoverse
-
Kirakishou
Member
lewerlin
Наскільки я зрозумів, можна просто копіювати коди заводів інших людей і не заморочуватися з цим, якщо у тебе немає часу з цим розбиратися? Ще потрібно якимось чином нафармити собі друзів. Але я ще до цього не дійшов, я тільки по сюжету провів електроенергію до вежі.
До речі тепер помітив, що ви мали на увазі, коли говорили про графіку PS3. На мобах це дуже видно. Самі персонажі пропрацювані класно, а ось різні моби ну дійсно як з часів PS3. Але від технічного стану гри в захваті. І менюшки, і дизайн – все дуже гарно. Музика також на рівні, ну але це й не дивно для гача-ігор.
Наскільки я зрозумів, можна просто копіювати коди заводів інших людей і не заморочуватися з цим, якщо у тебе немає часу з цим розбиратися? Ще потрібно якимось чином нафармити собі друзів. Але я ще до цього не дійшов, я тільки по сюжету провів електроенергію до вежі.
До речі тепер помітив, що ви мали на увазі, коли говорили про графіку PS3. На мобах це дуже видно. Самі персонажі пропрацювані класно, а ось різні моби ну дійсно як з часів PS3. Але від технічного стану гри в захваті. І менюшки, і дизайн – все дуже гарно. Музика також на рівні, ну але це й не дивно для гача-ігор.
-
daesz
Member
Так і є. У них є велика своя аудиторія, яка точно буде достатньо, щоб сформулювати базу. Та й який зміст робити іще одну копіпасту зельди із доволі паршивою системою гачі (яка вже заполонила весь ринок).Kirakishou: ↑ 27.01.2026 11:46Просто цікаво, на яку аудиторію вони розраховують? На свою аудиторію з попередньої гри? На ринку вже є великі гачі, які вимагають багато часу.
Ніщо, але не всі грають у вуву чи гашню. Мені, наприклад, обидві однакового рівня паршивості (тому й дропнув давно придавно).Kirakishou: ↑ 27.01.2026 11:46Що може змусити пересічного гравця в ту ж ВуВу, який вже має там прокачаних персонажів і таке інше дропнути ВуВу
-
lewerlin
Member
В Ендфілді система гірше. І більш маніпулятивна. Щоб там не рахували по екселю, крутять люди, а не мат. таблиці.daesz: ↑ 27.01.2026 18:49із доволі паршивою системою гачі (яка вже заполонила весь ринок).
Для "великої" гачі - ні, бо доведеться пиляти подальший контент істинно по-китайськи. Це не мобілка з чібіками.daesz: ↑ 27.01.2026 18:49яка точно буде достатньо, щоб сформулювати базу.
По-перше, треба сировина, по-друге, електрика, по-третє - "станки" не безкоштовно дають, їх теж крафтити, по четверте - потрібні апгрейди самої території, вони не дешеві, а облігації потрібно наторгувати, а товари потрібно виробити. Я лінію медикаментів чого ставив? Бо вони продаються дорого. І от коли шахти копають, енергії вдосталь, апргейди викуплені і станків в запасі, вже можна просто чужі креслення копіпастити. Навіть мій квадратик, на безкінечні рослини можна лише раз чи два поставити чисто на стартових станках.Kirakishou: ↑ 27.01.2026 16:48можна просто копіювати коди заводів інших людей і не заморочуватися з цим, якщо у тебе немає часу з цим розбиратися?
Навіть вибухівку тупо зі старту не зробити, а вона обов'язкова.
-
Raynor
Member
Пограв трохи в Ендфілд, якась досить нішова гра у них вийшла. Спочатку вся ця тема з будівництвом наче і зацікавила, але потім гра тупо задушила туторіалами, і як на мене вони занадто ускладнили будівництво, ставлю на те що саме через це добра частина гравців скоро лівне. Я зараз дістався до 50-го(фіолетового шмота) і чесно кажучи вже втомився поки вибудував потрібний ланцюг із заводів щоб нарешті почати будувати потрібний для цього шмота лут, а як я розумію цей шмот явно не останній, навіть страшно уявити що там далі буде. По гача системі поки що нічого не скажу, бо крутив лише банер новачка, і там нічого особливого, на 40-й по гаранту вибив якогось рашиста, судячи з ютубу він начебто середній по корисності, реролити не став, бо щось занадто багато часу це займе, доречі в ютубі бачив відео про те як хтось 6 разів поспіль програв 50 на 50 в збройному баннері
.
Сюжет... знову ГГ який все забув, це вже навіть не смішно, але навіть якщо б і не було цього шаблону, то все одно б не сподобалось, бо багато зайвого тексту, та й діалоги якісь занадто прісні та відполіровані, коротше не цікаво мені було їх читати. Бойова система здалася мені досить простою та одноманітною, бо по суті увесь час жмеш ЛКМ та Е, а ну ще інколи ухилення. За що можна похвалити гру, так це за оптимізацію. Скоріше за все ще трохи пограю поки є якийсь інтерес до гри та дропну.
lewerlin
В Геншині система дейліків за всі ці роки фактично ніяк не змінилась, єдине що вони додали, так це систему поінтів за які можна закривати дейліки коли витрачаєш смолу, але щоб набити цих поінтів потрібно нормально так задротити, я наприклад нею майже не користуюсь.
Сюжет... знову ГГ який все забув, це вже навіть не смішно, але навіть якщо б і не було цього шаблону, то все одно б не сподобалось, бо багато зайвого тексту, та й діалоги якісь занадто прісні та відполіровані, коротше не цікаво мені було їх читати. Бойова система здалася мені досить простою та одноманітною, бо по суті увесь час жмеш ЛКМ та Е, а ну ще інколи ухилення. За що можна похвалити гру, так це за оптимізацію. Скоріше за все ще трохи пограю поки є якийсь інтерес до гри та дропну.
lewerlin
В Геншині система дейліків за всі ці роки фактично ніяк не змінилась, єдине що вони додали, так це систему поінтів за які можна закривати дейліки коли витрачаєш смолу, але щоб набити цих поінтів потрібно нормально так задротити, я наприклад нею майже не користуюсь.
-
Truman444
Junior
Raynor
Так ці поінти в Геншині даються буквально за все - дослідження відкритого світу, проходження івентів і т.д. Не знаю де ви там побачили задротство
Після того як додали цю фічу я майже жодного разу не робив дейліки, так як завжди мав купу ціх поінтів
Так ці поінти в Геншині даються буквально за все - дослідження відкритого світу, проходження івентів і т.д. Не знаю де ви там побачили задротство
Після того як додали цю фічу я майже жодного разу не робив дейліки, так як завжди мав купу ціх поінтів
-
Raynor
Member
Я заходжу в гру лише закрити дейліки та смолу витратити, пройти безодню\театр, по світу не бігаю, тому у мене цих поінтів майже не буває, за простенький івент поінтів вистачає на пару днів.Truman444: ↑ 28.01.2026 07:27 Raynor
Так ці поінти в Геншині даються буквально за все - дослідження відкритого світу, проходження івентів і т.д. Не знаю де ви там побачили задротство![]()
Після того як додали цю фічу я майже жодного разу не робив дейліки, так як завжди мав купу ціх поінтів![]()
-
lewerlin
Member
Наскільки я зрозумів, за сюжетку патчу, івенти і рандомні скрині, підібрані в процесі, поїнтів вистачає на весь патч.Raynor: ↑ 28.01.2026 10:21Я заходжу в гру лише закрити дейліки та смолу витратити, пройти безодню\театр, по світу не бігаю, тому у мене цих поінтів майже не буває, за простенький івент поінтів вистачає на пару днів.
-
Donate
Member
Як раз і краща. В тому сенсі що тобі потрібно на цей час вибити просто персонажа за 120 пулів і все... Якщо персонаж випадає швидше крутиш йому поти які дають щось десь біля 5% дпсу за пот.lewerlin: ↑ 27.01.2026 23:11В Ендфілді система гірше. І більш маніпулятивна. Щоб там не рахували по екселю, крутять люди, а не мат. таблиці.daesz: ↑ 27.01.2026 18:49із доволі паршивою системою гачі (яка вже заполонила весь ринок).
Банер веапону здесь практично опціональний... Так як крутиш ти його фактично тільки з кешбеку.
Практично якщо ти граєш ФТП і роляєш тільки вайфу грати теоретично повинно бути дуже комфортно тому що перс + сігна в тебе гарантовано будет.
На приклад на хойо помиях в тебе і перс обрізаний и ще потрібно вкидувати пули в веапон гачу
Теоретично тут така ж схема як і в простому АК, де ось на папірцях не все радужно але якщо грати гача, не те щоб взагалі проблема
-
lewerlin
Member
Вона "краща", якщо ти крутиш головою(екселем, я вище казав). Тобто якщо ти пів відсотка "еліти". Люди не ексель.Donate: ↑ 28.01.2026 13:41Як раз і краща. В тому сенсі що тобі потрібно на цей час вибити просто персонажа за 120 пулів і все... Якщо персонаж випадає швидше крутиш йому поти які дають щось десь біля 5% дпсу за пот.
Банер веапону здесь практично опціональний... Так як крутиш ти його фактично тільки з кешбеку.
Практично якщо ти граєш ФТП і роляєш тільки вайфу грати теоретично повинно бути дуже комфортно тому що перс + сігна в тебе гарантовано будет.
На приклад на хойо помиях в тебе і перс обрізаний и ще потрібно вкидувати пули в веапон гачу![]()
Крутки зброярки за кешбек(не купівля, а саме крутки) - найманіпулятивніше, для масового гравця, з усього, що є у великих гачах. І воно таким би не було, якби переносився гарант на івент(120), але він не переноситься. Комплексна економіка акку через це - найгірша з усіх "великих" гач. Вайфу-геймеру взагалі похорони.
Тут гірше - тобі потрібно вкидувати в непотрібні банери, щоб отримати кешбек(фактичний курс якого ні разу не вигідний). І все вкинуте - згорить в кінці банеру.
Гра буквально знущається з гравця, який хоч трохи не розібрався в системі.
Гача система - жахлива, вона мразотніша ніж в Хойо на порядок(там тобі хоч прямо кажуть, як тебе матимуть).
Отправлено спустя 1 минуту 10 секунд:
daesz
Хінт з фабриками - сині батерейки по кінцевому балансу вигідніше фіолетових. Десь недорахували.
-
Donate
Member
Це ж сарказм напевно? Якщо ні мене вас дуже шкода...lewerlin: ↑ 29.01.2026 02:05Вона "краща", якщо ти крутиш головою(екселем, я вище казав). Тобто якщо ти пів відсотка "еліти". Люди не ексель.Donate: ↑ 28.01.2026 13:41Як раз і краща. В тому сенсі що тобі потрібно на цей час вибити просто персонажа за 120 пулів і все... Якщо персонаж випадає швидше крутиш йому поти які дають щось десь біля 5% дпсу за пот.
На приклад на хойо помиях в тебе і перс обрізаний и ще потрібно вкидувати пули в веапон гачу![]()
Крутки зброярки за кешбек(не купівля, а саме крутки) - найманіпулятивніше, для масового гравця, з усього, що є у великих гачах. І воно таким би не було, якби переносився гарант на івент(120), але він не переноситься. Комплексна економіка акку через це - найгірша з усіх "великих" гач. Вайфу-геймеру взагалі похорони.Тут гірше - тобі потрібно вкидувати в непотрібні банери, щоб отримати кешбек(фактичний курс якого ні разу не вигідний). І все вкинуте - згорить в кінці банеру.
Гра буквально знущається з гравця, який хоч трохи не розібрався в системі.
Гача система - жахлива, вона мразотніша ніж в Хойо на порядок(там тобі хоч прямо кажуть, як тебе матимуть).
Отправлено спустя 1 минуту 10 секунд:
daesz
Хінт з фабриками - сині батерейки по кінцевому балансу вигідніше фіолетових. Десь недорахували.
Хойо поверкріпає персонажів по КД. Вкидує 1/3 його функціоналу в нульовий потенціал в банер, ще й має банер зброї. А все що ти отримуєш це 70-80 пулів на патч. В тот час коли гарантом забрати гаврика потрібно близько 180...
В арці система набагато краща з того що персонаж повноцінний з самого початку. А все що тобі потрібно щоб забрати персонажа повністю це 120 пулів в його банер. Єдина проблема в тому що за 120 пулів ти отримуєш приблизно 60 ролів в гачу, але там ще все треба підраховувати що там по веапон гачі тому що тобі дають туди роли ще з інших джерел. І в тебе ще є стартові 60 які тобі дали з початку гри за рахунок стандарту
-
lewerlin
Member
На десятку в зброярці треба 1980. Десятка з банеру дає гарантовано 380кешбеку, якщо прилетіла 6*(раз в 8 десяток) - 2180. Формально нам треба 6 десяток на одну десятку в зброярку, на практиці - 4 десятки(якщо вже не геть скамить на 5*). 6* персонаж дає 2к, тобто +1 десятку. Тобто за гарант80 маємо 3 десятки в зброярку і 5 - за гарант120. А на пушку потрібно 8. Фініта.Donate: ↑ 29.01.2026 12:27але там ще все треба підраховувати що там по веапон гачі
Без сігни - ні, крім кількох винятків. Не схожий на Хойошний, скам, скамом бути не перестає.Donate: ↑ 29.01.2026 12:27що персонаж повноцінний з самого початку
Тільки самої системи гачі паверкріп ніяк не стосується. Це окреме зло і тут воно буде теж, бо ігромеханічно, горизонтальна прогресія дуже обмежена.Donate: ↑ 29.01.2026 12:27Хойо поверкріпає персонажів по КД.
Один раз на акк. Арделію теж дають. Один раз на акк.Donate: ↑ 29.01.2026 12:27І в тебе ще є стартові 60 які тобі дали з початку гри за рахунок стандарту
От вам математика:
- спойлер
- 40 пулів в новачка
80 в стандарт
60+10 в івент.
190 пулів сумарно. З них сумарно випало 5 6* персонажів(замість прогнозованих двох).
За весь сумарний кешбек, я зміг дати 9 десяток в зброярці і купити сігнуГГ(тобто 10 десяток фактично).
Прибираємо фактор лакерності:
Мінус 3 лакерні 6*, докручуємо івент(+60 пулів) - отримуємо 10 десяток в збоярку за 250 пулів. Мінус новачок і 6* з нього, бо більше його не буде(мінус 2 десятки) - 8 десяток(збройовий гарант) за 210 пулів. Завіса.
Формально, це менше, ніж в Хойо з Куро. Але тимчасовий гарант120 і загальна маніпулятивна непрозорість системи, роблять її жадібнішою і мразотнішою.
Урівноважити її зможуть лише повноцінні балансні патчі(це щось дуже велике здохне, якщо китайці таки почнуть їх випускати).
Найкраща математика в DNA - сидиш добу в данжі, забираєш С6. З пушками аналогічно. Без гачі взагалі
-
daesz
Member
Арсенал кюренсі дають із віклів (та дейлів здається?), ще говорили з івентів також будуть давати. Забрав сингу Суртр з 6х10 пулів, забрав Суртр на 120тому пулі, маю 15к куренсі для арсенала поверї того. Небачу проблем із вепон банером взагалі. Проблеми можуть бути хіба якщо випав лімітований перс на першому 10пулі, тоді так - можуть бути проблеми на банері Суртр, мб ще на банері Ангеліни. Через 3-4 банера арсенал тікетів буде достатньо, щоб забирати сигнатурку кожного разу коли вирішив крутити персонажа.Donate: ↑ 29.01.2026 12:27А все що тобі потрібно щоб забрати персонажа повністю це 120 пулів в його банер.
Тобто, -10% дамаги без сигнатурки - це по вашому приблизно теж саме, коли -пів кіта у персонажа без сигнатурки?lewerlin: ↑ 29.01.2026 14:01Без сігни - ні, крім кількох винятків.
Наприклад,

Це якийсь дуже міцний копіум..
Вона краща апріорі.lewerlin: ↑ 29.01.2026 02:05Вона "краща", якщо ти крутиш головою
-
lewerlin
Member
"За Прайдвіном"?daesz: ↑ 29.01.2026 17:22Тобто, -10% дамаги
Невдалий. Невдалий тому, що бути дещо кращим за дно, ще не означає щось хороше. А ще тому, що економіка інакше забаланшена.daesz: ↑ 29.01.2026 17:22Наприклад,
Там сльози. 100 в тиждень.daesz: ↑ 29.01.2026 17:22Арсенал кюренсі дають із віклів (та дейлів здається?)
Це треба буде давати дуже багато, відносно інших джерел, щоб воно на щось вплинуло. Весь платний батлпасс дає в сумі 2400 - єдине вагоме джерело.daesz: ↑ 29.01.2026 17:22ще говорили з івентів також будуть давати.
Скільки 6* персонажів? Крім Арделії?. 27к тікетів за 250 пулів, це треба так насвинячити, що ну його... Тобто фактор індивідуального лаку. Приводити таке в аргумент...daesz: ↑ 29.01.2026 17:22Забрав сингу Суртр з 6х10 пулів, забрав Суртр на 120тому пулі, маю 15к куренсі для арсенала поверї того.
І пачки будуть в "субстанції", бо 5* і стандарт 6* сидітимуть бомжами.daesz: ↑ 29.01.2026 17:22Через 3-4 банера арсенал тікетів буде достатньо, щоб забирати сигнатурку кожного разу коли вирішив крутити персонажа.
Це шмат лайна. Як і будь-яка подібна система. І є чіткий критерій, котрим користуються офф. регулятори(коли піднімають свою п'яту точку) - кількість конвертацій "валют". Це шахрайський прийом на грані фолу, навіть з точки зору закону. В "системі Хойо" їх три. В Ендфілді +1 конвертація. І явне використання її вливу на гравця. Все. Крапка.daesz: ↑ 29.01.2026 17:22Вона краща апріорі.
Гра яка завгодно якісна, але по мразотності гачі, Грифи змогли Хойо переплюнути з запасом.
-
daesz
Member
Математика прайдвіна основана на розрахунках всяких iwtl/guoba, вони самі нічого не рахують. Якщо маєте кращий сорс - то кидайте, подивимся що там нараховано в реальних цифрах.lewerlin: ↑ 29.01.2026 18:24За Прайдвіном"?
В дейлі сторі може попастись 200. Навіть декілька раз по 200.lewerlin: ↑ 29.01.2026 18:24Там сльози. 100 в тиждень.
Не вдалий, бо суперечить вашому наративу?lewerlin: ↑ 29.01.2026 18:24Невдалий.
4: 1 з бегінер банера (ЛР), 1 з стандарту (Ліфенг), програний 5050 на ліміті (ЛР), гарант на ліміті на 120тому пулі (Суртр). Лак фо шурlewerlin: ↑ 29.01.2026 18:24Скільки 6* персонажів? Крім Арделії?
Гра окрім арсеналу дає купу сорсів, де можна отримати 5* вепони. У мене мінімум по 1 копії 5* вепона для всіх 20 персонажів знайшлось, деякі в дюпах, а деяких ще й позалишалось.lewerlin: ↑ 29.01.2026 18:24І пачки будуть в "субстанції", бо 5* і стандарт 6* сидітимуть бомжами.
- спойлер

Окlewerlin: ↑ 29.01.2026 18:24Це шмат лайна.
Математика "по екселю" проста як дошка : є 120 круток (або можеш їх отримати до кінця банеру; якщо з математикою ну зовсім туго - то дивишся чи є 120 круток в останній день банеру) - крутиш, немає - скіпаєш до рерану.lewerlin: ↑ 27.01.2026 23:11Щоб там не рахували по екселю, крутять люди, а не мат. таблиці.
Відправлено через 1 годину 4 хвилини 11 секунд:
Its timeEaranak: ↑ 15.12.2024 20:07 А я уже испугался. Чего это меня тегнули в этой теме, думал по пьяне тут что-то понаписывал и забыл про это ))
Неее, я сейчас весь провалился в PoE2 по полной. А после Factorio буду пробовать с глобальными модами.
https://x.com/EndfieldWorld/status/2016400710787612999
-
lewerlin
Member
Це приклад із серії "а от вони". Наші "сусіди" дуже часто такими користуються.daesz: ↑ 29.01.2026 22:07Не вдалий, бо суперечить вашому наративу?
Для гаранту потрібно 16кdaesz: ↑ 29.01.2026 22:07В дейлі сторі може попастись 200. Навіть декілька раз по 200.
daesz: ↑ 29.01.2026 22:07проста як дошка
-
Raynor
Member
-
Kirakishou
Member
Дійшов по сюжету до поселення, яке вони врятували, і я замахався грати. Відчувається, що вони розводять сюжет водою. Також, дуже відволікають від сюжету ці довбані заводи, а я навіть ще толком їх не будував, тільки ті, які потрібно будувати по сюжету.
З банера новачка легендарку дає за 40 круток і щоб їх отримати, потрібно пройти чи не половину гри. Спеціально зроблено, щоб було важко реролити і щоб дуже нетерплячі занесли гроші.
Подивився відео від Мтеша вище і погоджуюся з ним – гача відчувається просто як лайно. На старті круток дуже мало – я вкинув 50 круток в івентовий банер і поки що нікого звідти не отримав. Точно як і зі стандартного банеру і з банеру новачка. У мене просто немає мотивації продовжувати грати, бо я граю в гру з 23 січня, але не кожен день і не цілодобово, а по кілька годин на день. Власне, як і в інші ігри. Легендарного персонажа досі нема. Навіть не цікавого для мене типу тієї ж Ембер, а просто легендарного. В іграх Хойо за цей час у мене вже був би якийсь персонаж, бо тебе там буквально засипають крутками і при цьому тобі не треба читати тисячі інструкцій, якою клавішою миші тобі натискати на меню.
Крім того, мені дуже не подобається цензура в цій грі. Вона дасть фору багатьом іншим гачам. Також, із більш-менш відомих сейю, яких я згадаю без гуглу, і навіть не в плані їх імен, а кого вони озвучували – їх тут дві.
Докручу банер новачка, якщо звідти випаде сміття, або якщо сюжет не стане цікавішим, я мабуть дропну цю гачу. Або зовсім, або до виходу якогось дуже привабливого персонажа з відомою сейю.
З банера новачка легендарку дає за 40 круток і щоб їх отримати, потрібно пройти чи не половину гри. Спеціально зроблено, щоб було важко реролити і щоб дуже нетерплячі занесли гроші.
Подивився відео від Мтеша вище і погоджуюся з ним – гача відчувається просто як лайно. На старті круток дуже мало – я вкинув 50 круток в івентовий банер і поки що нікого звідти не отримав. Точно як і зі стандартного банеру і з банеру новачка. У мене просто немає мотивації продовжувати грати, бо я граю в гру з 23 січня, але не кожен день і не цілодобово, а по кілька годин на день. Власне, як і в інші ігри. Легендарного персонажа досі нема. Навіть не цікавого для мене типу тієї ж Ембер, а просто легендарного. В іграх Хойо за цей час у мене вже був би якийсь персонаж, бо тебе там буквально засипають крутками і при цьому тобі не треба читати тисячі інструкцій, якою клавішою миші тобі натискати на меню.
Крім того, мені дуже не подобається цензура в цій грі. Вона дасть фору багатьом іншим гачам. Також, із більш-менш відомих сейю, яких я згадаю без гуглу, і навіть не в плані їх імен, а кого вони озвучували – їх тут дві.
Докручу банер новачка, якщо звідти випаде сміття, або якщо сюжет не стане цікавішим, я мабуть дропну цю гачу. Або зовсім, або до виходу якогось дуже привабливого персонажа з відомою сейю.
-
Kirakishou
Member
Вдалося виграти Леватейн. Але програв на банері її сігни. Ну все одно хоч якась мотивація грати, бо одна зі згаданих мною вище сейю, яких я впізнаю просто по голосу – це її сейю, Хоріе Юї.
-
lewerlin
Member
Заводи гарно зроблені. І вони кор-геймплей гри. Це ви ще у Вулінгу(місцевому Китаї) не побували, там ще веселішеKirakishou: ↑ 30.01.2026 21:51ці довбані заводи
Якщо воно не заходить - дропайте прямо зараз. Без заводів сенсу грати немає.
То самий початок, а не половинаKirakishou: ↑ 30.01.2026 21:51потрібно пройти чи не половину гри.
Для "ефективних" гравців вона ок(тому daesz і Donate її дефають). Але так про будь-яке шахрайство можна сказати - шарящі люди, на фін. пірамідах статки роблять. "Непостійний" гарант взагалі то виводить систему Ендфілду за межі "гачі" в юридичному сенсі. Це повноцінний казік. Грифи ще поїдять субстанції, якщо почнуть гарно заробляти(і на них звернуть увагу).Kirakishou: ↑ 30.01.2026 21:51гача відчувається просто як лайно
В грі більше ста стандартних круток. Івенткруток+ороберилу дають на фулл гарант. В цілому плюс-мінус, як і в інших на старті. Часу теж приблизно однаково треба.Kirakishou: ↑ 30.01.2026 21:51 На старті круток дуже мало – я вкинув 50 круток в івентовий банер і поки що нікого звідти не отримав. Точно як і зі стандартного банеру і з банеру новачка.
Але інші гачі не вимагають вмикати мозок. А тут тобі гірвол в сюжеті(і це ще понерфили боса першого акту) і кокблоки на заводи(а вони вимагають повноцінно ними зайнятись). Це факап, для гача-гри.
Де ви її знайшли?Kirakishou: ↑ 30.01.2026 21:51Крім того, мені дуже не подобається цензура в цій грі. Вона дасть фору багатьом іншим гачам.
VA тут, в більшості персонажів, "на здачу". Хоча й присутні актриси не "з вулиці", стараються одиниці. Тут грі мінус.Kirakishou: ↑ 30.01.2026 21:51Також, із більш-менш відомих сейю, яких я згадаю без гуглу, і навіть не в плані їх імен, а кого вони озвучували – їх тут дві.
Там же гарант.Kirakishou: ↑ 31.01.2026 06:36Але програв на банері її сігни.
-
Kirakishou
Member
Не слідкую за стрімами та новинами по ВуВі, але після вчорашнього посилання на відео Мтеша пробігся по деяким відомим ютуберам, щоб дізнатися їх думку про Ендфілд. Ну і загалом вирішив подивитися, що у них новенького на каналах є, бо я деякий час не слідкував за контент-кріейторами. Подивився запис стріму на каналі Гача Смека, де куроботи офігівають від того, що Солон чудить зі всіма цими спендінг-івентами та тижневими баттлпасами і порівнюють його з Давеєм. Вже навіть Хойо виявляються не такими жадібними, бо Хойо ці "трансдусери" відразу дали по два безкоштовно і кожен місяць можна отримати ще два безкоштовно через синтез, а у Куро або за гроші, або за той кешбек, за який купуються крутки в івентовий банер. 
lewerlin
lewerlin
Спочатку подивлюся, хто випаде з банера новачка, бо буде максимум тупо, я вже купу часу згаяв на цю гру. Мого терпіння не вистачає навіть не так на заводи, як на ці довбані інструкції, де тобі повторюють одне і те саме. Причому ще є обов’язкова симуляція, яку не можна скіпнути. Я їм у відгуках написав, що я думаю про ці заводи і про тисячі інструкцій, якою кнопкою миші яке меню натискати. Буквально щойно мені разів десять підряд повторили одне і те саме речення, тільки трохи переінакшене. Мені вже навіть здається, що вони оцими туторіалами просто розтягують час, щоб потім показувати гарні презентації інвесторам. Впевнений, це не подобається багатьом гравцям, тому вони або зроблять якийсь режим, де не треба буде витрачати сотні годин часу на ці заводи, або багато людей просто друпнуть цю гру і в ній залишаться тільки фани таких ігор, що для гри такого масштабу буде фейлом. Бо сюжет наче цікавий, а потім тебе від нього відволікають на ці довбані туторіали по заводам і через це пропадає весь вайб.lewerlin: ↑ 31.01.2026 19:22Якщо воно не заходить - дропайте прямо зараз. Без заводів сенсу грати немає.
Зенлесс дає під 200 круток за патч. Івентових. Наприклад, в наступному патчі 2.6 буде 181 крутка для ф2п та 208 для тих, хто бере підписку. Причому ви івенти можете пройти за присіст і більшість із них дійсно цікаві. А якщо не хочете витрачати час на сюжет, то і сюжет можна просто скіпнути.lewerlin: ↑ 31.01.2026 19:22В грі більше ста стандартних круток.
Справа навіть не в тому, що потрібно вмикати мозок, а в кількості часу, який гра вимагає. Хто їх цільова аудиторія? Якісь норміси чи гача-геймери? Гача-геймери зазвичай не грають в якусь одну гачу, а грають відразу в кілька ігор і цікавлять їх в першу чергу не заводи, а дівчата та гемблінг. І коли одна гра вимагає більше часу, ніж всі разом узяті, то це починає дратувати. Хоча і мозок теж має місце – багато роботяг, в тому числі і в Азії, грають в ці ігри після роботи, щоб відпочити. Ти відпахав дві зміни на заводі, а потім тобі ще й в грі треба возитися з заводами. Краще вже з віртуальними дівчатами возитися, а не з заводами. І якби це було не так, у нас би не було так багато гарних дівчат на будь-який смак з топовими сейю на озвучуванні в гача-іграх.lewerlin: ↑ 31.01.2026 19:22Але інші гачі не вимагають вмикати мозок. А тут тобі гірвол в сюжеті(і це ще понерфили боса першого акту) і кокблоки на заводи(а вони вимагають повноцінно ними зайнятись). Це факап, для гача-гри.
На початку гри по сюжету було дуже багато ефектів прозорості, коли ти не можеш подивитися на персонажа не те що знизу, а навіть трохи збоку. Або вони це пофіксили, бо зараз їх значно менше, або я не знаю, що то було. Я саме це мав на увазі.lewerlin: ↑ 31.01.2026 19:22Де ви її знайшли?
За 80 круток – так. Але на 40 також дають якусь 6* сігну. Ось я виграв Леватейн і у мене тупо немає звідки брати кешбек. Звісно з часом можна буде назбирати цього кешбеку, тому ця система мені навіть сподобалася.lewerlin: ↑ 31.01.2026 19:22Там же гарант.
Японські сейю тут на рівні. Я маю на увазі, що не всі із них імениті. Можливо, іменитих вони залучать для івентових персонажів, бо сейю це теж одна із причин, чому крутять персонажів.lewerlin: ↑ 31.01.2026 19:22VA тут, в більшості персонажів, "на здачу". Хоча й присутні актриси не "з вулиці", стараються одиниці. Тут грі мінус.