Новини
Останні статті і огляди
Выбор наушников
-
Death
Member
дякую всім 560 вже замовив, великі вуха тільки на "хаті" слухаю просто покайфувати , відволіктися всього цього лайна, на позицію якщо дальня то маршали беру а так ніяких вух треба кожен скрип чути, тай краще мівіни та набоїв насипати побільше. Зараз на позиції не пускають хоч сам прошусь як спеціаліста в тилу держать.
-
Radio Bay
Member
Death
Чудово, дозрієш до цапу пиши, щасти!
Чудово, дозрієш до цапу пиши, щасти!
-
karokum
Member
Radio Bay
Сінхи наче імпонують, але я боюся що на мою велику голову вони будуть давити (читав про це в кількох відгуках), а шоурумів поряд немає
Сподобалося в них що позиціонування сцени хороше по описах, і не так на вуха давлять для довгих сесій через відкриту конструкцію
Я досвіду не маю, і порівняти нема як. Запропоновані Баєри теж наче добре (ще б вони не були за таку ціну
), але думаю може би щось спробувати з відкритих, є якась альтернатива Сінхам?
Сінхи наче імпонують, але я боюся що на мою велику голову вони будуть давити (читав про це в кількох відгуках), а шоурумів поряд немає
Сподобалося в них що позиціонування сцени хороше по описах, і не так на вуха давлять для довгих сесій через відкриту конструкцію
Я досвіду не маю, і порівняти нема як. Запропоновані Баєри теж наче добре (ще б вони не були за таку ціну
-
Radio Bay
Member
Там камрад пропонує Fiio на попередній сторінці, не слухав, нічого не скажу. До того ж відкриті/закриті ще питання.karokum: ↑ 27.01.2026 21:07є якась альтернатива Сінхам?
Я прихильник відкрітих. Тут буд'які будути стрибком уперед, далі справа смаку, його ще треба виховати, мені, наприклад, Баєри 990 виха виносять, багатьом норм, до того ж в мене потужний підсилювач, на більш слабкому менше буде, бо динаміка буде нижча.
Діло смаку та конкретних кейсів. Просто обери шлях та кайфуй, змоги зараз зрозуміти, що тобі буде краще будуть марні, бо ти у питанні не орієнтуєшся, не спримай, як образу. Там усі гарні
-
Neo_City
Member
Radio Bay
Порадьте будь ласка щось, хоча б було на що орієнтуватися
Порадьте будь ласка щось, хоча б було на що орієнтуватися
-
karokum
Member
Radio Bay
Дуже слушні слова, дякую!
Дуже слушні слова, дякую!
-
Radio Bay
Member
Абсолютно траційні, як компанії, які завдають початкові стандарти звукуNeo_City: ↑ 27.01.2026 22:02Порадьте будь ласка щось, хоча б було на що орієнтуватися
- Sennheiser HD 560S (відкриті)
- Beyerdynamic DT 770 PRO X (закриті)
Й вони не є важким навантаженням
- FiiO FT1, які дуже радить konb999
Ну й цапоусь, або свисток на перший час типа FiiO JadeAudio KA11 type-c, тут можна перепитати у відповідній гілці, або
- FiiO К7
- Schiit Magni за цапом на борті, посилання було на попередній сторінці
На мою думку це гарний перший крок у звук за не великі гроші, б/в, не б/в, вікриті, закриті, то вже на свій смак та гаманець.
Я, наприклав, взяв Hifiman HE560 на еБеї, яку планари на тест, за $250 до Сенхів 650 в пару, так з ними і живу, як основними, але буває й на 650 тягне
-
Death
Member
Бажаю міцного, доповідаю: 560S отримав, ви мали рацію мабуть потрібен цап підсилювач, великої різниці не чую, підключив до ірода вже відчувається різниця.
-
Radio Bay
Member
Чудово, що є власні висновки, свисток або побільше? Специфіка, тому питаюDeath: ↑ 30.01.2026 18:58підключив до ірода вже відчувається різниця
Ще воні дінамічні, прогріються кілька днів
-
Death
Member
не свисток. от тільки пластик лякає, я часто засинаю в вухах щоб не чути хропіння, криків (багато хлопців кричать в вісні), виспатися тяжко.
-
Radio Bay
Member
FiiO K7 (новый)?Death: ↑ 30.01.2026 19:17не свисток
Відправлено через 1 хвилину 35 секунд:
Психологам буде багато роботи, головне, щоб вижили
-
timetron666
Member
Народ, є тут хто замінював на DT990pro,велюрові амбушюри на екошкіру? Пишуть, що покращує бас
Востаннє редагувалось 03.02.2026 12:14 користувачем timetron666, всього редагувалось 1 раз.
-
asabovesobelow
Member
Все через одного советуют 560s и так дальше по цепочке, но сами их не слушали. У них звук абсолютно линейный, для музыки такое не пойдет.Death: ↑ 30.01.2026 18:58 Бажаю міцного, доповідаю: 560S отримав, ви мали рацію мабуть потрібен цап підсилювач, великої різниці не чую, підключив до ірода вже відчувається різниця.
-
timetron666
Member
timetron666: ↑ 03.02.2026 12:00 Народ, є тут хто замінював на DT990pro велюрові амбушюри на екошкіру? Пишуть, що покращує бас
-
tablestikus
Member
А от все ж таки - відкриті\напів відкрити все ж кращі за закриті?
А то я багато років користувався закритими чисто з точки зору що булои оточуючи яким би це заважало, тепер такої проблеми нема і стоїть ділема наступні може спробувати відкриті взяти?
А то я багато років користувався закритими чисто з точки зору що булои оточуючи яким би це заважало, тепер такої проблеми нема і стоїть ділема наступні може спробувати відкриті взяти?
-
alumem
Member
timetron666
можете ориги от дт770 поставить они чутка плотнее и должно быть больше баса
tablestikus
по комфорту в разы лучше за закрытые и особенно летом)
можете ориги от дт770 поставить они чутка плотнее и должно быть больше баса
tablestikus
по комфорту в разы лучше за закрытые и особенно летом)
-
tablestikus
Member
alumem
По комфорту закриті краще? дивно - я думав у відкритих навпаки тиску на голову буде меньше
По комфорту закриті краще? дивно - я думав у відкритих навпаки тиску на голову буде меньше
-
StTechnik
Member
Нет.. То он не так выразился, а ты не так понял. Открытые, полуоткрытые намного комфортнее и летом и вообще всегда. Если не басхед в предпочтениях - открытые лучше в разы. Я после 490Pro на закрытые врятли вернусь, особенно с типа 770 с велюром. Это чистый потняк для ушей )tablestikus: ↑ 03.02.2026 15:51По комфорту закриті краще?
-
robxxx
Junior
490Pro крутые наверное наушники, но отдать 20000 думаю сможет за наушники не каждый.
Для ПК у меня Навушники JBL 720BT и норм как бы.
Для ПК у меня Навушники JBL 720BT и норм как бы.
-
StTechnik
Member
Нормальные. Мне нравятся. Дело не в 20000, разговор был о закрытые/открытые. На месте 490 можно подставить любую другую модель по вкусу )robxxx: ↑ 03.02.2026 16:24крутые наверное наушники