Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Valdey377
Member

Повідомлення

Alexsandr: 30.01.2026 00:07
Klon: 29.01.2026 18:32 но если проц слабый = все равно тормоза будут при любом количестве памяти.
Но если памяти мало и проц слабый, то будет бинго и тормоза будут ну очень неприятными. Памяти важнее. Меньше затыков при вызовах как показала жизнь, удобнее переключаться по программам и копировать с них данные вместо запуска програм каждый раз...
Да токо еще надо уточнять тип этой памяти)) Иначе толку от нее тоже немного будет, а вот недорогие телефоны как то скоростной памятью не балуют
devais
Member

Повідомлення

noth1ng_matters: 29.01.2026 23:49 Чому не взяти новий самсунг а16 в нас з гарантією? Чим китайці кращі?
в самсунгів екрани дешманські 8 біт і в ультрах також))навіть у середньобюджетного китайця нативні 10біт.І батареї самі маленькі у самсунга,5000 мач коли вже в китайців по 6500 або 7100,7300 мач і тд.
noth1ng_matters
Member

Повідомлення

devais для мене якось дивно усвідомлювати що в китайців екрани кращі ніж власні у самсунг, а щодо батареї - в мене взагалі 3к на айфоні і якось не скаржусь тому 5к по відчуттям це ого-го. Значить не тільки покупці айфонів дурні, а ще й покупці самсунгів тому що там екрани гірші ніж у конкурентів.
Не сарказм, сиджу на айфоні і давно вже думаю спробувати самсунг, але тепер вже і не розумію що обирати якщо дійсно екрани не дуже.
Востаннє редагувалось 30.01.2026 11:43 користувачем noth1ng_matters, всього редагувалось 1 раз.
7mindfields
Member

Повідомлення

devais: 30.01.2026 11:06
noth1ng_matters: 29.01.2026 23:49 Чому не взяти новий самсунг а16 в нас з гарантією? Чим китайці кращі?
в самсунгів екрани дешманські 8 біт і в ультрах також))навіть у середньобюджетного китайця нативні 10біт.І батареї самі маленькі у самсунга,5000 мач коли вже в китайців по 6500 або 7100,7300 мач і тд.
І 5 млн папуг в синтетиці (sick!), і 1000гц екран з купою «сертифікацій», і всеодно не мають нормальної підтримки пз вже з коробки, мають всратий або вкрадений графічний інтерфейс (hyper os, miui etc), дешевий дизайн і економію на комплектуючих (окрім soc і інколи навіть модулю камери), а деякі ще й вбудовану рекламу, яку легко вимкнути (с), кайф :lol:

Так, в самсунга не дуже якісні дисплеї що для власних смартфонів, що для інших виробників (sony, iphone etc), але це не робить весь цей китайський шлак нормальними пристроями, як би тобі цього не хотілося
devais
Member

Повідомлення

7mindfields: 30.01.2026 11:36 , дешевий дизайн і економію на комплектуючих (окрім soc і інколи навіть модулю камери), а деякі ще й вбудовану рекламу, яку легко вимкнути (с),
Якраз цей самсунг й економить на залізі ,на екранах гірших з усіх,на тих самих камерах,в порівнянні з китайцями того ж рівня (оппо,сяомі,віво,хонор)вони у самсунга ніякі і вже 5 років наприклад на ультрах майже не змінюються,на батареях,звичайний літій іон 5000мач,тоді як в китайских гаджетах вже сучасні батареї 2-3 покоління кремній-углеродні з високою емністю,та й зарядки від 90вт.Вже ті часи давно пройшли коли китайскі смартфони були шлаком,так може говорити тільки неосвічена або заангажована людина.
noth1ng_matters: 30.01.2026 11:30 що обирати якщо дійсно екрани не дуже.
айфонам вони роблять на замовлення,ставлять нормальні 10 бітні матриці,а в свої вони ставлять непотріб 8біт+frc,аби шо,навіть в ультри останні)))Я вже не кажу про бюджетний сегмент,там райдужка взагалі під кутом,наче 10 років тому якийсь китайський шлах з самою дешевою матрицею.
7mindfields
Member

Повідомлення

devais: 30.01.2026 12:04 Якраз цей самсунг й економить на залізі ,на екранах гірших з усіх,на тих самих камерах,в порівнянні з китайцями того ж рівня вони у самсунга ніякі і вже 5 років наприклад на ультрах майже не змінюються,на батареях,звичайний літій іон 5000мач,тоді як в китайских гаджетах вже сучасні батареї 2-3 покоління кремній-углеродні з високою емністю,та й зарядки від 90вт.
Я і не казав що бюджетні самсунги варто розглядати, мова йшла про флагманські пристрої. Точно, в китайців ще й зарядний пристрій на 1000вт в комплекті (забув, дякую), правда замість нормального PD це може бути якийсь всратий китайський протокол типу vooc/supervooc, flashcharge etc. :lol:
Вже ті часи давно пройшли коли китайскі смартфони були шлаком,так може говорити тільки неосвічена або заангажована людина.
Ці часи не закінчаться з таким рівнем підтримки пз, але тримай в курсі. Залишається тільки кожного року перелічувати потужні спеки на папері
devais: 30.01.2026 12:04 Вже ті часи давно пройшли коли китайскі смартфони були шлаком
devais: 17.01.2025 11:54 Наприклад взяти honor 200 або сяомі 14т і зрівняти с самсунгом за ті грощі ,просто смішно на таке дивитися неподобство.
devais: 13.10.2025 10:50 після року користування відгуки в людей.Це при активному користуванні,ігри там і тп,якщо просто юзати то 6 годин ))ще і камери там запотівають в 14т
Duality of xiaomi fanboy :lol:
devais
Member

Повідомлення

7mindfields: 30.01.2026 12:36

Duality of xiaomi fanboy :lol:
я не фанат сяомі,але багато хто в самсунгах розчаровуются дуже швидко.
7mindfields
Member

Повідомлення

devais: 30.01.2026 14:04 я не фанат сяомі,але багато хто в самсунгах розчаровуются дуже швидко.
Нарешті ці копіумні історії про багато хто розчарувався у s/ultra/fe/fold і переїхав на китайський топчик. Ці багато хто зараз з тобою в одній кімнаті? Чи це особиста статистика з треду pwm sensitive у півтора юзери?
devais
Member

Повідомлення

7mindfields: 30.01.2026 14:09
devais: 30.01.2026 14:04 я не фанат сяомі,але багато хто в самсунгах розчаровуются дуже швидко.
Нарешті ці копіумні історії про багато хто розчарувався у s/ultra/fe/fold і переїхав на китайський топчик. Ці багато хто зараз з тобою в одній кімнаті? Чи це особиста статистика з треду pwm sensitive у півтора юзери?
вася в мене зараз с25 ультра ))камери таке собі,батарея середненька,екран 8 біт з градієнтами))А знайомий перейшов з нього на honor magic 8 pro,там і екран краще і батарея нормально тримає і навіть є аналог самсунг декс,нічим не гірше,може навіть і краще.
Востаннє редагувалось 30.01.2026 14:14 користувачем devais, всього редагувалось 1 раз.
7mindfields
Member

Повідомлення

devais: 30.01.2026 14:12
7mindfields: 30.01.2026 14:09
вася в мене зараз с25 ультра ))
Тим паче, тобто ти радиш іншим купувати китайське сміття, а сам купуєш актуальні флагмани від samsung, зрозуміло
devais
Member

Повідомлення

7mindfields: 30.01.2026 14:14
devais: 30.01.2026 14:12

вася в мене зараз с25 ультра ))
Тим паче, тобто ти радиш іншим купувати китайське сміття, а сам купуєш актуальні флагмани від samsung, зрозуміло
так в мене є і китаєц також ))oneplus 13.Твій весь побут з цього китайського сміття))
7mindfields
Member

Повідомлення

devais: 30.01.2026 14:12 і навіть є аналог самсунг декс,нічим не гірше,може навіть і краще.
Десь я вже чув цей крінж, згадав - коли мені розповідали що на китайцях є «аналог» faceid :lol:
Востаннє редагувалось 30.01.2026 14:20 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
devais
Member

Повідомлення

7mindfields: 30.01.2026 14:17
devais: 30.01.2026 14:12 і навіть є аналог самсунг декс,нічим не гірше,може навіть і краще.
Десь я вже чув цей крінж
ти фонарь який навіть не знає що це таке))
7mindfields
Member

Повідомлення

devais: 30.01.2026 14:15 Твій весь побут з цього китайського сміття))
Настільки безглуздий тейк, який вже багато разів обговорювався, що аж незручно
Valdey377
Member

Повідомлення

devais: 30.01.2026 11:06
так А!6 это бюджет,чистейший, в китайцах другой тип аккумов и живут меньше

Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
noth1ng_matters: 30.01.2026 11:30 devais для мене якось дивно усвідомлювати що в китайців екрани кращі ніж власні у самсунг, а щодо батареї - в мене взагалі 3к на айфоні і якось не скаржусь тому 5к по відчуттям це ого-го. Значить не тільки покупці айфонів дурні, а ще й покупці самсунгів тому що там екрани гірші ніж у конкурентів.
Не сарказм, сиджу на айфоні і давно вже думаю спробувати самсунг, але тепер вже і не розумію що обирати якщо дійсно екрани не дуже.
По каким параметрам хуже?
Vigooo
Junior

Повідомлення

noth1ng_matters: 30.01.2026 11:30 devais для мене якось дивно усвідомлювати що в китайців екрани кращі ніж власні у самсунг, а щодо батареї - в мене взагалі 3к на айфоні і якось не скаржусь тому 5к по відчуттям це ого-го. Значить не тільки покупці айфонів дурні, а ще й покупці самсунгів тому що там екрани гірші ніж у конкурентів.
це дивлячись по якому сегменту порівнювати, ультра завжди на виході має кращий екран ніж будь-який китаєць чи айфон
devais
Member

Повідомлення

Vigooo: 30.01.2026 17:48
це дивлячись по якому сегменту порівнювати, ультра завжди на виході має кращий екран ніж будь-який китаєць чи айфон
Ну в мене ультра остання і екран 8 бітний з емуляцією,коли у китайців 10 бітні повноцінні матриці.Це хіба краще,та й білий не такий білий,а жовтуватий або зеленуватий бо матриця пентайл має зелених пікселів в 2 рази більше.Може він там більш надійніший,я не знаю,але візуально він не краще китайців такого ж рівня.А в айфоні краще екран бо самсунг їм клепає матриці за їх лекалами.В них більш сучасні екрани які самсунг собі не ставить,бо собі можна і ширпотреб запихнути,завдяки імені проглотять і так,а свою найкращу продукцію можно продати,наприклад камери телефото 200мп,матриці і тд.))Я коли купляв самсу те ж так думав як ти ))Та й камери 5 річної давнини,як для флагману то якось слабувато.
VovaII
Member

Повідомлення

devais
А який у Вас айфон? Питаю, бо сиджу на Х. Невистачає нічної зйомки і пам’яті для іграшок вже малувато, і коли в сафарі чимало вкладок «на потім» назалишав.
noth1ng_matters
Member

Повідомлення

Vigooo я дивився в сторону звичайного с24, не хочу лопату. А поки сиджу на 12 айфоні, тому по екрану мав би бути дуже гарний ривок для мене в будь якому разі.
kolesnukm
Member

Повідомлення

devais: 30.01.2026 17:58
Vigooo: 30.01.2026 17:48

Ну в мене ультра остання і екран 8 бітний з емуляцією,коли у китайців 10 бітні повноцінні матриці.Це хіба краще,та й білий не такий білий,а жовтуватий або зеленуватий бо матриця пентайл має зелених пікселів в 2 рази більше.
не знаю як це перевірити але крім різниці в цифрах по якості не бачу ніяких проблем на с25 Ультрі ні з тими айфонами ні з китайцями ні піксель і т.д.
Відповісти