Розробники рольової гри Crimson Desert показали відкритий світ, розповіли про сюжет і героїв

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Devianne
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Розробники рольової гри Crimson Desert показали відкритий світ, розповіли про сюжет і героїв
А могли склепати перспективне ММО з цього...... типу l2 або wow(мрії мрії)
Евгений King
Member

Повідомлення

Сінгл гра виявиться нікому не потрібною :gigi:
Devianne
Member

Повідомлення

Евгений King: 30.01.2026 11:20 Сінгл гра виявиться нікому не потрібною :gigi:
може і потрібною, просто жанр ммо(рпг) в стагнації вже багато років.
Барбарис
Member

Повідомлення

Задумка цікава. Якщо вийде у них мішанка рпг та недостратегії - можна брати. Подібного наразі ні в кого немає.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Вангую, що виявиться фуфло :-/
Конверсія MMO в сінгл = грінд, корейський рандом, жахливі квести типу "вбий 100 мобів, принеси їх дупи", купа непотрібних активностей типу рубання дерев і т.д. і т.п.
Буду радий помилитися
ParaShoK
Member

Повідомлення

Гра начебто виглядає непогано, але мені особисто не подобається таке, коли в тебе є сабля і якась технлогічна пушка в стародавньому світі, де всі ходять с щитамі та доспехами, жарять м'ясо на вогнищі, роблять зілля здоров'я, стріляюсть з лука по горобцям, а поруч лежить лазерна зброя, або пушка, яка стріляє бомбами, що зносить усе село за раз... навіть, якщо ти поступово опинишся в тої локації не одразу, де будуть роботи...але, якось це дивно). Або щіти та мечі, або автомати вже та якийсь інший сеттінг для такого світу, а ось ці фарши зробити і старий світ і впіхнути технлогічну футурустичність, мене трохи лякає.
Koluchiy
Member

Повідомлення

ParaShoK: 30.01.2026 11:50 ...коли в тебе є сабля і якась технлогічна пушка в стародавньому світі, де всі ходять с щитамі та доспехами, жарять м'ясо на вогнищі, роблять зілля здоров'я, стріляюсть з лука по горобцям, а поруч лежить лазерна зброя...
Опис класичних Might and Magic
ParaShoK
Member

Повідомлення

Koluchiy: 30.01.2026 11:52
ParaShoK: 30.01.2026 11:50 ...коли в тебе є сабля і якась технлогічна пушка в стародавньому світі, де всі ходять с щитамі та доспехами, жарять м'ясо на вогнищі, роблять зілля здоров'я, стріляюсть з лука по горобцям, а поруч лежить лазерна зброя...
Зовсім різний жанр, тут RPG з відкритим світом, а там пошагова стратегія взагалі
Koluchiy
Member

Повідомлення

ParaShoK: 30.01.2026 11:54
Зовсім різний жанр, тут відкритий світ, а там пошагова стратегія взагалі
Я кажу не за Heroes of Might and Magic, а за серію PRG Might and Magic на основі яких вже зробили Heroes of Might and Magic.
GSerjio
Junior

Повідомлення

Зовсім різний жанр, тут RPG з відкритим світом, а там пошагова стратегія взагалі
M&M це не лише покрокова стратегія, якщо що.
ParaShoK
Member

Повідомлення

Koluchiy: 30.01.2026 11:57

Зовсім різний жанр, тут відкритий світ, а там пошагова стратегія взагалі
Я кажу не за Heroes of Might and Magic, а за серію PRG Might and Magic на основі яких вже зробили Heroes of Might and Magic.
Зрозумів, ну мене таке не то ще не приваблює, але якось воно руйнує атмосферу гри для мене.

Отправлено спустя 1 минуту 37 секунд:
GSerjio: 30.01.2026 11:58

M&M це не лише покрокова стратегія, якщо що.
Покрокова стратегія з елементами RPG , окей
yariksom
Member

Повідомлення

Евгений King: 30.01.2026 11:20 Сінгл гра виявиться нікому не потрібною :gigi:
Мені потрібна, я граю виключно в сінгл.

Отправлено спустя 1 минуту 3 секунды:
Барбарис: 30.01.2026 11:25 Задумка цікава. Якщо вийде у них мішанка рпг та недостратегії - можна брати. Подібного наразі ні в кого немає.
Щось подібне до ХСОМ?
Барбарис
Member

Повідомлення

ParaShoK, 1 сакред. Точніше доповнення до нього
Васильович
Member

Повідомлення

ParaShoK: 30.01.2026 11:50Гра начебто виглядає непогано, але мені особисто не подобається таке, коли в тебе є сабля і якась технлогічна пушка в стародавньому світі, де всі ходять с щитамі та доспехами, жарять м'ясо на вогнищі, роблять зілля здоров'я, стріляюсть з лука по горобцям, а поруч лежить лазерна зброя, або пушка, яка стріляє бомбами, що зносить усе село за раз... навіть, якщо ти поступово опинишся в тої локації не одразу, де будуть роботи...але, якось це дивно). Або щіти та мечі, або автомати вже та якийсь інший сеттінг для такого світу, а ось ці фарши зробити і старий світ і впіхнути технлогічну футурустичність, мене трохи лякає.
В свій час ELEX подібний плюралізм технологій гарно обіграла сюжетом ;)
Барбарис
Member

Повідомлення

yariksom, то чиста тактика.
А ця подібна до Mount and Blade, але у фентезі та з сюжетом.
Спел форс мала елементи рпг і стратегії. Грав одним героєм, але можна було будувати та набирати армію. Або розкачатись і проходити місії для загону одним гг.

Васильович, в свій час елекс скопіювала різен, а до того готику. Модернова зброя не покращила самоповтор.
Востаннє редагувалось 30.01.2026 12:48 користувачем Барбарис, всього редагувалось 1 раз.
unique-neon
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 30.01.2026 11:42Вангую, що виявиться фуфло
Конверсія MMO в сінгл = грінд, корейський рандом, жахливі квести типу "вбий 100 мобів, принеси їх дупи", купа непотрібних активностей типу рубання дерев і т.д. і т.п.
Буду радий помилитися
Аж флешбеки ловлю від зельд BotW та TotK
Барбарис
Member

Повідомлення

unique-neon, діабло та сакред, тітанквест виходить такі ж гринділки з сюжетом
Васильович
Member

Повідомлення

Барбарис: 30.01.2026 12:45Васильович, в свій час елекс скопіювала різен, а до того готику. Модернова зброя не покращила самоповтор.
Я не грав ні в Risen, ні в Gothic. Так як суто фентезійні сеттінги мене не цікавлять.
Тому щодо вторинності чи самоповторів в ELEX в мене був імунітет :)
unique-neon
Member

Повідомлення

Барбарис: 30.01.2026 12:49unique-neon, діабло та сакред, тітанквест виходить такі ж гринділки з сюжетом
З того всього грав Титан Квест, і ще Грім Давн. Соло мені було досить скучно насправді грати, і соло не проходив. З другом вони йшли таки по веселіше.

А щодо зельд - ті дві названі мною, це там де нінтендо їм змінила радикально жанр, і від старих зельд лишилась тільки назва. Для мене в ботв/тотк одна скукатіща. Зробили величезний опенволд з кількох біомів, кожен біом одноманітний в середині себе, купу часу на траверсал без зустрічання чогось нового і шалена купа грінда і однотипних мобів, які навіть між біомами не відрізняються.
Востаннє редагувалось 30.01.2026 13:03 користувачем unique-neon, всього редагувалось 1 раз.
Барбарис
Member

Повідомлення

unique-neon, тк ще ... Його дійсно не цікаво. Грімдавн веселіше та ближче до діабли.
Васильович, тоді можливо, а мені від 3 готик і 3 різенів взагалі не зайшла- ті ж фракції, сюжет, геймплей. Лише трохи змінюється обгортка, а так дежавю.
Відповісти