Просто Dark Souls і аніме всіх вже задовбало, а тут все в купі
Новини
Останні статті і огляди
Рольовий аніме-екшен Code Vein II стартував із поганими відгуками
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Рольовий аніме-екшен Code Vein II стартував із поганими відгуками
-
Геральт
Member
В Мафія також UE5 і відкритий світ там літає.В основі гри Unreal Engine 5, і відкритий світ на цьому рушії дуже ресурсомісткий.
-
Polaris
Member
Я з задовленням пройшов NIOH 1 та 2. Перша Code Vein теж сподобалася, хоч і не так сильно. А ось Dark Souls мені не подобається от слова зовсімyariksom: ↑ 29.01.2026 11:03 Предлагаю обсудить Рольовий аніме-екшен Code Vein II стартував із поганими відгуками
Просто Dark Souls і аніме всіх вже задовбало, а тут все в купі![]()
-
kairo
Member
Польот в 54 ФПС на 5090...Геральт: ↑ 29.01.2026 11:18В Мафія також UE5 і відкритий світ там літає.
- спойлер

-
Барбарис
Member
kairo, бо це карта для 2К, а не 4К. Та й то, якщо приймати до розгляду застарілі 60 фпс. Якщо брати монітори 144/165, то без генераторів будуть питання 
-
rizakrko
Member
Барбарис
Пригадую, ще 1080ti (чи 980ti?) Хуанг вже рекламував як рішення для 4к. На 8к ми всі перейшли з виходом 4090. Страшно уявити, яке ж там розширення на 5090!
Пригадую, ще 1080ti (чи 980ti?) Хуанг вже рекламував як рішення для 4к. На 8к ми всі перейшли з виходом 4090. Страшно уявити, яке ж там розширення на 5090!
-
Барбарис
Member
rizakrko, достатньо глянути тести і деякі ігри навіть в 2к не тягне в 144, а промені навіть її кладуть. Якщо зменшити налаштування, то все можливо. Та й різниця між ультра та високими не така помітна
-
Polaris
Member
Зараз ці відеокарти не все в FHD потянуть на приємливих налаштуваннях графіки, бо на оптимізацію поклали болтrizakrko: ↑ 29.01.2026 12:50 Барбарис
-
Барбарис
Member
Polaris, та 5090 в сайлент хіл має 144 та 117 у вуконгу
А з променями взагалі.
1080ті в 2к багато могла, як трохи зменшити налаштування. Зараз по картинці великих покращень не видно, але ресурсів затрачується значно більше.
1080ті в 2к багато могла, як трохи зменшити налаштування. Зараз по картинці великих покращень не видно, але ресурсів затрачується значно більше.
-
IronWithin
Member
Браво, будемо знати що хоч для когось вторпереробка важлива в цьому житті, ти тільки с сирним продуктом не грайся, та штука таки дійсно небезпечнаPolaris: ↑ 29.01.2026 11:23Я з задовленням пройшов NIOH 1 та 2. Перша Code Vein теж сподобалася, хоч і не так сильно. А ось Dark Souls мені не подобається от слова зовсімyariksom: ↑ 29.01.2026 11:03 Предлагаю обсудить Рольовий аніме-екшен Code Vein II стартував із поганими відгуками
-
MessiaH
Member
в каком месте в Мафии что-то летает???Геральт: ↑ 29.01.2026 11:18В Мафія також UE5 і відкритий світ там літає.
-
Kirakishou
Member
Щоб ви знали, жанрів аніме більше, ніж жанрів кіно. Ви говорите виключно за себе, бо статистика кранчірола і подібних сайтів каже, що аніме навпаки стає все популярніше. Більш того, японські студії почали отримувати більше доходів з експорту аніме, хоча початково це було мистецтво виключно для еліти, типу мене. Ви анімемінімум вже подивилися, ньюфаг?yariksom: ↑ 29.01.2026 11:03 аніме всіх задовбало
-
waryag
Member
З коробки нових ПС5 прибрали 8кrizakrko: ↑ 29.01.2026 12:50Пригадую, ще 1080ti (чи 980ti?) Хуанг вже рекламував як рішення для 4к. На 8к ми всі перейшли з виходом 4090. Страшно уявити, яке ж там розширення на 5090!
Відправлено через 5 хвилин 4 секунди:
Не те, щоб більше, просто інші.Kirakishou: ↑ 22.02.2026 11:22Щоб ви знали, жанрів аніме більше, ніж жанрів кіно.
Не було ніколи.Kirakishou: ↑ 22.02.2026 11:22хоча початково це було мистецтво виключно для еліти, типу мене
І взагалі, воно з'явилося під впливом якісних (але попсових) диснеївських мультів.
Та й зараз, у більшості випадків, це попсова адаптація манги (яка сама часто є попсовою адаптацією ранобе).
Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
Безумовно, аніме навіть почало з'являтися в рейтингах касових фільмів.Kirakishou: ↑ 22.02.2026 11:22татистика кранчірола і подібних сайтів каже, що аніме навпаки стає все популярніше
-
Donate
Member
Просто гра як і її перша частина трічі переварений кал. У намко там якась деградація в їх аніме відділенні. Іграшки десь останні 10 років виглядають гірше того що вони робили ранішеyariksom: ↑ 29.01.2026 11:03 Предлагаю обсудить Рольовий аніме-екшен Code Vein II стартував із поганими відгуками
-
Геральт
Member
В будь-якому:MessiaH: ↑ 22.02.2026 10:50 в каком месте в Мафии что-то летает???
https://fex.net/uk/s/9rpszoa
"Motion Blur" вправо не обов'язково
-
MessiaH
Member
в 1440р не на ультрах, я тебе показал насколько всё плохо в этой игре в 4к на максималках даже с 5090
-
Геральт
Member
Бо 5090 не карта для нативних 4к, змирись. Скручуй налаштування або грай в нижчій роздільчій.MessiaH: ↑ 23.02.2026 11:38 в 1440р не на ультрах, я тебе показал насколько всё плохо в этой игре в 4к на максималках даже с 5090
зі. Була б гра, я б тобі і ультри показав, без яких ти жити не можеш.
-
MessiaH
Member
Практически 95% игр она тянет в 4к нативе, а то что не тянет так это вина кривых рук игроделовГеральт: ↑ 23.02.2026 15:50Бо 5090 не карта для нативних 4к,
-
MessiaH
Member
Конечно если сравнивать с графикой прошлой части, то прогресс есть, но в целом графон полный фонарь, требования такой графике не соответствует вообще, всему виной грёбанный урина 5, когда уже этот всратый движок эпиков вымрет