Найбільше вона хоче уникнути вторинного ринку й заробити більше шекелів.хоче уникнути раннього витоку інформації щодо сюжету.
Новини
Останні статті і огляди
Фізичне видання Grand Theft Auto VI може затриматися — у пріоритеті цифровий реліз
-
alex_dey
Member
Пропоную обговорити Фізичне видання Grand Theft Auto VI може затриматися — у пріоритеті цифровий реліз
-
yariksom
Member
alex_dey
Денуву і на диск накатати можна.
Денуву і на диск накатати можна.
-
Demedik
Member
Денуво тут как бы не проблема. Насколько помню сначала будет релиз на Плоке и ХБоксе, а потом когда-то уже на ПК. Тут как раз то, чтобы во время хайпа люди не продавали свои копии после прохождения сюжетки.yariksom: ↑ 28.01.2026 10:27 Денуву і на диск накатати можна.
-
Polaris
Member
yariksom
Це більше стосується консольних версій, де йде активний перепродаж і обмін дисків
Це більше стосується консольних версій, де йде активний перепродаж і обмін дисків
-
hohlid19
Member
Время пройдет и про физ издания "случайно" забудут. Нечего гоям деньги сохранять
-
XXXshadyXXX
Member
Demedik
Ну я после прохождения сюжетки продам купленную раннее часть аккаунта с игрой, делов то
Ну я после прохождения сюжетки продам купленную раннее часть аккаунта с игрой, делов то
-
tornadox
Member
Для PC там буде серійник з одноразовою активацією в акаунт Rockstar Games.yariksom: ↑ 28.01.2026 10:27 Денуву і на диск накатати можна.
-
AlexWest
Member
Кому не поф...г на ГТА 6.
-
Filabatya
Member
AlexWest
Очевидно, що вам, коли тут написали
Очевидно, що вам, коли тут написали