Здавалося б, серед партнерів АМД вибір достатній, щоб не вступити в це...
але все ще є любителі зіграти в лотарею
нітро+ гуд охладHaSker: ↑ 26.01.2026 13:22 Коли дійсно не треба економити і брати нормальну, 5070ТіТой же роз'єм, на 4 Вт менше TDP, але не горить, навіть через перехідник
і тут хуанг пропхнув, навіть у червоні карти, ну паскудник, скоро гадити в під'їздах замість обеми почнеSanьka: ↑ 26.01.2026 13:22 Не не, ви що, це точно не через по...й роз'єм який пропхнув Хуанг, це (вставитии будь яку причину щоб зробити винним користувача)![]()
Всі знають що він стоїть за "всім цим".Enjthesilence: ↑ 26.01.2026 13:27і тут хуанг пропхнув, навіть у червоні карти, ну паскудник, скоро гадити в під'їздах замість обеми почне
хто "всі?" звідки знають? ну кинь лінк, я хочу дізнатись також. хуанг подзвонив сапфірам і приказав їм у червону карту запхнути новий коннектор, який навіть не нвідія розробила?Sanьka: ↑ 26.01.2026 13:33 Тепер при покупці 9070 окрім СО, треба буде зважати на те щоб карта була на класичних 8 пінах. Бо грати в рулетку то таке .....Всі знають що він стоїть за "всім цим".Enjthesilence: ↑ 26.01.2026 13:27і тут хуанг пропхнув, навіть у червоні карти, ну паскудник, скоро гадити в під'їздах замість обеми почне
справа не у радіторі, а в тому яким чином дріт гнеться в тій ніші під бекплейтом.aaleksandrenko: ↑ 26.01.2026 13:44 Не так страшно як показували на 5090.
Фактично постраждав тільки перехідник до відеокарти. Сама карта ціла.
Як на мене то причина цього в розташуванні роз'єму який розташований всередині пічки з радіатором. Умовно всередині корпусу трохи більше 30 градусів. А радіатор гріється десь 60 градусів. Враховуючи що при стандартному розташуванні роз'єм може грітись до 100 градусів. То таке інженерне рішення може вбити роз'єм.
Бо такий самий коннектор є не тільки на цій 9070хт, але щось я не бачив проблем з іншими виробниками
Можливо. Все одно інженерне рішення сапфір сумнівне в цій картіEnjthesilence: ↑ 26.01.2026 13:46справа не у радіторі, а в тому яким чином дріт гнеться в тій ніші під бекплейтом.aaleksandrenko: ↑ 26.01.2026 13:44 Не так страшно як показували на 5090.
Фактично постраждав тільки перехідник до відеокарти. Сама карта ціла.
Як на мене то причина цього в розташуванні роз'єму який розташований всередині пічки з радіатором. Умовно всередині корпусу трохи більше 30 градусів. А радіатор гріється десь 60 градусів. Враховуючи що при стандартному розташуванні роз'єм може грітись до 100 градусів. То таке інженерне рішення може вбити роз'єм.
Бо такий самий коннектор є не тільки на цій 9070хт, але щось я не бачив проблем з іншими виробниками
Друже, тільки для тебе. Але тссс.Enjthesilence: ↑ 26.01.2026 13:38хто "всі?" звідки знають? ну кинь лінк, я хочу дізнатись
Хуанг вже як та невістка з анекдота, винний у всіх бідах індустрії.Sanьka: ↑ 26.01.2026 13:22Не не, ви що, це точно не через по...й роз'єм який пропхнув Хуанг
приніс вам провидцяoversteve: ↑ 20.01.2026 00:54окремо по АМД с 12вхпвр - тих, які будуть юзати з перехідникомїх вилізе ще достатньо, бо там невдалий дизайн ніші в радіаторі, в якій той товстий шнур перехідника викривляється, якщо його нормально не укласти, і тому от вилазять прогари на карті, яка жере небагато порівняно із зеленими монстрами, я взагалі не пригадую, щоб був хоча б один випадок з червоними 12вхпвр погорільцями і рідним кабелем від бж
Ага от дивна річ - коли ти маєш увесь ринок, а роль конкурента виконує твоя рідна племінниця?kairo: ↑ 26.01.2026 14:35Хуанг вже як та невістка з анекдота, винний у всіх бідах індустрії.Sanьka: ↑ 26.01.2026 13:22Не не, ви що, це точно не через по...й роз'єм який пропхнув Хуанг
цей роз'єм не з потолка взяли, це цілком собі нормальний стандартний молекс мікро-фіт, який вже 10+ років використовується досить широко в індустрії окрім відях і він цілком дозволяє такі струми пропускати, і фактичний запас там в 2+ разиАціо: ↑ 26.01.2026 16:23 А за роз'єм я давав розгорнуту відповідь - він не придатний до використання адже щоб виконувати свої функції, має суворо виготовлятись за стандартами та мати немалий шар позолоти, у кого ще не горіло вам пощастило мати якісно зроблений як роз'єм так і дроти. А інші через окислення, погане з'єднання, неякісні складові на яких у будь який момент може економити будь який виробник, буде викликати оплавлення, перегрів та вихід з ладу відеокарт.
Це рулетка, адже цей роз'єм мінімум має мати 400%+ запасу міцності щоб нівелювати подібні випадки.