припікає? ОхолодисьKPAH: ↑ 24.01.2026 14:29Хотя конечно водителей Ares я бы перманентно банил сразу.
Новости
Последние статьи и обзоры
World of Tanks (часть 4)
-
DaKaR
Member
-
KPAH
Member
Он не имба, а токсичный. Опробуй на 7м уровне зайди поиграй против них, там все отлетают за пол секунды.
-
lewerlin
Member
От тут 100%. Не впливати на бій, а псувати його.KPAH: ↑ 24.01.2026 14:39Он не имба, а токсичный.
-
rage11
Member
даже не знаю как можно не влиять на бой когда у тебя торчит пиксель крыши из складки местности, по тебе не попадают, не пробивают а ты наносишь урон, а в ближнем бою адовый дпм. с обычного ст чпоньк и промазал по колесу или еще по чемунибудь а с автопушки ты хоть половину а насувал не особо напрягаясьlewerlin: ↑ 24.01.2026 14:57Не впливати на бій
-
destructX
Member
Як вас там ареси гвалтують я не знаю, він же позиційно програє бій якому завгодно танку, проти броні взагалі сосамба
Він сильний тільки коли в туз/борт заїде, або при 1х1 в чистому полі, й то не всих, але то шквал якийсь так само може зробити
Єдина його проблема в токсичності - в нього, або вони самі вкатують в тюбіків і на розмінах роблять турбіни ще швидшими, оце проблема
Він сильний тільки коли в туз/борт заїде, або при 1х1 в чистому полі, й то не всих, але то шквал якийсь так само може зробити
Єдина його проблема в токсичності - в нього, або вони самі вкатують в тюбіків і на розмінах роблять турбіни ще швидшими, оце проблема
-
KPAH
Member
А кто говорил про "вас"? Да и какая разница?destructX: ↑ 24.01.2026 16:38 Як вас там ареси гвалтують я не знаю, він же позиційно програє бій якому завгодно танку, проти броні взагалі сосамба
-
rage11
Member
у него в башне вполне есть броня, только что его с хиршкафера не пробил а он в ответ мне 700 уронаdestructX: ↑ 24.01.2026 16:38він же позиційно програє бій якому завгодно танку
-
Ramiras
Member
не знаю,я играю на шакале последние дней 5,только если ошибаюсь то меня выносит арес...я даже от башки играю и он не пробивает,хоть шакал довольно картонный в башнеShade: ↑ 24.01.2026 04:32 Ну просто цензурних слів не можна дібрати, аби описати цю нову гілку, і як вона вписується в "баланс". На картоні грати стало прям одне "задоволення", - воно тупо влітає на тебе на фугасах - і виносить з черги одразу в ангар![]()
Це вже тупо таке неприкрите видоювання гри, шо мало би бути соромно. На тому ж ТВП, наприклад, ти ще спробуй піди реалізуй свій барабан з дистанції, тоді як ця срань стабільно впихне тобі 500-600 дамага у відповідь.
Играет роль позиционка против него и всё
Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
пробивает,но мало ктоlewerlin: ↑ 24.01.2026 10:42Самі на них пограйте. 50В звалить за горизонт на 72км/г. В хевіка довге кд...rage11: ↑ 23.01.2026 19:36только у них потом кд длиной в вечность, их за это время можно три раза убить, тяжи с габаритами, посредственное сведение, точность, обзор,.
Крану розкажіть, якого в башку не пробиває ніхто в принципі.rage11: ↑ 23.01.2026 19:36а автопушечная мерзость может высовывать крышу и стрелять, и попасть в этот пиксель не получается и он еще и танкует.
Відправлено через 48 секунд:
целиться надо,у него маленькое пробитиеrage11: ↑ 24.01.2026 12:22 lewerlin что тут спорить, то что они переапаны и их необходимо нерфить это все говорят. играю сейчас на польском дарьмище 10 лвл, это авто мерзость с дистанции мне навалила 600-700, а я в нее промазал три раза, вот и весь сыр бор. тунчик для ЦА, целиться особо не надо, под пивасик зайдет.
Відправлено через 3 хвилини 31 секунду:
ну вот наконец-то комент,с которым я согласен полностью...destructX: ↑ 24.01.2026 16:38 Як вас там ареси гвалтують я не знаю, він же позиційно програє бій якому завгодно танку, проти броні взагалі сосамба
-
Shade
Member
Хтось намагається в натиску просуватися? І як там у вас виходить?
Бо в мене тупо шось якесь топтання на одному місці.
-
Qwerty1987
Member
Натиск так и задуман - обычный игрок сидит на месте, более скиловые ребята идут дальше, статисты берут легенду.
Я обычно просто задачки делаю и заканчиваю где-до в золоте и не парюсь
Я обычно просто задачки делаю и заканчиваю где-до в золоте и не парюсь
-
lexastatist
Junior
Якщо хочеш просуватися в режимі Натіск— грай з кланом/друзями, тоді хоч якась координація є. Самому важко.
-
destructX
Member
Грай з більшим акцентом на урон. За програшні бої будеш мало лузати очків, за виграшні багато отримувати.Shade: ↑ 24.01.2026 22:04 Хтось намагається в натиску просуватися? І як там у вас виходить?
На дистанції за сотню-дві боїв будеш просуватися. Натиск це про велику кількість каток.
Особисто я після минулого сезону, коли забирав Хевіка, більше в цей токсичний режим ні ногою
Відправлено через 3 хвилини 7 секунд:
Шоб отримати 700 це треба схавати весь нагрів, де тут позиційка? Та ще й на картоні, про який я вище писав, йому й шквал фугасів на тисячу насуєrage11: ↑ 24.01.2026 18:17у него в башне вполне есть броня, только что его с хиршкафера не пробил а он в ответ мне 700 уронаdestructX: ↑ 24.01.2026 16:38він же позиційно програє бій якому завгодно танку
-
Shade
Member
Та мене шось зацікавила та американська ЛТшка на золотому ранзі... Взяв її хтось собі? Варто заморочуватися?destructX: ↑ 25.01.2026 01:51 Особисто я після минулого сезону, коли забирав Хевіка, більше в цей токсичний режим ні ногою![]()
-
destructX
Member
Та є вже купа оглядів на YT, я б не брав)Shade: ↑ 25.01.2026 02:19Та мене шось зацікавила та американська ЛТшка на золотому ранзі... Взяв її хтось собі? Варто заморочуватися?destructX: ↑ 25.01.2026 01:51 Особисто я після минулого сезону, коли забирав Хевіка, більше в цей токсичний режим ні ногою![]()
-
rage11
Member
я имел ввиду что он тоже может позиционно играть от башни, что даже пт-шка не пробила, а в ответ он по лючкам может попадать, тк у него не один выстрел а десятки.destructX: ↑ 25.01.2026 01:51Шоб отримати 700 це треба схавати весь нагрів, де тут позиційка? Та ще й на картоні, про який я вище писав, йому й шквал фугасів на тисячу насує
-
DaKaR
Member
Підкажіть по конфігурації для 4к 144 ФПС.
В мене R5 7600 + 4700.
Звичайно десь 120 фпс, але коли багато танків в близькому бою, то падає до 40фпс.
Це мені проца не вистачає чи відухи, чи відухі і проца ?
В мене R5 7600 + 4700.
Звичайно десь 120 фпс, але коли багато танків в близькому бою, то падає до 40фпс.
Це мені проца не вистачає чи відухи, чи відухі і проца ?
-
lewerlin
Member
Мережі.
Точніше - проца в роутері.
-
Ramiras
Member
Да не обязательно большое кол во каток...всё от скилла зависит...даже если ты без клана играешь,играя хорошо на дистанции ты все равно будешь апаться до своего потолка.destructX: ↑ 25.01.2026 01:51Грай з більшим акцентом на урон. За програшні бої будеш мало лузати очків, за виграшні багато отримувати.Shade: ↑ 24.01.2026 22:04 Хтось намагається в натиску просуватися? І як там у вас виходить?
На дистанції за сотню-дві боїв будеш просуватися. Натиск це про велику кількість каток.
Особисто я після минулого сезону, коли забирав Хевіка, більше в цей токсичний режим ні ногою
Відправлено через 3 хвилини 7 секунд:Шоб отримати 700 це треба схавати весь нагрів, де тут позиційка? Та ще й на картоні, про який я вище писав, йому й шквал фугасів на тисячу насуєrage11: ↑ 24.01.2026 18:17 у него в башне вполне есть броня, только что его с хиршкафера не пробил а он в ответ мне 700 урона![]()
-
DaKaR
Member
та в мене Xiaomi BE5000
-
Ramiras
Member
да там разброс дикий,там хотя бы 1 раз попасть в лючок на среднею дистанцию,я уже молчу про дальние.rage11: ↑ 25.01.2026 10:03я имел ввиду что он тоже может позиционно играть от башни, что даже пт-шка не пробила, а в ответ он по лючкам может попадать, тк у него не один выстрел а десятки.destructX: ↑ 25.01.2026 01:51Шоб отримати 700 це треба схавати весь нагрів, де тут позиційка? Та ще й на картоні, про який я вище писав, йому й шквал фугасів на тисячу насує
Правда смотря в какого размера лючок)но в средне-маленький на нём тяжело попадать