Тьотя Су занесла "чемодани" діду Гейтсу (я не знаю хто зараз головний).
Дядечко навчив племінничку цієї забороненої техніки і тепер сам постраждає (хоча ні, Хуангу тільки ШІ зараз важливий, геймерам він 3060 на 8гб знову у виробництво запустить).
Новини
Останні статті і огляди
Останнє оновлення Windows 11, за повідомленнями, погіршує продуктивність GPU GeForce
-
Skiff93
Member
-
Аціо
Member
Ага сама собі занесла під себе - вже гудуть форуми тисячі 9070-9070хт відвалюються, драйвер накривається мідним тазом з x3D процесорами більшість - на останньому оновленні 11ки. От хоч вбийте такого від куртки не пам'ятаю, щоб стріляти у ногу було, але тут виходить - за вашою логікою Ліза собі і у ногу, і у голову, і у ср**у мінімум джевеліном дала... А зрозумів перевершила вуйко на усі 500%, тоді так зараховано.Skiff93: ↑ 18.01.2026 13:48 Тьотя Су занесла "чемодани" діду Гейтсу (я не знаю хто зараз головний).
Дядечко навчив племінничку цієї забороненої техніки і тепер сам постраждає (хоча ні, Хуангу тільки ШІ зараз важливий, геймерам він 3060 на 8гб знову у виробництво запустить).
-
xtbtch
Member
да, тяжко будет овощам, которые всё обновляют трясущимися руками
-
AssayMAS
Member
я помню десятки сортов gt610, четыре gt710... так что 3060(8) с ново видениями пусть и программными должно продлить жизненный цикл 30 серии на пару лет. Что есть хорошо для владельцев.Skiff93: ↑ 18.01.2026 13:48геймерам він 3060 на 8гб знову у виробництво запустить).
30 серия в ИИ (FP4) никак - Нвидии плюс в сегментации рынков.
А то 50 серию в нейронки китай после перепайки напихал монополию нвидии нарушил, ибо 50 серия в FP4 умеет.
А современная нейронка без FP4 никак ибо на FP8 надо больше вычислений на токен в 3-20раз.
Так что все карты что умеют в FP4 на ИИ, а что не умеет геймерам...
я как то так вижу.
Відправлено через 4 хвилини 39 секунд:
и в самый неподходящий момент оно просит обновленияxtbtch: ↑ 18.01.2026 15:56всё обновляют трясущимися руками
и вместо работы я втыкаю в экран обновлений и всё обновления идут кластером - обнови ОС, затем драйвер, затем браузер... до недавно обновить всё ПО по встроенному авто обновлению пару часов в месяц у меня на 3 поколении интела занимает и 1-10гб трафика... и если всё не ОК - то и больше 5-10 часов.
-
denizen
Member
а вимкнути оновлення не? релігія не дозволяє?
-
RSH
Junior
А от Windows 7.... А от Windows XP ...Enjthesilence: ↑ 17.01.2026 17:54з часів ниття про "яке ж 10ка лайно, а 7 крута" перейшов майже на старті на 10 - жодних критичних проблем не пам'ятаю. бачу вже аналогічну картину з "яке ж 11 лайно, 10ка крута", нічого не змінюється) майже зі старту на 11, жодних проблемmaksim2020: ↑ 17.01.2026 17:52 Мій комп (той що BB в профілі) за 15 років пережив купу апгрейдів, Windows просто оновлювалась з 8 по 11 25H2 і працювала нормально, навіть після багаторазових змін платформи, але за останні 2 місяці ОС просто здохла. Нарешті перевстановив з нуля, 10 днів тому. Вчора прилітає це оновлення KB5074109 і що ви думаєте? 0x80073712 STORE_CORRUPT. Танці з dism/sfc бубном не допомогли, довелося перевстановлювати ще раз - добре хоч зі збереженням сетінгів.
Я до останнього не вірив, що MS може злитися у таке гівно, але все, бастіон впавMS - гівно
![]()
-
Panasi
Member
Користуюсь 11 віндою 4й рік на пк і на лептопі. Критичних багів не зустрічав. Але дуже бісить, що іноді тормозять анімації згортанняя-розгортвння вікон, це особливо помітно на 180Гц моніторі.
-
XXXshadyXXX
Member
AccessDenied
Аналогично, домашний ноут на Windows 10. Так то он и основной у меня(подключен монитор клавиатура мышь, аудио система ЦАП усилок колонки
) А свой ПК на Windows 11, в которой я наверное где то часа 2 после установки отключал кучу служб, прописывал в командной строке кучу кодов и все по гайдам + отключение всего ai по гайду с github...
Аналогично, домашний ноут на Windows 10. Так то он и основной у меня(подключен монитор клавиатура мышь, аудио система ЦАП усилок колонки
-
den888
Member
ким зв'ясувалося, де зв'ясувалося, на скільки зв'ясувалося, довіряйте лише нашим перевіриним новинам, з розряду "асус знімає з виробництва 5070ti", наступного дня "asus спростувала чутки про зняття з виробництва 5070ti"
-
maxud_b
Member
Так перша новина і є правда. А друга - антикризова заява що не відміняє першу. Читайте новини повністю і бажано між строк. Заява в якій після негативної новини кажуть що все відміняється, але будуть тільки переглялати об'єми випуску - це явне заспокоювання покупців без зобовязань щось випускати - 1 карта на рік замість 10 000 теж перегляд об'єму. Те ж саме і з віндою. Я переходив на 11 але повернувся на 10, бо були проблеми з програмами і докером. Та ще й тормозило знатно.den888: ↑ 19.01.2026 09:09 ... перевіриним новинам, з розряду "асус знімає з виробництва 5070ti", наступного дня "asus спростувала чутки про зняття з виробництва 5070ti"
-
Enjthesilence
Member
maxud_b: ↑ 19.01.2026 16:26Так перша новина і є правда. А друга - антикризова заява що не відміняє першу. Читайте новини повністю і бажано між строк. Заява в якій після негативної новини кажуть що все відміняється, але будуть тільки переглялати об'єми випуску - це явне заспокоювання покупців без зобовязань щось випускати - 1 карта на рік замість 10 000 теж перегляд об'єму. Те ж саме і з віндою. Я переходив на 11 але повернувся на 10, бо були проблеми з програмами і докером. Та ще й тормозило знатно.den888: ↑ 19.01.2026 09:09 ... перевіриним новинам, з розряду "асус знімає з виробництва 5070ti", наступного дня "asus спростувала чутки про зняття з виробництва 5070ti"