У новому трейлері Forza Horizon 6 показали стрімкі перегони та японські пейзажі

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

Tetronga: 24.01.2026 12:19TDU 2 в порівнянні з першою частиною була гора змін, просто космос нововведень.
Соціальна фігня типу покращення житла, пластична херургія та зміна одягу. При цьому фізика стала більш аркадною. TDU2 із гонки перетворилась на Сімс, не дарма в неї такі погані оцінки. У Форзи 5 головний недолік в тому, що Мексика не така цікава, як Англія із її сезонами.
Тут вже кінець покоління серіес х, а вам за 4к гривень продають рескін гри з хуана :rolleyes: Дійсно, так і треба, саме такі ігри і треба підтримувати
4К вартує Преміум видання. Ніщо не заважає пройти гру в Геймпасі за 290 грн в місяць, а потім взяти повне видання за - 50%. Враховуючи, що там контенту на +150 годин.
Sanya94
Member

Повідомлення

Якраз той момент коли хотілося б величезну мапу щоб просто покататися під музичку з крутою графікою. А то в попередніх частинах тільки ставали доступні ті ж суперкари так на них їздити не було де :laugh:
kairo
Member

Повідомлення

Tetronga: 24.01.2026 12:19В ідеалі зробити так, як Ви і описали - перетворити форзу в повноцінну сервіску і випускати подібні оновлення як платні аддони, доларів за 25-30. Це було би чесно для користувача, не згодні?
Зазвичай такий підхід виходить гравцю дорожчим ніж просто придбати повне видання гри, особливо по знижкам.
Tetronga
Member

Повідомлення

kairo: 24.01.2026 12:54
Tetronga: 24.01.2026 12:19TDU 2 в порівнянні з першою частиною була гора змін, просто космос нововведень.
Соціальна фігня типу покращення житла, пластична херургія та зміна одягу. При цьому фізика стала більш аркадною. TDU2 із гонки перетворилась на Сімс, не дарма в неї такі погані оцінки. У Форзи 5 головний недолік в тому, що Мексика не така цікава, як Англія із її сезонами.
Тут вже кінець покоління серіес х, а вам за 4к гривень продають рескін гри з хуана :rolleyes: Дійсно, так і треба, саме такі ігри і треба підтримувати
4К вартує Преміум видання. Ніщо не заважає пройти гру в Геймпасі за 290 грн в місяць, а потім взяти повне видання за - 50%. Враховуючи, що там контенту на +150 годин.
Соціальна-несоціальна, але ж змін було дуже багато, погодьтесь? Ок гаразд, тоді як щодо змін між Форза Хорайзон 1-2-3? В першій Форзі, якщо не плутаю, навіть за межі дороги під час гонки не давали їхати. І купа інших змін було між цими частинами і прогрес в гемлпеї і графіці був (ну ладно, не будемо про Форзу 2 на 360 :gigi: ), а зараз? Буквально рескін за рескіном. Це сумно, дуже сумно
MSiAventador
Member

Повідомлення

kairo: 24.01.2026 12:54
Ну в ТДУ3 в спец заїздах де йде дощ а гуму по сценарію слік/напівслік - то "фізика від WRC10" кладе всі аркади.
kairo
Member

Повідомлення

Tetronga: 28.01.2026 12:30Соціальна-несоціальна, але ж змін було дуже багато, погодьтесь? Ок гаразд, тоді як щодо змін між Форза Хорайзон 1-2-3? В першій Форзі, якщо не плутаю, навіть за межі дороги під час гонки не давали їхати. І купа інших змін було між цими частинами і прогрес в гемлпеї і графіці був (ну ладно, не будемо про Форзу 2 на 360 ), а зараз? Буквально рескін за рескіном. Це сумно, дуже сумно
Особисто я не знаю, що вже можна додати в гонки такого плану. Мене цікавить нова карта із новими заїздами, якісна фізика їзди та притомний ШІ суперників. Ну й приємна графіка. Вибір одягу, гудків, привітання і тому подібне в Форзі є, мені таке не цікаво.

Особисто мені не подобається в Форзі система прогресії, де ти по великому рахунку отримуєш все й одразу. При цьому, мені їздити на А, В, ітд класах цікавіше ніж на суперкарах. Але нічого кращого на ринку зараз немає. Гран Турізмо заперта в рамках ПС5. Test Drive Unlimited Solar Crown провальна.
Відповісти