мб грифи як райоти - їм пофіг на гроші і вони заробляють їх тліьки для того, щоб випустити наступний мастерпіс (як вони зробили із прибутками із ЛоЛа - спочатку зробили райот фордж ігри нажаль не були популярними, грав тільки в руінд кінг і мені зайшла, а потім аркейном + наступні 2 серіали уже анонсовані та в продакшені)
Та й я вже казав - мені гача нормальна, як і всім хто грав/грає в АК схоже. У мене одна проблема - відсутнє світло по 14-15 годин в сутку
До слова про райотів - поставив собі на телефон ТФТ, буду грати під час вимкнень; грав багато в базар та херсстоун батлграундс, але ТФТ ніколи не пробував
Відправлено через 17 хвилин 2 секунди:
Ще один вебівент, цей, правда, уже вийде зробити тільки після того як гра релізнеться.
https://act.skport.com/endfield/preDownload
Відправлено через 1 годину 40 хвилин 15 секунд:
Олсо олсо, трохи змінив пріорітети : я б, насправді, не проти програти 5050 Гілберті, і потім всерівно докрутити до гаранта і витягнути Лаватейн, це був би перфектний розклад. На стандарті хотів би Ембер, але навіть якщо вона не попадеться - там всього 5 персонажів на стандарті (+ 2 лімітовані, якщо рахувати програні 5050), тож рано чи пізно її отримаю. Всіх інших, що є на стандарті - хіба Пограничник виглядає цікаво, бо вангарди ніби мастхев і він непогано бустить фіз пак (але мені в фіз паці не подобається ніхто крім нього та Чен, ну й МС).