► Коротше кажучи,
не тільки в теорії, але й на практиці вже догнав, що до чого 
.
► Хороша і погана новина для мене з моїм тимчасовим MGE NOVA AVR 625:
• Погана: закономірно, що під час вимкнення електроенергії і під час гри в Сталкер 2

MGE NOVA AVR 625 йде в самозахист (навіть 1660Ті в повній викладці і в купі з усім іншим виносить номінальні 360Вт), а також - я весь цей час
чомусь думав, що мій MGE NOVA AVR 625 на правильній синусоїді

(власне, чому не дуже й хотів його десь збувати);
• Хороша: в "спокійному" режимі роботи (браузинг, мультимедіа...) під час вимкнення електроенергії - все спокійно переходить в режим живлення від батареї, Active PFC мого MPG A1000G PCIE5 спокійно перетравлює апроксиму MGE NOVA AVR 625 - без будь-яких проблем, шумів і т.д., по крайній мірі на протязі 2-3 хв. для завершення роботи та вимкнення ПК (ганяти систему довше в такому режимі - наміру ніколи не було і не буде).
► Далі...
• Найдешевший ДБЖ на чистому синусі (в 900Вт "тяги"), який мені зараз доступний для замовлення - рівно в 2 рази дорожчий за мій MPG A1000G PCIE5 (біля 16000грн.)

;
• Середня ціна "апроксимованих", лінійно-інтерактивних, не-ноунеймних (АРС, Eaton, FSP...), які мені зараз доступні - 7500-9000грн. для 900Вт і 9500-11000грн. для 1000-1200Вт.
► Попередній висновок: в принципі, задля 2-3хв. роботи при максимально-можливому навантаженні (враховуючи потенційну 5070Ті), щоб спокійно все повимикати - можна брати лінійно-інтерактивну "апркосиму" на 1000Вт...
► (можлива) Проблема (і одразу запитання). В моєму MGE NOVA AVR 625 гарна "схемотехніка", вона нормально відпрацьовує в межах 300Вт в парі з MPG A1000G PCIE5...
Який шанс прикупити, наприклад, ту ж "апроксиму" від FSP на 1000Вт, але нарватися на "таку-собі схемотехніку", в результаті чого навіть його 1000Вт не буде вистачати для штатного спрацювання при навантаженні ПК в 500-600Вт? (читав, що при "апроксимі", Active PFC під час переходу "вирівнює" настільки "дико", що ДБЖ не може потягнути такі "запроси" - має бути солідний запас по напрузі, але при неякісній "схемотехніці" це не врятує і ДБЖ все-одно піде в захист).
► За загальне слоупоцтво в електротехніці - одразу прошу вибачити
.