Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Member

Radio Bay
Member

tablestikus: 14.01.2026 19:49Оці наче непогані
Три моделі стійок заввишки 48,5 см, 58,5 см та 80,5
ROG__84
Member

Всем доброго!
Присматриваю себе акустику для пк по оптике, стол 1.5м, по бокам на стойках планирую раставить колонки, пока остановился на Klipsch Reference Premiere RP-600M II + стример Denon pma900,именно 2 ревизия, в живую слушал rp500 ll мне зашли: драм,трэпчик, транс, електрохаус, короче в основном електроника.
Ваше мнение пойдёт связка в таком ценовом диапазоне?
Заранее благодарен за советы! Всем мирного!
Firebrand
Member

ROG__84: 15.01.2026 00:01 Всем доброго!
Присматриваю себе акустику для пк по оптике, стол 1.5м, по бокам на стойках планирую раставить колонки, пока остановился на Klipsch Reference Premiere RP-600M II + стример Denon pma900,именно 2 ревизия, в живую слушал rp500 ll мне зашли: драм,трэпчик, транс, електрохаус, короче в основном електроника.
Более чем, у клипшей,этих эмоциональное, я бы сказал, захватывающее звучание,так что будет супер.
tablestikus
Member

Radio Bay: 14.01.2026 23:00
tablestikus: 14.01.2026 19:49Оці наче непогані
Три моделі стійок заввишки 48,5 см, 58,5 см та 80,5
З висотою якщо ти сидиш поруч а не на дивані - дуже все індивідуально

Відправлено через 11 хвилин 46 секунд:
Firebrand: 15.01.2026 00:58
ROG__84: 15.01.2026 00:01 Всем доброго!
Более чем, у клипшей,этих эмоциональное, я бы сказал, захватывающее звучание,так что будет супер.
але рупори не для дому (с) *сарказм*
Radio Bay
Member

tablestikus: 15.01.2026 09:23З висотою якщо ти сидиш поруч а не на дивані - дуже все індивідуально
Тому ж я постнув цей варіант, там було питання до ближнього поля. Там ще стійки на 100 см були, далі діло лінійки
RoMiLiUs
Member

Короче, після бракування Pink Faun, взяв ось такий собі брідж https://www.matrix-digi.com/product/82/X-SPDIF3

Не те що б мій 30-ти доларовий SMSL PO100 був поганий, але в самурая нема цілі, тільки шлях :)
Десь ближче до кінця місяця має бути. Подивимось:)
Якщо комусь буде цікаво, то буду тримати вкурсі)
Последний раз редактировалось RoMiLiUs 16.01.2026 19:56, всего редактировалось 2 раза.
Piter Cantrope
Member

RoMiLiUs
Є різниця якщо використовувати SPDIF материнки і той SMSL?
RoMiLiUs
Member

Piter Cantrope: 17.01.2026 13:27Є різниця якщо використовувати SPDIF материнки і той SMSL?
Вітаю. Ну як вам сказати. Я не признаю вже років 15(20?) оптичний SPDIF. Тільки коаксіал. Без варіантів. Або AES. Тому, якщо коротко, я навіть не доторкався до оптичного SPDIF ні на материнці, ні на SMSL PO100.
Последний раз редактировалось RoMiLiUs 17.01.2026 13:38, всего редактировалось 1 раз.
Radio Bay
Member

RoMiLiUs: 16.01.2026 19:53Короче, після бракування Pink Faun, взяв ось такий собі брідж https://www.matrix-digi.com/product/82/X-SPDIF3

Не те що б мій 30-ти доларовий SMSL PO100 був поганий, але в самурая нема цілі, тільки шлях
Десь ближче до кінця місяця має бути. Подивимось:)
Ах, Матрікси знов у темі. Цікаво
Вибачаюсь, що з SPDIF так сталося, вважав, що буде так, як з USB у мене.

Відправлено через 4 хвилини 49 секунд:
Підкажу, Матрікси раніше робили гарні окремі USB порти з зовнішнім живленням. Не тільки звісно
MSiAventador
Member

Нова серія девайсів Emotiva - Differential Reference . Компактні гарнюні. :shuffle:

Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
Але ЦАП не топовий , Sabre 9038 Q2M :weep:

Відправлено через 14 хвилин 38 секунд:
А ось міні підсилювач Емотіви на базі Hypex NCore X 252 за $800 це вже цікаво . 100Вт 8Ом/ 130Вт 4Ом (335/400Вт 2 девайси у мості.)
Для тих хто не хоче витрачати 1,5-3 Кілобакса на підсилювач на базі Пуріфай Ейгентакт - це цікавий девайс.
Piter Cantrope
Member

Radio Bay: 18.01.2026 19:20 У яке поле?
Це значить з якої відстані слухати? Я накинув план швиденько. Розміри 1:1. В кімнаті ще є вазонки по кутах, і деякі інші дрібні меблі.
спойлер
room.png
Музика буде прослуховуватись з 2-х місць: за столом, і на дивані. Розглядаю варіанти:
1. Винести свої колонки на стійки поза столом.
2. Лишити колонки на столі, і слухати при роботі за столом. Купити окремо інші колонки/тавери для прослуховування з дивану, поставити їх збоку. Ці вже можна буде взяти пасивні, мабуть.
Ну і в обох випадках можна якийсь саб під стіл. :shuffle:

До речі, сьогодні займався трошки акустикою приміщення - один з точкових світильників неприємний деренчав від басів на великій гучності. Я використав м'який матеріал щоб приглушити його, а заодно й усі світильники в кімнаті.
Filabatya
Member

Piter Cantrope
якщо пріорітет музика, то стійки вперед на діван для рівностороннього трикутника(2 полоси зійдуться), а на стіл навушники або б у едіки 1700(1855) :up:
В вас хроша кімната, 3 полоси зійдуться, тоді вже будете вкладатися, якщо вштирить :eek:
спойлер
але прийде літо, ребра зростуться і треба буде МТБ брати, бажано з шоломом фулл фейсом, або хоча б захистом потилиці)
https://www.helmet.beam.vt.edu/bicycle- ... tings.html
Radio Bay
Member

План - гарне рішення, одразу все зрозуміло

Piter Cantrope
Я б розподілив акустику для дального поля (диван) та ближньго (комп), а то буде не риба, ні м'ясо
Piter Cantrope: 18.01.2026 22:00Ці вже можна буде взяти пасивні, мабуть
А може й активні. Я б не загадував. Мені здається, шо треба з початку робити щось одне, але тут більш залежить від фінансів, усе ж впирається у баблосі
Piter Cantrope: 18.01.2026 22:00Ну і в обох випадках можна якийсь саб під стіл
Один саб на двох буде складно зкомотувати

Відправлено через 1 годину 20 хвилин 2 секунди:
Гарно зайшло, Галльяно - це завжди супер, я не злякатися замахнутися
Hotspur
Member

Radio Bay: 19.01.2026 00:06Я б розподілив акустику для дального поля (диван) та ближньго (комп), а то буде не риба, ні м'ясо
ні, кімната не така велика
Radio Bay
Member

Hotspur: 19.01.2026 06:59ні, кімната не така велика
4м до вух, це не ближнё поле. Тут важлива відстань на якій буде збиратися сцена, а не объем. До того ж рознести колонки на 3м та сидіти у 70 см від поперечної осі таке собі
Пійшов на диван, розгорнув колонки, пійшов за комп, знов? Стійки з шипами?
Изображение
Hotspur
Member

Radio Bay: 19.01.2026 11:364м до вух, це не ближнё поле.
все там ок. можна винести на 0.5м
Radio Bay
Member

Hotspur: 19.01.2026 11:43можна винести на 0.5м
Ото нехай сам міркує, йому в цьому жити
Hotspur
Member

Radio Bay: 19.01.2026 13:13Ото нехай сам міркує, йому в цьому жити
купляти 2 системи це з розряду немає куди дівати гроші
Radio Bay
Member

Hotspur: 19.01.2026 13:28купляти 2 системи це з розряду немає куди дівати гроші
Мені здається, то вже йому вирішувати :)
Ответить