Ноутбук asus

Все вопросы о ноутбуках
Відповісти
Автор
Повідомлення
mertvei
Member

Повідомлення

Таке питання,тачпад в біосі працею добре,тільки встановлювати віндовс тачпад ,не працює не знаю куди ,капати чи по гарантії його і не парити собі мозг два тижні ,не пройшло плюс вай фай ,заставив в ньому працювати тільки реально с бубном ну то мелочі вже))) А потім жінка вирішила що тачпад не працює через вінду знесла ,вінду вай фай , тепер знову не працює вінда ліцензійна,драйвера офіційні з asus під той ноут ставилися.
OverPow
Member

Повідомлення

Боже, що за потік літер та херні.
Роспішить нормально, по пунктам.
Якщо не можете, використовуйте хоча б коми та крапки.

1) Ноут такий то
2) вінда така то
3) драйвери так ті
4) проблема така то
Що треба? Допомога чи співідчутя?

Пишете як школяр з 3го класу.
Амінь
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

mertvei
Якщо завантажитись в live з флешки із linux mint, тачпед теж не працює?
mertvei
Member

Повідомлення

Ekz0rcyst
Не пробував лінукс і інший віндовс мені здавалося що повинен зразу тач працювати повинен,з вай фай вирішилося з початку,дарава на чіпсет wifi 7902 mediatek,А потім драйвера асус поверху працює тільки так :gigi: :gigi: :gigi: :gigi: :D ,тач рад труп як тільки вінду встановлювати :gigi: .

Отправлено спустя 2 минуты 50 секунд:
А зразу драйвера асус на вай фай ,не працюють сидишь без інета ось так :gigi: я вже все прокляв .

Отправлено спустя 5 минут 24 секунды:
OverPow
Вінда офіційний образ скачано, ноут asus x1504va-Bq500,для роботи жінці,не можу зрозуміти чи тач пад зламаний чи дрова віндовс чи asus тач рад в біосі працює,і тести там асуса проходить якось так.

Отправлено спустя 14 минут 44 секунды:
Проблема вирішилася ,друга версія вінди грубо кажучи від Васяна,бред.
Shpoker
Member

Повідомлення

mertvei
тачпад в асусах софтовый (уже лет 7 точно), драйвер накати и всё будет ок
mertvei
Member

Повідомлення

Shpoker
Прікол в тому що десять раз,їх драйвери на тач пад,без жартів ставили и ,лише тоді він запрацює,це як таке може бути? Лише с 10 ну може брешу 9 спроби запрацював?

Отправлено спустя 2 минуты 33 секунды:
Shpoker
Тей самий прикол з вай фай з оф сайту ,асус на їхніх драйверах не працював це як ?

Отправлено спустя 59 секунд:
Shpoker
Запрацювало но які танці с бубном,це унікально.
sergant2020
Junior

Повідомлення

Имею ноут от Asus, когда купил, то на Розетке много было коментов что не могут ничего поставить :lol:, не понимаю что и откуда они там ставили :D . С первого раза все поставил и работает по сей день. Если в биосе работает, то ставите не те драйвера. У Asus нужно:
1. Ставим винду (драйвер для wifi закидуем на флешку с win)
2. Ставим MyAsus и устанавливаем все драйвера.
3. Наслаждаемся ;)
mertvei
Member

Повідомлення

sergant2020
Дрова були з оф сайта ,asys по моделі ноута,А які ще дрова ставити можна ,взагалі логічно ж,но справа не один я такий.
pelia
Member

Повідомлення

Ох я останній раз з асусом намучився. Писав за це в треді він11. Зробив флешку через media creation tool, по факту не було драйвера тачпаду (не страшно, ми вміємо клавою і табом переключатися) rapid storage, який довелося колхозити окремо викачавши з сайту, а далі темрява, драйвера мережі нема, залогінитись в обліковий запис майків не можна (він потрібен), всі дрова що скачав з сайту не підходять, у ноута нема rj45, довелось телефон як модем підключати, і лише після цього все завелось і потім воно саме усе скачало.
Ну нафіг такі експерименти, раніше простіше було
Відповісти