Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
VolH
Junior

Повідомлення

З AMD обираю між 2 9070xt (Red Devil і Nitro+).
Ціна +/- однакова, продуктивність також, охолодження, зовн. вигляд - кому що. Що з писком і нагрівом?

Скажіть Gaming OC 5070ті за 52к+ - це вже зовсім невигідно? :rip:
Cirax
Member

Повідомлення

VolH: 16.01.2026 11:48 З AMD обираю між 2 9070xt (Red Devil і Nitro+).
Ціна +/- однакова, продуктивність також, охолодження, зовн. вигляд - кому що. Що з писком і нагрівом?

На сегодня, не особо выгодно.
Но, если купите сегодня, и сравните с ценами через 2-3 месяца - будет очень выгодно :)

8.01 была по 47500.
Плюс 5кгрн за неделю.
vsx
Member

Повідомлення

У Red Devil больше фаз питания, 7 трубок против 6, 3х 8pin против 1х 12pin. Я бы взял ее.
спойлер
YumiSS
Member

Повідомлення

Писк ніби як супер рандомна штука.

Нагрів, якщо мова про пам'ять то очевидно, що самсунг гріється менше (хоча і з хайнікс все ок, вона буде працювати на номінальних температурах, жодних проблем - так, температури будуть значно вищі за самсунг) Але і пам'ять ніби як рандом, хоча тут на форумі бачив від когось коментар, що сапфір ставить самсунг з літа здається, хоча жодних пруфів я не знайшов в гуглі.
Мабуть якісь спостереження користувачів просто.

Ціна на 5070ті вже яка є. Далі швидше за все буде ще вища, тому якщо особисто вам підходить і ви хочете саме нвідію і це ваш свідомий вибір - чому ні, для когось і умовних 60к за 5070ті буде ок.

Сам також думав 9070хт чи 5070ті та ціни якось підросли і просто взяв як гарантію 9070хт pure на розетці по гарній ціні.
Полежала вона в мене тиждень і ось тільки відкрив коробку бо вирішив вже не шукати дешевих цін на нвідію (карта лише для ігр) та і спочатку планував спробувати АМД.
Пам'ять попалась також самсунг, нічого не пищить, не тріщить але це можливо також рандом.
Patruletz
Member

Повідомлення

Patruletz: 03.01.2026 12:54 трейд-ін, а далі факторі рефурбішед за 60к+ :lol:
спойлер
Зображення
пройшло майже 2 тижні і знову стало цікаво, а скільки ж можна отримати за карту по трейд-ін ... +16к :super:
спойлер
Зображення
Vader
Member

Повідомлення

Patruletz
Рано радуетесь,там ключевое слово попередньо и остаточно підтвердиться спеціалістом :gigi:
А Взагалі,я писав вище,тпм кожен день різна оцінка.
Patruletz
Member

Повідомлення

Vader: 16.01.2026 15:42Рано радуетесь,там ключевое слово попередньо и остаточно підтвердиться спеціалістом
її простіше продати самому чим обмінювати в оборзівшому телемарті
Metroa
Member

Повідомлення

Запитав у Телемарта: А чому на реф Asus 9070 гарантія 3 місяці всього? Не опублікували питання :laugh:
Cirax
Member

Повідомлення

Сегодня узнал что у видеокарт Gigabyte, оказывается гарантия 4 года.
Если зарегистрировать на протяжении 30 дней после покупки.
Filabatya
Member

Повідомлення

в геймінгу і вище
Patruletz
Member

Повідомлення

Cirax: 16.01.2026 18:25Сегодня узнал что у видеокарт Gigabyte, оказывается гарантия 4 года.
якщо знайти у нас офіційний зотак то через сайт можна отримати +2, і буде 5 років :gigi:
daesz
Member

Повідомлення

Patruletz: 16.01.2026 18:45
Cirax: 16.01.2026 18:25Сегодня узнал что у видеокарт Gigabyte, оказывается гарантия 4 года.
якщо знайти у нас офіційний зотак то через сайт можна отримати +2, і буде 5 років :gigi:
Його до нас офіційно, здається, не возять, бо під 'санкціями' (як умовний сяомі) :D
Patruletz
Member

Повідомлення

daesz: 16.01.2026 18:48Його до нас офіційно, здається, не возять
розетка з європи возить, бачив якось там 5080 були, але економічно не вигідно було там брати
daesz
Member

Повідомлення

Patruletz: 16.01.2026 18:57
daesz: 16.01.2026 18:48Його до нас офіційно, здається, не возять
розетка з європи возить, бачив якось там 5080 були, але економічно не вигідно було там брати
То розетка європейська наскільки я знаю. Не впевнений як та гарантія діє.
Cirax
Member

Повідомлення

Filabatya: 16.01.2026 18:27 в геймінгу і вище
Aero - дали плюс год.

Patruletz: 16.01.2026 18:45
Это я знаю.
Свою регистрировал - 5 лет гарантии.
Неизвестно как она сейчас действует, вроде ещё даже не закончилась.
daesz
Member

Повідомлення

Cirax
aero - це повний аналог геймінгу в білих кольорах.
Ektalion
Member

Повідомлення

daesz: 16.01.2026 19:12 То розетка європейська наскільки я знаю. Не впевнений як та гарантія діє.
Купляв літом ССД на розетка ЕУ , бо був дешевший на 700 грн , звичайна гарантія 5 років , як на український товар .
daesz
Member

Повідомлення

Ektalion: 16.01.2026 20:35
daesz: 16.01.2026 19:12 То розетка європейська наскільки я знаю. Не впевнений як та гарантія діє.
Купляв літом ССД на розетка ЕУ , бо був дешевший на 700 грн , звичайна гарантія 5 років , як на український товар .
Я також купляв там ссд, але в гарантії потреби не було, тож без поняття чи вона щось дала б. Та й в мому випадку це була кіоксія яка на укр ринку присутня, на відміну від того ж зотака :)
KPAH
Member

Повідомлення

Ektalion: 16.01.2026 20:35 Купляв літом ССД на розетка ЕУ , бо був дешевший на 700 грн , звичайна гарантія 5 років , як на український товар .
Это вам на Розетке сказали, что гарантия 5 лет или вы в сервисный центр звонили и узнавали, что гарантия действительно есть?
Відповісти