Меня хватило на 1.5 месяца этой части игры . Потом резко надоело . Нет у нее той фишки что была в тройке , четверке . А копейка так вобще была лебединая песня..
Новини
Останні статті і огляди
Другий сезон Battlefield 6 стартує в лютому
-
xIIImaL
Member
Предлагаю обсудить Другий сезон Battlefield 6 стартує в лютому
Меня хватило на 1.5 месяца этой части игры . Потом резко надоело . Нет у нее той фишки что была в тройке , четверке . А копейка так вобще была лебединая песня..
жаль, что такого уже не будет
-
Tessier-Ashpool
Member
в 2042 награв більше, ніж в 6. дуже багато проблем та багів. не заходив у гру з місяц, вчора виявилося що вони прибрали далекомір з міномета, він тепер взагалі не потрібен, бо нікуди ти так "на око" не попадеш.
через три місяці після релізу виправили зламане озвучення захоплення точки, коли тіммейти її захоплювали, а анонсер казав, що її втрачено.
нові дві мапи останні - жах.
прокачка все ще неадекватна, не маю жодної зброї хоча б 30 рівня.
я канєшна награв 100+ годин з релізу, але шось більше й не хочеться.
через три місяці після релізу виправили зламане озвучення захоплення точки, коли тіммейти її захоплювали, а анонсер казав, що її втрачено.
нові дві мапи останні - жах.
прокачка все ще неадекватна, не маю жодної зброї хоча б 30 рівня.
я канєшна награв 100+ годин з релізу, але шось більше й не хочеться.
-
Rehovart
Junior
Те саме, шоста набридла швидше ніж 2042. Я б чесно кажучи з 2042ї і не пішов би якби з неї всі гравці на хайпі не переселились в нову частину.Tessier-Ashpool: ↑ 14.01.2026 09:53 в 2042 награв більше, ніж в 6.
-
alumem
Member
Тю вы какие-то страннные, он володя до сих пор не вылазит, а значить игра крутая, ведь у него есть критичне мислення и в херню он не будет играть 
Ps а если серьезно то без Зампеллы все будет только хуже
Ps а если серьезно то без Зампеллы все будет только хуже
-
Geinz21
Member
Ну дык, не зря же её называют Call of Battlefield. Мне беты хватило, пару каток сыграл, зевнул и удалил. Единственный плюс, что цена в неньке демократичная по нынешним меркам и на том всё заканчивается.xIIImaL: ↑ 14.01.2026 09:46 Меня хватило на 1.5 месяца этой части игры . Потом резко надоело . Нет у нее той фишки что была в тройке , четверке . А копейка так вобще была лебединая песня..жаль, что такого уже не будет
-
lamer
Member
В останней батлеє є один жирний плюс -- баланс техніки.
Зараз майже немає випадків коли один хелікоптер ломає всю гру для інших гравців.
Зараз майже немає випадків коли один хелікоптер ломає всю гру для інших гравців.
-
Grava
Member
Ахах, та невже? Чи за останній місяць балансували щось?lamer: ↑ 14.01.2026 13:56Зараз майже немає випадків коли один хелікоптер ломає всю гру для інших гравців
-
Enjthesilence
Member
як і було спрогнозовано, перехайп з диким маркетингом, дуже приземлені скіни не як у "каладюті" закінчились за місяць з релізу, контенту просто нема, кастровані маленькі кари, кастрований мувмент колди і майже 80% бази гравців перестали грати.
Відправлено через 57 секунд:
Відправлено через 57 секунд:
та й з ним не те щоб дуже круто вийшло з виходом редсеку остаточно все стало на своє місце. ти можеш бути найкрутішим геймдиректером індустрії, от тільки хто дає бабки - той і керуєalumem: ↑ 14.01.2026 10:49 Ps а если серьезно то без Зампеллы все будет только хуже
-
Rhizone
Member
Тут типу основна причина невдоволення гравців, це недостатність контенту. І, зважаючи на це, переносити старт другого сезону майже на місяць... ну... пічалька.
З точки зору геймплею на техніці, то бф6 взагалі сприймається як бета або, в кращому разі, як ранній доступ
З точки зору геймплею на техніці, то бф6 взагалі сприймається як бета або, в кращому разі, як ранній доступ
-
karokum
Member
Це, мабуть, найбільший недолікEnjthesilence: ↑ 14.01.2026 15:43 контенту просто нема
На моменті релізу була дуже велика мотивація і бажання бігати Батлу аж до лютого, коли вийде наступний цікавий тайтл - новий РЕ
Але...
Для мене, наприклад, нормально гралися лише карти з бети, які більш менш нормально збалансовані. Собек сіті на релізі з руферами і тд відлетів зі списку швидко, як і решта гімнокарт назви яких я навіть не пам'ятаю. Та що завезли з БФ3 взагалі для мене незрозуміла. На піхоті бігаєш більше ніж стріляєш. На техніці по кутах мапи задротиш бо в цій грі знести танк простіше ніж вбити піхотинця.
Останнє що доставило це мапа блеквел філдс, бо до того моменту я вже викачав тепловізійні приціли на всіх імбових кулеметах, а ця мапа давала коридорність на середні дистанції, де вони ідеально підходили. Але і це швидко набридло.
Мав велику надію на зимове оновлення, але ще більш лінивого івенту я в житті не бачив.. Лише одна мапа, ще й одна з найгірших імхо. Дурна механіка, яка швидше вирівнює більш скілових і менш, або просто спонукає щурячити біля місць обігріву, ніж додає чогось цікавого. І більше нічого
... потім мені подарували Арк Рейдерс, який мене до того не цікавив взагалі, і я тепер на інші мультиплеєри навіть дивитися не хочу. Награв 330 годин і бажання грати ще не вщухло ні на мить
-
Enjthesilence
Member
бо гра без родзинки, нічого нового не привнесла з основною ідею паразитування на ностальгії за бф3\4. натомість люди, які робили саме ті кращі частини батлфілд (ембарк) зробили арк райдерс, яка має всього 5 карт, набагато менше зброї та в цілому контенту, от тільки геймдизайн - це те що тримає у грі, а не реворк карт з бф3. саме тому у арк онлайн тримається і навіть зростає, а бф6 - мінус 80% гравців, та це було очевидно ще на останній бетціkarokum: ↑ 14.01.2026 17:29Це, мабуть, найбільший недолікEnjthesilence: ↑ 14.01.2026 15:43 контенту просто нема
На моменті релізу була дуже велика мотивація і бажання бігати Батлу аж до лютого, коли вийде наступний цікавий тайтл - новий РЕ
Але...
Для мене, наприклад, нормально гралися лише карти з бети, які більш менш нормально збалансовані. Собек сіті на релізі з руферами і тд відлетів зі списку швидко, як і решта гімнокарт назви яких я навіть не пам'ятаю. Та що завезли з БФ3 взагалі для мене незрозуміла. На піхоті бігаєш більше ніж стріляєш. На техніці по кутах мапи задротиш бо в цій грі знести танк простіше ніж вбити піхотинця.
Останнє що доставило це мапа блеквел філдс, бо до того моменту я вже викачав тепловізійні приціли на всіх імбових кулеметах, а ця мапа давала коридорність на середні дистанції, де вони ідеально підходили. Але і це швидко набридло.
Мав велику надію на зимове оновлення, але ще більш лінивого івенту я в житті не бачив.. Лише одна мапа, ще й одна з найгірших імхо. Дурна механіка, яка швидше вирівнює більш скілових і менш, або просто спонукає щурячити біля місць обігріву, ніж додає чогось цікавого. І більше нічого![]()
... потім мені подарували Арк Рейдерс, який мене до того не цікавив взагалі, і я тепер на інші мультиплеєри навіть дивитися не хочу. Награв 330 годин і бажання грати ще не вщухло ні на мить![]()
-
Geinz21
Member
Enjthesilence
забавно, что фанатики обратное доказывают по поводу контента
Хотя наличие вагона пушек и карт не является признаком качественного контента. БФ4 как раз таковым и страдал, не говоря уже, что оттуда и пошло знаменитое copydice, потому что многие пушки дублировали друг друга.
забавно, что фанатики обратное доказывают по поводу контента
-
tornadox
Member
ARC Raiders ще дуже свіжа, але геймплей тут звичайний лутер-шутер, хоча і добре відшліфований, де ти півгодини бігаєш збираєш хлам, а потім витрачаєш годину в меню щоб посортувати цей хлам. Онлайн в таких проектах високий на старті, але з часом різком падає.Enjthesilence: ↑ 14.01.2026 17:40бо гра без родзинки, нічого нового не привнесла з основною ідею паразитування на ностальгії за бф3\4. натомість люди, які робили саме ті кращі частини батлфілд (ембарк) зробили арк райдерс, яка має всього 5 карт, набагато менше зброї та в цілому контенту, от тільки геймдизайн - це те що тримає у грі, а не реворк карт з бф3. саме тому у арк онлайн тримається і навіть зростає, а бф6 - мінус 80% гравців, та це було очевидно ще на останній бетці
Загалом 3 місяці - квартал є добрим мірилом для перевірки.
Складаєть враження що ці проекти здуваються швидше, ніж ти встигаєш вивчити карту. Ось як тане онлайн у більшості ігор цього жанрку за кілька місяців:
Gray Zone Warfare - мінус 98% аудиторії (з ~222к до ~4к);
The First Descendant - 96% (з ~260к до ~10к);
Marauders - 93%
The Cycle: Frontier - 87%
Shatterline - 95%
Hawked - 94%
Bloodhunt - 90% (розробка завершена)
Arena Breakout: Infinite - 75%
Scum - 80%
Hood: Outlaws & Legends - 99%
Якраз через 3-4 місяці з релізу будуть -50% скидки.
Відправлено через 6 хвилин 57 секунд:
той же код, зброї забагато, а всі скілові бігають лише з метою, "бідні" розробники роблять "ребаланс" зброї по декілька разів в місяць, лише заради того щоб гравці купляли готові набори в магазині.
-
karokum
Member
Абсолютно не так, ти у гру грав чи лише відео дивився? Бо я думаю що навіть їх ніtornadox: ↑ 14.01.2026 18:20 ARC Raiders ще дуже свіжа, але геймплей тут звичайний лутер-шутер, хоча і добре відшліфований, де ти півгодини бігаєш збираєш хлам, а потім витрачаєш годину в меню щоб посортувати цей хлам
Стосовно онлайну - ця доля чекає будь який тайтл. Скільки він буде триматися на як мінімум притомному рівні - залежить від розробників і лише від них, жанр тут абсолютно ні до чого
-
Enjthesilence
Member
якщо ти порівняєш онлайн цих ігор за однаковий відрізок часу, буде зрозуміло хто там і що втрачає)) у арка онлайн дуже добре тримається. ну так і бф6 втратив 80% за скільки часу?tornadox: ↑ 14.01.2026 18:20ARC Raiders ще дуже свіжа, але геймплей тут звичайний лутер-шутер, хоча і добре відшліфований, де ти півгодини бігаєш збираєш хлам, а потім витрачаєш годину в меню щоб посортувати цей хлам. Онлайн в таких проектах високий на старті, але з часом різком падає.Enjthesilence: ↑ 14.01.2026 17:40бо гра без родзинки, нічого нового не привнесла з основною ідею паразитування на ностальгії за бф3\4. натомість люди, які робили саме ті кращі частини батлфілд (ембарк) зробили арк райдерс, яка має всього 5 карт, набагато менше зброї та в цілому контенту, от тільки геймдизайн - це те що тримає у грі, а не реворк карт з бф3. саме тому у арк онлайн тримається і навіть зростає, а бф6 - мінус 80% гравців, та це було очевидно ще на останній бетці
Загалом 3 місяці - квартал є добрим мірилом для перевірки.
Складаєть враження що ці проекти здуваються швидше, ніж ти встигаєш вивчити карту. Ось як тане онлайн у більшості ігор цього жанрку за кілька місяців:
Gray Zone Warfare - мінус 98% аудиторії (з ~222к до ~4к);
The First Descendant - 96% (з ~260к до ~10к);
Marauders - 93%
The Cycle: Frontier - 87%
Shatterline - 95%
Hawked - 94%
Bloodhunt - 90% (розробка завершена)
Arena Breakout: Infinite - 75%
Scum - 80%
Hood: Outlaws & Legends - 99%
Якраз через 3-4 місяці з релізу будуть -50% скидки.
Відправлено через 6 хвилин 57 секунд:той же код, зброї забагато, а всі скілові бігають лише з метою, "бідні" розробники роблять "ребаланс" зброї по декілька разів в місяць, лише заради того щоб гравці купляли готові набори в магазині.
-
tornadox
Member
Ті, що вище, - в основному за квартал. От тоді і буде видно, чи справді АРК зможе втримати аудиторію. Я все ж вважаю, що ні, і тоді, можливо, візьму по знижці.Enjthesilence: ↑ 14.01.2026 19:12якщо ти порівняєш онлайн цих ігор за однаковий відрізок часу, буде зрозуміло хто там і що втрачає)) у арка онлайн дуже добре тримається. ну так і бф6 втратив 80% за скільки часу?
Hunt Showdown грав?karokum: ↑ 14.01.2026 19:00Абсолютно не так, ти у гру грав чи лише відео дивився? Бо я думаю що навіть їх ні
Стосовно онлайну - ця доля чекає будь який тайтл. Скільки він буде триматися на як мінімум притомному рівні - залежить від розробників і лише від них, жанр тут абсолютно ні до чого
-
karokum
Member
Ні, як і жоден інший екстракшен-лайк. Бо мене ніколи кемперство по кущам не цікавило, як і ця вся возня з тонною хламу, як ти і описав. І, власне, сам Арк мене на початку теж не цікавив взагалі через ці ж уявлення, про що я вище писав. Але Арк про інше, і кожне твоє слово можна розвернути навпаки. Арк не лутер-шутер. Точніше він може бути ним, а може ні. Арк це пісочниця. І кожен сам обирає чим в ньому зайнятися - гра будь якому стилю гри сприяє - від спрощення деяких механік і до системи матчмейкінгу на основі агресії до інших. І ти казав що він відшліфований вийшов. Не знаю в якому сенсі, геймплейну і геймдизайну - так, однозначно. Унікальний досвід. А щодо самої гри то у неї достатньо багів та глітчів, причому доволі критичних. + багато чітерів. І ось як Ембарки вирішать з цим діяти найближчим часом і вирішить її долю я вважаю, бо починає пригорати вже у всіхtornadox: ↑ 14.01.2026 21:36 Hunt Showdown грав?
-
KepleR
Member
А мне нравился и бф3 и бф4 и 2042 и теперь бф6
Понятно, что игрокам с к/д около 1 всегда что то не так и так в любой игре
-
tornadox
Member
В тому і діло що Hunt якраз не лутер шутер, як і PVE складова там мінімальні, там більше про extraction, лут другорядне.karokum: ↑ 14.01.2026 22:09Ні, як і жоден інший екстракшен-лайк. Бо мене ніколи кемперство по кущам не цікавило, як і ця вся возня з тонною хламу, як ти і описав. І, власне, сам Арк мене на початку теж не цікавив взагалі через ці ж уявлення, про що я вище писав.
На реддіті є інформація що крякнули мультплеєр, так що тепер чітери можуть з піраток підключатися. Буде цікаво глянути за розвитком подій.karokum: ↑ 14.01.2026 22:09А щодо самої гри то у неї достатньо багів та глітчів, причому доволі критичних. + багато чітерів. І ось як Ембарки вирішать з цим діяти найближчим часом і вирішить її долю я вважаю, бо починає пригорати вже у всіх
-
karokum
Member
Мене він колись дуже зацікавив, візуально і концептуально. Але глянувши і почитавши відгуки, у кожному була мова про те що всі сидять по кущах, я такого не фанат. + багато негативних відгуків про техічний стан гри, підтримку, оновлення і тд. Тому скіпнувtornadox: ↑ 15.01.2026 00:11 В тому і діло що Hunt якраз не лутер шутер, як і PVE складова там мінімальні, там більше про extraction, лут другорядне.
А щодо Арку, Ембарки дуже влучно підібрали назву жанру - "extraction-adventure", і це не суто про класична вбити всіх на шляху і винести найцінніше