Да можливо кому як пощастить. Я до цього купив atack shark R1 щоб спробувати бездротову мишку, я ось там був повний жах: скрипить, кнопки з люфтом майже під мм, донгл постійно відвалюється і тільки через бт нею можна користуватись, щей сенсор 3311 якось поводив себе "пьяно", хоча інша мишка з ним нормально себе поводить. І між цими двома китайцями різниця як небо і земля.oversteve: ↑ 13.01.2026 16:39от як раз про неї знаходив троха поганих відгуків про контроль якості і шо не рідко шляпа приїзжає, і що в цьому плані атак шарк краще, ну і АТК типу взагалі самий топ із того, що на алі можна знайти, але як воно в реалі х з...Ochepatka: ↑ 13.01.2026 16:24 AJAZZ AJ159 pro за 1к+- грн на 3395 сенсорі. В моєму екземплярі взагалі немає ніяких косяків, корпус не хрустить і тд. Вона взагалі найбільш подобається з усіх мишок якими користувався і які коштували в рази більше за цю. Але подивись за її форму, бо вона не дуже велика.
Новини
Останні статті і огляди
Мышь для Геймера! На чем остановиться?
-
Ochepatka
Member
-
oversteve
Member
пошерстивши алі ще троха знайшов наступні девайси і напевно на одній з них зупинюся, якщо ще щось по смачній ціні не вилізеoversteve: ↑ 13.01.2026 15:13 Підкажіть плз, задумався над покупкою безпровідної миші, вирішив шось дешеве китайське спробувати, в онлайн шутани не граю, більше сингли типу кампанії Дум + робота ФШ,3Д, так що не знаю наскільки мені потрібні усі ці приколи з супер-пупер сенсорами і т.п. Біля 20 років користуюся МХ518, загалом все влаштовує і хотілося б шось наближене по розмірах відчуттях знайти, супер легку мишу точно не хочу. Власне із того, на що дивився на Алі
Attack Shark V6 - $15 - по формі напевно те, що треба, але начинка "проста", не знаю наскільки воно гірше/краще МХ518 по відчуттях
Attack Shark X1 - $25 - краще по фаршу, але не знаю чи норм розмір
ATK A9 Plus - $29 - норм фарш як у X1, ну і бутирка більша, але знову ж не знаю як буде розмір
ATK X1 S - $29 - те саме, що і по Х1
По реддітах знаходив, що здається всі нахвалюють АТК, є зміст на ще щось подивитися в межах $30? Чи мені з моїми запросами можна брати V6 і не паритись?
ATK X1 V2 Ultra Max - $38
Mchose G3 Ultra - $36
VXE R1 Pro Max - $30
Mchose M7 Pro - $28
я так розумію що то все одна і та сама контора під різними брендами, тобто якість буде те сама +-, але є пару питань
- покриття, якщо хтось пробував, то є якась різниця між ними, оті всі супер глас, смуз айс, нано і т.п.
- мікрики оптика і механіка, чи буде якась суттєва різниця в реальній довговічності
- чи зможу я як не кіберкотлета відчути різницю між тими всіма 1к/8к частотами і різними сенсорами/чіпсетами
- у деяких мишей є під'єднання через бт, у деяких немає, чи потрібно воно взагалі
-
noth1ng_matters
Member
oversteve докинь 10 баксів та візьми vgn dragonfly f1/2, в мене вже півтора роки миша f1 moba і це найкращий девайс який я купив за останній час.
По мікрикам - не побачив різниці між механікою та оптикою. По частоті опитування - те саме, але з 4/8к тільки батарея швидше сідає. Свою мишу я заряджав приблизно раз на 3-4 тижні, зараз з відключеннями вмикаю комп’ютер на пару годин в день вона вже живе мабуть місяці 2.
По мікрикам - не побачив різниці між механікою та оптикою. По частоті опитування - те саме, але з 4/8к тільки батарея швидше сідає. Свою мишу я заряджав приблизно раз на 3-4 тижні, зараз з відключеннями вмикаю комп’ютер на пару годин в день вона вже живе мабуть місяці 2.
-
oversteve
Member
noth1ng_matters
дякую, VGN то ж також суб-бренд тієї ж контори, що і ATK, Mchose і Madlions (може ще якісь є, х з), та й дивлюсь, що F1 Moba практично те саме, що і VXE R1 Pro Max всередині
дякую, VGN то ж також суб-бренд тієї ж контори, що і ATK, Mchose і Madlions (може ще якісь є, х з), та й дивлюсь, що F1 Moba практично те саме, що і VXE R1 Pro Max всередині
-
noth1ng_matters
Member
oversteve vxe це трохи економ сегмент, тому можливо там збірка і матеріали будуть простіші. Але в цілому там дійсно начиння однакове майже всюди.
-
destructX
Member
Скажу більше, різниці навіть між 500 та 1к не відчутно, а все вище взагалі навіть й у котлет не практикується особливо, більшість просто на 2000 сидить, а 4-8 взагалі слабкі проци завантажують сильно)oversteve: ↑ 14.01.2026 13:23
- чи зможу я як не кіберкотлета відчути різницю між тими всіма 1к/8к частотами і різними сенсорами/чіпсетами
- у деяких мишей є під'єднання через бт, у деяких немає, чи потрібно воно взагалі
Щодо бт, залежить від потреби кудись ще мишку по бт підключити, до пк точно не рекомендую через високу затримку
Щодо МОБА варіант хороший, моя перша нормальна безпровідна, майже півтора року без проблем проробила, замінив бо набридла форма, лежить як запасна на нових глайдах точках)
-
noth1ng_matters
Member
Ще плюс китайців - дуже гарна комплектація: запасні глайди, мʼякий якісний кабель. Я взяв на розпродажі з цікавості Nzxt Lift Elite - оптичні свічі, 8к донгл, але мені форма не зайшла і реально ті 4-8к дуже швидко садять батарею, і комплект бідненький, глайдів нема, як розпакував так і назад прибрав бо форма не зайшла.
П.С. Можу комусь продати якщо цікаво.
П.С. Можу комусь продати якщо цікаво.
-
AMD7750
Junior
За свою историю использования ПК (первый ПК появился в 2002 году) я перепробовал много мышек и для меня всегда это устройство было проблемой много мышек выбросил или продал. Но когда однажды купил Logitech G403 сразу же влюбился в эту мышку. И потом как первая Logitech G403 вышла из строя технически с ней проблем не было просто сбоку резиновая часть протерлась я купил опять Logitech G403 и до сих пор ею пользуюсь, но возникла необходимость купить ещё одну мышку, хотел опять купить Logitech G403, но оказалось, что её сняли с производства. Теперь Logitech G403 ещё кое где есть, но по неадекватной цене. Итого вопрос посоветуйте близкий аналог Logitech G403 чтобы форма и вес были абсолютно такие же или очень близкие. Как я понял мышка Logitech G703 - это такая же мышка по форме, но просто беспроводная и чуть тяжелее из-за этого, она действительно такая-же или нет? Стоит ли покупать Logitech G703? И вопрос по цене Logitech G703 от самой Розетки её нет, у сторонних продавцов почему-то очень большой разброс по цене от 3349 грн до 4599 грн. Это всё оригиналы с гарантией? Или может, то что дешевле серый импорт например. И по весу у этих продавцов разные данные, у этой мышки должен быть вес 95 граммов, а у некоторых продавцов указано 107 граммов. Помогите выбрать продавца с сайта розетки с этой мышкой, если покупать Logitech G703 или предлагайте ещё какие варианты. На этот раз покупаю мышку для ноутбука потому и надо вторая мышка, так что обязательно должна быть беспроводная мышка.
-
karokum
Member
-
AMD7750
Junior
Спасибо за ссылку. Хороший ресурс не знал о его существовании. Выходит G703 абсолютная копия скорей всего её куплю.
-
VokintoZ
Junior
Доброе утро всем.
Мне нужна беспроводная мышь под большую руку.
Ориентир по размеру - A4Tech X747.
Спасибо всем кто сможет дать дельный совет
-
Firebrand
Member
AMD7750
А что имеется ввиду,под неадекватной ценой?
Вот g403, есть в продаже. Как по мне цена окнорм .
https://3daks.com.ua/p2732022702-mysh-l ... gKEufD_BwE
https://a.aliexpress.com/_mLMuSD3
Так же,на алике можно глянуть. Сам там брал логитек мх518,оригинал .
Так же,на алике можно глянуть. Сам там брал логитек мх518,оригинал .
Востаннє редагувалось 01.02.2026 09:57 користувачем Firebrand, всього редагувалось 1 раз.
-
destructX
Member
Привіт. Delux m900 pro / Rapoo VT3 MAX gen2VokintoZ: ↑ 01.02.2026 09:13 Доброе утро всем.
-
VokintoZ
Junior
Спасибо. Заказал на Амазоне DELUX M900PROdestructX: ↑ 01.02.2026 09:56Привіт. Delux m900 pro / Rapoo VT3 MAX gen2VokintoZ: ↑ 01.02.2026 09:13 Доброе утро всем.
https://www.amazon.com/dp/B0DP2LR4YY?re ... title&th=1
-
destructX
Member
Чудовий вибір, користуюсь такою вже другий місяць, кент підігнав на тест так в нього й викупивVokintoZ: ↑ 01.02.2026 11:35Спасибо. Заказал на Амазоне DELUX M900PRO
https://www.amazon.com/dp/B0DP2LR4YY?re ... title&th=1
Дуже зручна форма, добре тримає батарею, док станція 8к
-
AMD7750
Junior
Купил G703 за 3390 грн. гарантия у продавца указана 24 месяца https://rozetka.com.ua/343915180/p343915180/ Я покупаю в большинстве случаев только на розетке, а если смотреть предложения на ней, тогда самая дешёвая G403 стоит даже дороже чем G703. Есть конечно вот такое предложение за 546 грн. https://rozetka.com.ua/570720670/p570720670/ но что-то оно у меня вызывает подозрения, а не подделка ли это и нет гарантии. По вашей ссылке https://3daks.com.ua/p2732022702-mysh-l ... -g403.html про гарантию тоже нет ничего. Ну а заказывать из-за границы тем более никакой гарантии. Я в принципе никогда ничего не заказывал из-за границы и мне надо было быстро, мышка, которую заказал приехала за 2 дня.Firebrand: ↑ 01.02.2026 09:54 AMD7750
Так же,на алике можно глянуть. Сам там брал логитек мх518,оригинал .![]()
Ну и так как покупал для ноутбука то, что G703 беспроводная мышь — это только плюс. Переплата того стоит. Отключил подсветку пишет в приложении приблизительное время работы 56 часов, если так будет в действительности – это меня устраивает, удобно, что нет проводов в случае с ноутбуком.
-
Robostyle
Member
Кто-то знает на что можно поменять резинки G502 X?
-
klim0056
Junior
Всім привіт, хочу подякувати за ваші рекомендації. почитавши топік, зупинився на ATK Z1 v2 ultimate чорненька, в 2 рази легша за попередню, безпровідна. Без лгбт підсвітки, не люфтить. Зручна посадка для руки, за що найбільше переживав.
-
karokum
Member
- спойлер
- karokum: ↑ 11.01.2026 17:23 (Відгук про Scyrox V8 та перехід на легшу\меншу мишку)
Не так давно залишав відгук на ATK X1 Ultimate
В цілому з того часу враження не змінилися, дуже хороша і якісна мишка
Але як і тоді згадував, одним оком поглядав на Скайрокси + пам'ятаю якийсь пан в цьому треді розповідав як спробував 40 грам мишку і назад повертатися не захотів (оригінальних постів я знайти не зміг)
Ось десь на початку грудня мене чорт під'юдив і я замовив Scyrox V8
Ну що ж, перше враження непогане було. Хитровироблена коробка (яку вони рекламлять), все красиво ефектно. Хоч я і не фанат закопування вартості в пакування, краще би в мишку ті гроші вклали
Щодо самої мишки - загальні речі вже у всіх оглядах сказані - до збірки претензій немає
У порівнянні з моєю АТК:
1. Покриття - воно більш матове і шорстке, відповідно навіть коли руки пітніють нічого не сковзить. Та і в цілому його якось приємніше тримати... Це охолоджуюче покриття в АТК до одного місця, взимку тобі навпаки холодно, а влітку у кого руки пітніють вони і будуть, бо зачасту це не від спеки а від напружених каток
Плюс, в моєму випадку, АТК набагато швидше забруднюється і стає дуже швидко липкою, через що її частіше доводиться протирати. Зі Скайоркс такої проблеми я не помітив
2. Софт - у Скайрокс він звісно убогий, не стільки в плані можливостей як в плані UI\UX. Хоч у нього ти не так часто заходиш, частіше щоб просто перевірити стан батареї, але враження звісно погане
3. Батарея - 250 проти 500 мАг, і відповідно тиждень проти двох на 1000Гц при щоденному використанні 12+ годин
4. Перемикачі - мені всі подобаються більше у Скайокс, бо вони трохи м'якші і трохи тихіші. Як і писав раніше - на АТК іноді кліки різали по вухах, тут такого немає
Останні описані але основні критерії - це форма та вага. Маю не маленьку руку 20.5 на 10, тому завжди дивився у сторону великих мишок. Але ось як майнула думка коли вперше побачив форму Scyrox що має бути зручно, так воно і виявилося
Якогось сталого хвату не маю - під час офісної роботи це claw, в іграх це завжди якийсь гібрид claw-finger, залежить від ситуації. І ця форма мені, здається, підійшла ідеально. Низько посаджені кнопки, через що сухожилля на пальцях не так натягуються і менше втомлюються. Найвища точка в неї зміщена да заду, через що на неї дуже зручно класти долоню щоб дати їй перепочити. Ось цієї опори для долоні мені тепер бракує у моїй АТК. Маленький розмір виявився не недоліком а перевагою, адже награвши 300 годин в Арк з нею, для PVP кращого хвату ніж пальцями не знайшов. В тандемі з малою вагою у 40 грам такого балдіжу моя рука ніколи не відчувала
Тож щодо ваги - як говорив вищезгаданий пан, особисто я тепер також на більшу-важчу мишку повертатися бажання не маю взагалі. Навіть доволі легка АТК в ~60 грам і більшим розміром тепер відчувається як цеглина і рука проситься назад 
Однак не обійшлося без розчарування - і як я писав у першому пості що не взяв Скайрокс через деяку кількість негативних відгуків, мене спіткало те саме, і через пару тижнів колесо почало іноді жити своїм життям. Після того як я її розібрав і продув стало краще (всередині і так було чисто), але після такого звісно я її нікому рекомендувати не можу
Якщо ситуація з колесом стане гірше, мабуть буду шукати заміну. Хоча сумніваюся що буде щось ідентичне по сукупності топової начинки, форми та ваги
Навіть без відкриття диспуту на Алі, просто в особисті продавцю. Між першим повідомленням з відео-пруфом і трек номером пройшло менше тижня. У нас ще досвіду не мав, але по деяких відгуках люди на таке чекають не один тиждень
-
odessitmws
Member
прикупил Proove Gaming Rate Special Edition всего 1к грн и оплата частями на полтора года
приятно удивлен корпус приятный на ошупь монолитный легкий 60гр начинка вроде как игровая 1000гц софт есть
батарейка держит отлично подключение все 3 способа в общем топчег за 68грн в месяц
приятно удивлен корпус приятный на ошупь монолитный легкий 60гр начинка вроде как игровая 1000гц софт есть
батарейка держит отлично подключение все 3 способа в общем топчег за 68грн в месяц