Так, дійсно у мене було підключено одним кабелем живлення, проте комплектним з двома роз'ємами 8 pin на кінці й без усіляких перехідників. Мені вже казали, що краще двома окремими косами підключати й у комплекті є ще одна така ж коса, але я її так і не підключав, не знав тоді, а зараз уже в падлу перевіряти.
Барбарис: ↑
11.01.2026 07:48
Kassatka, ну так карта в піку може споживати до 500. І в блоку може стояти доволі агресивний захист від перенавантаження, тому навіть не досягаючи піку може вирубитись.
Просто чому вирубається не тоді, коли максимальне навантаження на відяху й проц стрес тестами, а при увімкненні компа не спрацьовує.

Хіба при увімкненні компа великі піки навантаження на БЖ?
А так для конкретики у мене старий БЖ Corsair RM650x (Gold) а новий БЖ be quiet! Straight Power 12 1000W (BN338) 1000 Вт (Platinum).
Відправлено через 23 хвилини :
Дупа, заплатив 9200 грн. у вересні 2024, а мій BN338 - це виявляється ATX 3.0, а не ATX 3.1
На
сайті Телемарту по посиланню на товар з замовлення в особистому кабінеті - ні слова про версію ATX, просто написано, що відповідає стандарту ATX.
- А Chat GPT каже, що це ATX 3.0

Ну все рівно я на відяху класу 5080/5090 не зароблю ніколи, а якщо куплю колись відяху класу RTX 6070 Ti для геймінгу на 8K-телевізорі, то доведеться підключати до ATX 3.0. Чи терміново тоді продавати на барахолці і купувати ATX 3.1?

Людина в відгуках на тому ж Телемарті пише, що у неї 5090 без проблем тягне.