Ну 52к це вже ту матч трохи, за ці гроші можна звичайно було б і на 5080 придивлюватись, але ціни пішли гуляти.cszolo: ↑ 11.01.2026 02:54man1242: ↑ 10.01.2026 22:15 Наче по оглядах сама без шумна була по якості вентелів, потім гіга їшла + за ціною не космос була зі знижками.И по цене повезло, успел урвать за 46к у своего поставщика. За 52к, как сейчас, наверно не брал бы.
- спойлер
- Взял в конце августа Трио 5070 ти на свою голову, пришлось продавать (фокстрот не захотел менять или оформлять возврат, контора п****). Свист дросселей прямо на рабочем столе при движении мыши- не ок совсем. Оказывается, как начал искать- было много подобных отзывов на реддите и в отзывах к картам по магазинам (чистят постоянно). Больше никогда по видяхам к МСИ не пойду. Единственная видеокарта за всю жизнь, которая умерла- тоже от МСИ (760я).
Вчера получил свою gigabyte geforce rtx 5070 ti gaming oc - тишина. Даже в нагрузке почти нет свиста.
Та і дивитись як на мене на 5080 теж таке собі рішення, куртка вкрай забикував, предтоп (топ для ігр) з 16гбврам для геймерів (так, це всього 7% чи шось таке доходу). Але блін, виглядає як пук в обличчя геймерів якийсь.
Не знаю навіть, відчуття, що голосування копійкою на них зараз аж ніяк не вплине, бо шо - бо буква Ю їм через ШІ