Не розумію, чого так дупа горить
Корпус брався не із-за ніщети, а для спеціальних цілей для використання поруч з ТВ
В цей корпус влазить повноразмерна материнка, яку по суті і використовую, тобто не такий він і малий. Може на фото воно так здається, бо якщо б не було підпорки, ніжні кулери були 120..
Знизу карту обдувають два потужних артіка по 140 мм, тбто холодний воздух прямо йде знизу вгору.
- спойлер
-
Відяху можна поставити навіть більше, що раніше і було, просто я її переставив в інший корпус. PowerColor Radeon RX 9070 XT Red Devil 16GB - грілася ще меньше, хоча тут лімити були 280 ватт а не 270 і оберти нижче. Можна сказати холодна. Хоча карта більше ніж Сапфір. З такою логікою, вона взагалі мала там задихнутися і згоріти
Стосовно ссд, то це як в анекдоті про чучку не читатель.... Я писАв, що це дуже горячий ссд і він гріється в обох корспусах. І в великому також, тому і там і там довелось поставити радіатори і перевернути воду. По нагріву процесорів різницю не помітив. Може врм стали грітися більше, але процесори у мене і там і там в щадящих режимах.