Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

7mindfields
APAYADО навіть не треба заряджати, вона сама генерує енергію при включеному РГБ на максимальну яскравість і віддає до 140вт по usb-c. Pure потужніум *нігер-вчений.жпг* B-)
Krovatka
Member

Повідомлення

7mindfields: 09.01.2026 12:41
Барбарис: 09.01.2026 12:12 7mindfields, а що подібного пропонує аула офіційно, не через перепродаванів?
Знову та сам пісня про пошукати. Люди беруть тут і зараз, щоб можна користуватись.
Топ за свої кошти це якраз про пошукати і привезти в моєму розумінні (ну або замовити на олх), це не щось габаритне, типу побутової техніки, щоб обмежувати вибір фокстротами. Особливо забавляють кул сторі, коли людина каже щось типу «я вже набавивився тим модінгом клавіатур» і купив хатор (ендгейм, ага), це топ за свої гроші (с). Що ж там за модінг такий потужний був, після якого хатор зайшов прямо?
Успагойся уже. Девайс достойный, своих денег стоит, топ за свой прайс, при условии здесь и сейчас, и если Галя не балована.
А так да, не только лишь все могут в кастом, не только лишь всем это надо. До красноты в глазах пыхтеть над клавой :gigi:
leif
Member

Повідомлення

7mindfields: 09.01.2026 02:13 ще й спокою не дає тепер те, що я не знаю з чого зроблений стем і хаузінги в тому унікальному світчі
Я знайду :write:
StTechnik
Member

Повідомлення

Как так у класиков было….
Кому и кобыла - невеста (с) :D
zsimpson
Junior

Повідомлення

Попалась на ютубе рекламка еще, может кто-то сталкивался - Epomaker x Aula EA75 Max

На офф сайте написано что там LEOBOG Silent Cotton Candy Mechanical Switch.

Зображення

Нашел на ОЛХ продают новую за 2850. Норм чи фигня какая-то?

Или Хатор на HATOR Aurum Vanila будет лучше?
Барбарис
Member

Повідомлення

zsimpson, ці легші та з ром, ніби більший ресурс. Мають бути краще, епо - норм фірма. Різниця може бути в кейкапах, але вони міняються. Тихі, змащені, легкі наче магнітка. :D Шумка, пбт також.
leif
Member

Повідомлення

7mindfields: 09.01.2026 02:13з чого зроблений стем і хаузінги в тому унікальному світчі
:write: підняв архіви
Зображення

Відправлено через 1 хвилину 59 секунд:
є імовірність, що топ це навіть бленд ПЦ/нейлон, і я скоріше схиляюсь що це саме так
Барбарис
Member

Повідомлення

leif: 09.01.2026 19:11
Зображення

є імовірність, що топ це навіть бленд ПЦ/нейлон, і я скоріше схиляюсь що це саме так
Є імовірність, що хтось(7mindfields) відхопив унікальний :lol: :super:
7mindfields
Member

Повідомлення

Барбарис: 09.01.2026 19:20
leif: 09.01.2026 19:11
Зображення

Є імовірність, що хтось(7mindfields) відхопив унікальний :lol: :super:
Я здивований що все інше не розібрали, з такими цінами :popcorn:
leif: 09.01.2026 19:11 :write: підняв архіви
Я в матеріалах світчів не дуже розуміюся (зовсім), але UPE material refers to Ultra-high molecular weight polyethylene звучить досить потужно, дякую :rotate:
Востаннє редагувалось 09.01.2026 20:37 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
Барбарис
Member

Повідомлення

7mindfields, а це якраз характеризує вибір масового покупця - тут можна взяти недорого прекрасні світчі. Тема останні дні постійно в топі, переглядають сайт декілька сотень людей, з них по сотні зареєстрованих. Тема на барахолці мабуть викликала б ажіотаж певний.

Відправлено через 5 хвилин 52 секунди:
7mindfields: 09.01.2026 20:33
Я в матеріалах світчів не дуже розуміюся (зовсім), але UPE material refers to Ultra-high molecular weight polyethylene звучить досить потужно, дякую :rotate:
Термопласт, міцний, самозмащується(завжди плавний), зносостійкий(не зітреться)витримує перепади і морози, майже не вбирає вологу, отже не буде гнутись, міняти форму залежно від пори року та вологості. Головне не кип'ятити :lol:
Це поліетилен, але не звичайний. Ну і його не л'ють, а пресують.
leif
Member

Повідомлення

Барбарис: 09.01.2026 20:43Тема на барахолці мабуть викликала б ажіотаж певний.
думаєш? треба буде створити. я, якщо чесно, взагалі не здивований, адже взагалі не дуже впевнений, що нині навіть по низькій ціні можна світчі розпродати зі своєї колекції. навіть ті, якими я взагалі не користувався, тобто де факто нові :rotate: народ купує в фанкейс/сакредкібз, на ОЛХ мені здається рідко, на форумі ще рідше. до речі, боби ті самі легендарні ніхто не хоче? маю сет ОГ і ніксдорк лімідет едішон, теж продам недорого. хоча нині вже і ОГ цілком собі рарні, тактильні тільки другу ревізію продають новими.

я ще трохи подумав і вирішив, що я взагалі по хардкору розпродамся, тримати щось протсто тому, що воно колись мені подобалось чи в сферичному вакуумі круте (як лімітед едішони, які я не поставлю ніколи в клавітуру) -- не буду, не приваблює ця темка більше саме зі світчами :write:
Барбарис
Member

Повідомлення

leif, та ніби продаються. Хоча мої пінгвіни пішли на олх, але швидко. Просто в барахолці вона буде на очі потрапляти.
7mindfields
Member

Повідомлення

leif: 11.01.2026 17:34 до речі, боби ті самі легендарні ніхто не хоче? маю сет ОГ і ніксдорк лімідет едішон, теж продам недорого. хоча нині вже і ОГ цілком собі рарні, тактильні тільки другу ревізію продають новими.
А, шо? U4t? :rolleyes: резервую про всяк випадок
Барбарис: 11.01.2026 18:34 мої пінгвіни
Одні з небагатьох непоганих тактильних сайлент свічів, доречі
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

feniks_tm: 28.12.2025 13:39 Неочікувано, але мені дуже зайшло поєднання алю плейта та PC капів. Думав, що тонкий полікарбонат (1.4мм товщина) звучатиме дзвінко і пусто, але насправді виявилось навпаки. PC чомусь звучить чистіше та без зайвих призвуків, як у PBT. На FR4 же картина трохи інакша і загалом складається враження, що алю все ж трохи цікавіше на цьому борді (Everglide SU75PRO, хто забув :gigi:), хоч і гучніше. Поєднання алю плейт + Unionwell Polar Snow Shine + PC капи звучить дуже цікаво та глибоко, на перший погляд цікавіше ніж з фр4 плейтом та PBT капами.

По самим свічам - файні, трохи нижче тональність ніж у змазаних вручну (але легенько) Polar PRO+ та загалом трошки тихіші. Все ще є варіативність у звучанні від свіча до свіча, але загальна картина значно краще ніж з Polar PRO+, з 70шт ~60 були максимально схожі, штучок 5 перебор зі змащенням (або попало під шток стему) і штучок 5 слабенько. Топаут трошки голосний, але можна жити. Так, виходить значно дорожче, але якщо нема бажання заморочуватись зі змащення Polar PRO+, то це чудовий варіант.

По стоковим Everglide Siren - не впевнений, що це V2, оскільки візуальної різниці нема, але відчуваються добре, помітно що заводське змащення стало значно краще. Воблу все ще забагато на мій смак, але по спогадах все ж краще ніж було у оригінальних. Тональність я б сказав десь посередині, ближче до UR Ice Ultra, але саме звучання трошки "muddy". Як для стоку непогано, думаю доволі схожі до Jade PRO.
Ви, як власник Everglide SU75PRO, не підкажете часом, де в їх софті клавіша блокування кнопки win? Раніше в грі нажимав це блокування щоб випадково не відкрити вікно. А тут цієї клавіші в списку не знайшов.
feniks_tm
Member

Повідомлення

aaleksandrenko
fn+win за замовчуванням, у софті ремап не дивився, але впевнений має бути.
Я собі просто виставив на повний ботомаут, бо біла індикація підбішує.

P.S. Глянув, теж не знайшов, схоже тільки дефолт FN+WIN.
Барбарис
Member

Повідомлення

Чи варто міняти гаскет на жорсткий плейт типу карбону? Щось експерименти не відпускають :gigi:
leif
Member

Повідомлення

7mindfields: 11.01.2026 22:57А, шо? U4t? резервую про всяк випадок
а у тебе їх не було?

тут і правда, навіть не буду відмовляти) як поціновувачу мілкі йелоу і епсілонів може дуже добре зайти. весь хайп навколо них був не на рівному місці.

1500 грн влаштує за змащені 90+шт ? (тут найголовніше навіть не те, що вони були змащені вручну (правда аж влітку 24го) а те, що почищені від заводського силіконового лайна, яке наносилось замість мастила в стоці)

чи може хочеш ці?

https://www.thockking.com/products/gazz ... e-switches

але ці я трохи дорожче віддам, тут і пружини замінені на ТХ і все ж таки колекційний лімітований айтем. не настільки рарні як пангху, але куди більш культові.

у скільки мені це світчі обійшлись (і перші боби і ніксдорк) навіть не буду писати, щоб зайвий раз не сипати сіль на цукор :apes: дуже дорогий досвід, але it is what it is. краще продати в мінус ніж воно буди пил збирати

Відправлено через 56 секунд:
Барбарис: 12.01.2026 08:40Чи варто міняти гаскет на жорсткий плейт типу карбону?
шо? гаскет це іншими словами прокладка. яку прокладку ти зібрався міняти на плейт? )
Барбарис
Member

Повідомлення

leif, мені просто лінь зі смарта розписувати - мав на увазі, що жорсткий плейт мабуть нівелює вплив прокладки і не буде гнутись. Фактично має вийти моноліт, який не буде флексити під натиском. Чи ні?
leif
Member

Повідомлення

Барбарис
карбон дуже специфічний матеріал, з одного боку він твердий, але він і флексить, дещо схоже на фр4 бо основа і там і там смола. це важко описати, треба спробувати і, звісно, результати будуть відрізнятись, адже все залежить також від клавіатури в цілому, це не працює окремо: конфігу фоамів (якщо добряче набити борд фоамами, то флексити не буде навіть поліпропілен :laugh: ), дизайну плейту, дизайну гаскетів, матеріалу гаскетів, точок маунту і так далі

Відправлено через 5 хвилин 1 секунду:
Барбарис: 12.01.2026 16:38Фактично має вийти моноліт, який не буде флексити під натиском.
самий потужний моноліт це латунь і мідь. але і то, посади його на ліф-спгрінги -- буде не флекс, але баунс

Відправлено через 53 секунди:
але латунь і мідь на щільних силіконових гаскетах чи навіть не дуже товстих порон гаскетах це як в бетон пальцями молотити, особливо на лонг поллах
Барбарис
Member

Повідомлення

leif, латунь та мідь може дзвеніти. Хоча цей варіант я теж розглядаю. :D
Коли на боксі всім груш не вистачало, тренувались на стіні :lol:
Востаннє редагувалось 12.01.2026 16:50 користувачем Барбарис, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти