Чутки: Fallout 3 і Fallout New Vegas отримають оновлені версії на рушії Unreal Engine 5

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
tornadox
Member

Повідомлення

kairo
У Fallout 3 значно вища деталізація сміття та руїн.
Oblivion здебільшого пусті пагорби та трава.
Fallout 3 наповнений дрібними об'єктами: іржаві машини, шматки бетону, арматура, розкидані бляшанки. Рушій має ліміт на кількість об'єктів у кадрі. Щоб консолі могли промалювати деталізовані руїни Вашингтона, Bethesda довелося пожертвувати деревами.
Технологію SpeedTree використали в обох іграх, але в F3 вона не мала такого ефекту.
Kullerok
Member

Повідомлення

kairo: 08.01.2026 14:56 Ну ви зрозуміли.
спойлер
Зображення
Ну как сказать. Я до сих пор не играл в любой фолыч. С удовольствием бы покатал в новый на 5 анриале

Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
Georgin: 08.01.2026 15:02 Скоріше за все, New Vegas з переходом на UE5 втратить її "піщану" кольорову гамму. А це дуже важливо, це величезна частина атмосфери випаленої постядерної пустелі.
Да просто фильтр накати :gigi:
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Tyler: 08.01.2026 15:06тим паче Вегас це ще і нелюбиме Тоддом дитя
Тодд може і не любить Вегас, але любить гроші :laugh:
kairo
Member

Повідомлення

tornadox: 08.01.2026 16:30Технологію SpeedTree використали в обох іграх, але в F3 вона не мала такого ефекту.
Це стилістичне рішення, щоб підкреслити зруйнований атомною війною світ.
MqM
Member

Повідомлення

Georgin: 08.01.2026 15:02 Скоріше за все, New Vegas з переходом на UE5 втратить її "піщану" кольорову гамму. А це дуже важливо, це величезна частина атмосфери випаленої постядерної пустелі.
В рушії є постефекти, які виглядатимуть краще ніж голівудський шаблон з жовтизною)))
daesz
Member

Повідомлення

40 fps на 5090 з дропами до 10? :gigi:
Tetronga
Member

Повідомлення

Знову тупий перенос на UE5 з єдиною зміною у вигляді графіки, як з Облівіоном? Нафіг треба. Там всі ігри геймплейно дуже застаріли, а вони графіки накидують гоям. :down:
Vpupkin
Member

Повідомлення

Технічно це майже одна і та сама гра, тому з трохи більшим бюджетом ремастеру обли можна викотити аж 2 гри, тод красівчік, знає як намазати губи старій шкапі і пустити її по другому, а то і третьому колу.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Ремастер Обливиона стал провалом. Ремастер Фоллаут 3 будет таким же провалом. А Вегас изначально был шляпой с римлянами и неадекватным НКР, роботами странными и прочим идиотизмом, особенно бесила везде жёлтая палитра, думаю, сделают такую же жёлтую хрень или ещё хуже.
Фоллаут 3, если постараются - может и сделают хорошо. Мне он во многом больше 4 части нравится.
МОНАХ
Member

Повідомлення

► Цікаві були б хоч орієнтовні терміни... В свій час всі ігри серії пройшли повз, не грав в жодну, хоча цікавився і хотілося - якось руки не дійшли. В очікуванні кінця 2027-го року, думаю, з задоволенням пройшов би.
john_headon
Member

Повідомлення

Тільки один з найпопулярніших модів на Вегас це якраз на вимкнення кольору-фільтра :)
Ostin
Member

Повідомлення

UE5 не викликає довіри. В плані оптимізації та технічних характеристик, звісно ж.
Vladys77
Member

Повідомлення

Oblivion Remastered фуфло. Бо оригінал був не дуже.
У Fallout в момент виходу графіка була убога. Може UE 5 щось з нею зробить.

Відправлено через 4 хвилини 36 секунд:
daesz: 08.01.2026 18:57 40 fps на 5090 з дропами до 10? :gigi:
Це вже від оптимізації залежить. Є ігри які літають на UE5. Просто треба бабло витратити ще й на оптимізацію. А більшість на цьому економить. Типу DLSS з FG включите і буде працювати :gigi:

Відправлено через 4 хвилини 28 секунд:
МОНАХ: 09.01.2026 10:08 ► Цікаві були б хоч орієнтовні терміни... В свій час всі ігри серії пройшли повз, не грав в жодну, хоча цікавився і хотілося - якось руки не дійшли. В очікуванні кінця 2027-го року, думаю, з задоволенням пройшов би.
Грав в усі в момент виходу окрім Fallout 1, бо при нього ніхто не знав. Тому у Fallout 1 грав вже після проходження Fallout 2.
Fallout Tactics і Fallout 76 я не рахую, бо то не зовсім справжні фолаути 😀
denizen
Member

Повідомлення

якщо лише підтягнути графіку за рахунок переходу на UE5, то це буде шляпа
ці ігри вже дуже застарілі в плані руху персонажів, логіки NPC, міміки і т.д.
треба робити повноцінний перевипуск, тоді буде бомба.
phobosse
Member

Повідомлення

третій фолич доволі старий. там вже рімейк треба. чим їй UE5 доможе ?
ZloyDer
Junior

Повідомлення

Отличный движок UE5! Я не понимаю почему все цепляются к оптимизации, помоему она там просто отличная, получая такую картинку то! Да, есть разработчикикоторые очень агресивно кладут болт на оптимизацию, но это единици всёже
Ждём Fallout на новом двигле!
Відповісти