Непогано, вже відлигав?
Я сьогодні їхав додому по снігу і трох льоду, ругався про себе, бо як трошки веде стискаю руль і рука болить
Типовий дешевий лінзовик з усіма мінусами (відсутність геметичності, надійність, розподіл світла). Як прожектор - то дуже оптимістично. Швидше - у лінзовика багато світла йде вверх, більше ніж у рефлекторника і набагато більше, ніж в нормальних фар.Piter Cantrope: ↑ 08.01.2026 12:03Cвітить нормально. Але він ручний, і нема кріплення. Я його velcro ремінцями від блока живлення кріплю до руля. Але то не зручно, бо кожного разу як треба зарядити - мушу знімати і заново приклеювати. Моделі не знаю, його подарували колись давно на 1-й моїй роботі. То було років з 10 тому.
Дякуюwaryag: ↑ 08.01.2026 12:22 ня повинно підійти таке
https://prom.ua/ua/p1305628375-krepleni ... otnoe.html
звичайний конвой S2+ і там під нього любе кастомне склоPiter Cantrope: ↑ 08.01.2026 12:03Але налобний світив набагато краще. В ньому діод називався P50, здається. Світив як прожектор - зустрічні машини аж дальне світло вимикали.
З шипами. Минулого року було два хай легких, але падіння, тож ризикувати не хочеться.Барбарис: ↑ 08.01.2026 15:05 з шипами
Piter Cantrope: ↑ 08.01.2026 10:44 murzik
Ліхтар мені якраз треба. Я мав гарний налобний, але позичив братові, а він його втопив.
Це я прикріпив на руль звичайний ручний, який мені колись подарували. Але треба щось саме для ровера.
я просто брав дешеві ланцюги заливав їх смачно аналогами ведешки до покатушок на роботу та міняв їх весною , мій зимовий пробіг був 12-16 км в день мінмумБарбарис: ↑ 08.01.2026 15:05 waryag, з шипами чи як? У мене є швальбе 365 оверленд, всесезонка. Але снігом ще не їздив через пошкоджену ногу та не дуже чищені дороги.
З досвіду - зубаті шини і безкамерка добре тримаються, а ланцюги ржавіють навіть якщо їздити лише по снігу без реагентів. Щось ні віск, ні різні мастила не дуже захищали.
нічого не зрозумів , про що ти ?Барбарис: ↑ 08.01.2026 18:55 1985god, навіщо? По 300 грн. можна пластикові взяти швидкозє'мні поворотні. Алюмінієвий у мене десь за 400 з защіпкою, але теж чисто прямий. Це обмежує навісне, бо займає пряму ділянку. Поворотні більш універсальні.