Astar: ↑
06.01.2026 22:02
Мені мій Х став до 38 тисяч. По пошкодженням був лопнутий балон пневмопідвіски, знятий цілий бампер, поламаний підкрилок. Чек в америці 120 тисяч, але ми живемо не в США.
тобто якщо подивитись зі сторони, ти обрав це авто опираючись на свій досвід, можливості, і перспективи вирішення проблем. І задоволений вибором і результатом. Вірно?
І це круто, і я радий за тебе. От теж саме я можу сказати і про себе.
Відправлено через 10 хвилин 43 секунди:
З плюсів - працює все, додаток робе. Ключ не треба, робе з телефону. Немає якихось приколів з зарядками, вдома висить теславолконетор, можу зменшувати-збільшувати силу струму, вмикати зарядку по графіку, все робе. Підійшов до машини натиснув кнопку на пістолеті і машина заряджається. Не треба лазити в салон,
На будкі яж кажу, якесь відчуття обману в мене. Наче і машина гарна, але будка силион 6 і тим паче сонг плюс - це ілюзія.
Коли сядеш проїхатись за кермом відчуття що в машини немає керуваня, крутиш руля вона не слухає. Немає різкості, задницю таке враження він закидає в повороти. В одному місті споживання моєї тесли і будки сиалион 6 +- одне і теж. 26квт на 100. Це зараз. Хоча власник БУД каже шо проїздить на ній по 400км на одному заряді взимку
Хоч убий не розумію які приколи з пістолетом, підійшов нажав на кнопку на пістолеті, він витягнувся.
Які приколи з зарядками, не розумію, фаст чарджерів як гівна, зарядка в 8 до 32 ампери.
зарядка по графіку ночному в авто виставляється, час відїзду теж є, тобто машина прогрівається до встановленного часу. або з ключа запускаю і гріється.
По додаткам, тут відкритий андроїд, месенджери, гугл хром, вейз, голосовий пошук, ютуб мюзік, і т.д. любий додаток що ставиться на андроід я можу поставити у себе. я з авто в любий час слідкую за більше ніж 30ма сонячними станціямі які у мене на обслузі, навіть домашній відеонагляд я можу дивитись камери прям з авто, Ewelink теж працюэ прям з авто, можу хоч бойлер ввімкнуть, або добавити температуру в будинку прям за вто. По додатках тут навіть виграш (хоча це не велика перевага)
Друже і ти порівнюєш сонг плюс, це зовсім інше авто.
У мене теж була не довго тесла модел 3, шумна, жорстка. один плюс це вона валить що дурна.
Ти хоч раз проїдься сам на сілайн 07. не 06 не 05, а саме на 07. ти зміниш свою думку, я іздив на всіх теслам, я знаю з чим порівнюю. Я не кажу що щось гірше чи краще, бо різні класи авто. але по якості шумки, оздоблення, зручності і т.д. теслі далекувато. там свої переваги однозначно є. але ж ми дивимось на свої потреби, і що авто може дати для наших особистих потреб.
я б теж їздив і купив би модел х, але я дивлюсь зі своєї колокольні, я не маю коштів на нову за 90тис. а бу я боюсь, бо я не знаю кто мені притягне гарну і зробе гарно, хто адаптує і т.д..
а по біду своєму, я знаю що з салону я ввімкнув анл язик, підключив до вай фаю її, і все, у мене повноцінні функціі по додатках і т.д. тут я знаю. я знаю хто обслуже саме її, де брати запчастини, і що робити в випадку якихось непередбачуваних слкаднощів.
Відправлено через 3 хвилини 22 секунди:
Я їздив на У, маю ще 3-йку можу порівнювати, але китай це капець. Я можу їхати на теслі і 15 і 18, на буд мене повезли на швидкості 110, мені було страшно. Навіть зробити різкий обгон це вже гра зі смертю, не тримає ця штука дорогу. Клює носом при гальмуванні, як наче амортизаторів там взагалі немає, або вони не від цьої машини. Зробити машину в якої батарея знизу і щоб так рулилась це треба було постаратись, або бути китайцем.
от і я їздив і на тому і на тому, і купив сілайн 07.
я вілтку іду 13-15квт, взимку 20-25 в залежності від покриття і температури.там по пробігах плюс мінус однаково, у тогож сонг плюс інший двигун, у сілайна більш новітній і високообертовий, вона 230 максималка, сонг плюс щось біля 180. але то єрунда по швидкосях.
ще раз повторю, сонг плюс і сілайн це кардинально різні авто, і коли вони з"явились, я одразу її відкинув, бо дуже не сподобалось все, від валкості, до переднього приводу, хитання, немає руля і підвіски, це факт. я ж вище писав про це.
Відправлено через 8 хвилин 15 секунд:
якщо це мені питання то.
6 7 гольф, тигуан, ку5, бмв 320, х5, фокусы, лансер ще давно дуже, дуже не довго модел 3. і трохи французів, но то таке.
підвіска чия? е трон? так як ще може, це казка.
модел у для мене жорсткувата.
модел Х супер подобалась.
модел 3 жах (рульожка бомба, жорсткість і шум жах)
х5 клас, але жосткувата.
320та окрема історія, це взірець у всьому і в комфорті і в рульожці.
гольфи як гольфи, зрозумілі всім.
ку5 тож клас. от якраз десь сілайн на неї схожий, тільки сілайн на великих перепадах дороги , не ями а саме перепади, трохи покачується як корабель, мені це трохи не подобається, але це мало де є такі дороги.
якщо по сілайн, в загалі вона сбалансовано не погано. великий дуже плюс у неї великий хід підвіски, тобто пробить її не реально, але налаштування пружина плюс амортік більш заточені на ідеальний асфальт, коли великі бугри і ями вона класно все ковтає, коли рівний асфальт ідеальний, вона дуже класно їде, а от коли дуже латана дорога, дрібні бугри, і на великій швидкості в повороті її трохи може переставить. таке я тільки відчував у рх470го лексуса.
але піввіска багатоважільна, алюміній, і зроблена дебело.
Відправлено через 30 хвилин 44 секунди:
ті хто їздять у нас в країні на електричках такі відоси дивляться з легкою посмішкою.