Продажі ARC Raiders орієнтовно перевищили 12 мільйонів копій

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kib
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Продажі ARC Raiders орієнтовно перевищили 12 мільйонів копій

Популярна, але не на цьому форумі, профільна тема пустує. ;)
Telcontar
Member

Повідомлення

Kib: 06.01.2026 08:52 Популярна, але не на цьому форумі, профільна тема пустує. ;)
Можливо люди грають, а не пишуть на форумі :shuffle:
Вона не складна, та й будь якої інфи по ній достатньо в інтернетах. Та й в соло грається комфортно.
Samilo
Member

Повідомлення

Kib
?
Уже років 4 або і більше є відповідні discord-канали де і збирається відповідне комьюніті. Форуми не показник
Kib
Member

Повідомлення

Telcontar: 06.01.2026 09:09Вона не складна, та й будь якої інфи по ній достатньо в інтернетах. Та й в соло грається комфортно.
Те саме можна сказати і про танки :gigi:
tablestikus
Member

Повідомлення

Kib: 06.01.2026 08:52 Популярна, але не на цьому форумі, профільна тема пустує. ;)
А про що писати?
Kib
Member

Повідомлення

tablestikus: 06.01.2026 09:27
А про що писати?
Хто де блюпрінти знайшов, хто як прокачався, ситуації які виникають під час файтів з рейдерами.
В мене наприклад був момент в локації село на блю гейті, біг на фрілодауті з ратлером позаду почало прилітати від рейдера, дав обойму з ратлера у відповідь і довга перезарядка ратлера, в цей момент звідки не візьмись на вулиці, на противника наскакує краб павук, поки він його скидав я перезарядився і нокнув його. :gigi:
tablestikus
Member

Повідомлення

Kib: 06.01.2026 09:33
tablestikus: 06.01.2026 09:27
А про що писати?
Хто де блюпрінти знайшов, хто як прокачався, ситуації які виникають під час файтів з рейдерами.
В мене наприклад був момент в локації село на блю гейті, біг на фрілодауті з ратлером позаду почало прилітати від рейдера, дав обойму з ратлера у відповідь і довга перезарядка ратлера, в цей момент звідки не візьмись на вулиці, на противника наскакує краб павук, поки він його скидав я перезарядився і нокнув його. :gigi:
Мені здається що це нема сенсу обговорювати коли явно вже є бази в інеті і по білдам і де що знаходити.
Devijack
Member

Повідомлення

Я трохи пограв на ютубі і далі не захотілось. Не люблю геймплей де смерть це лоадскрін.
Відповісти