ось на шо випадково натрапив, наче й по розміру, якшо прям впритул зверху + до краю та не дорого, правда за якість не ручаюсьМОНАХ: ↑ 05.01.2026 23:10► "Мишка" потрібна одразу за правим боком підставки планшета - далі вправо тягнутися не варіант: я - середнього зросту, у мене досить посередньої довжини рукиdestructX: ↑ 05.01.2026 23:02 А не простіше, як раз в правому квадраті в районі мишки, покласти 400х500 килим? Як раз закриє ту частину столу + ляже повністю до краю столешні справа від вирізу, не зручно тягнутись. Я от думаю, може звичайний коврик туди, але якраз навпроти колонки буде "трикутник"-прогалина, куди попадатимуть ліві "ніжки" "мишки", "спригуючи" з коврика...
► З іншого боку, коли планшет "запаркований", то клавіатура зміщається до центру екрана, а сама "мишка" займає місце там, де на фото №3 права частина планшета - так грати на "клаво-миші" зручніше, потрібно буде коврик зсувати вліво... власне цим я і займаюся вже тривалий час, тягаючи оцей пластиково-резиновий огризок. А з поверхнею - просто прибрав планшет і все... Але згоден - сумнівно це все... Тому і бюджет на це все такий "не впевнений" у мене...
https://hard.rozetka.com.ua/ua/380744718/p380744718/ 900х350