Новини
Останні статті і огляди
Вибір відеокарти
-
Patruletz
Member
-
Yurius
Member
Н 25.12 тут людина думала брати не брати її за 28800
-
Ektalion
Member
Тільки то не розетка, а лівий продаван. З вірогідністю 100% ФОП, який продає контрабас. Він там давно, продавав б/в, після майнінгу... що тільки не було.
-
Feras
Member
Дивлячись на те як ростуть ціни
, я тепер вважаю, що задушивши свою жабу, почекунство, значно погіршивши свій фінансовий стан і виклавши десь 40 тисяч (зі скидкою від Клік я все таки виловив у кліку відяху) за Gigabyte RTX 5070 Ti Gaming OC це було правильне рішення бо вона, на сьогодні, у Кліку ж вже 52 тисячі
Тепер ця дорогуща покупка не виглядаю такою величезною переплатою оце продавці-бариги подуріли, як тільки новини від АМД та Нвідіа прийшли, що вони з початку 2026-ого року почнуть піднімати ціни то і ці педаль у пол натиснули, як з оперативною пам'яттю вже стало.
-
KimRomik
Member
Feras
ну ти не почекун, а інші люди ще й ті заядлі почекуни, вони навіть будуть ждати того моменту, коли такі мамонти як 1080ti/2080ti будуть коштувати по 1000-2000 гривень робочі
я про те, що умовно через пару років коли вирішите продавати 5070ti, то ніхто не буде брати за 52к, навіть за 45-50к. будуть тільки вимагати старих цін 40к або навіть нижче, бо у вас є чек за скільки взяли
не продадите? ок, "ми" включимо ждуна до тих пір, поки ви не почнете здаватись, а пока нам вистачає "затичок" грати в ААА проекти і страждати 15 фпсом
(це іронія якщо що)
ну ти не почекун, а інші люди ще й ті заядлі почекуни, вони навіть будуть ждати того моменту, коли такі мамонти як 1080ti/2080ti будуть коштувати по 1000-2000 гривень робочі
я про те, що умовно через пару років коли вирішите продавати 5070ti, то ніхто не буде брати за 52к, навіть за 45-50к. будуть тільки вимагати старих цін 40к або навіть нижче, бо у вас є чек за скільки взяли
не продадите? ок, "ми" включимо ждуна до тих пір, поки ви не почнете здаватись, а пока нам вистачає "затичок" грати в ААА проекти і страждати 15 фпсом
(це іронія якщо що)
Востаннє редагувалось 01.01.2026 15:44 користувачем KimRomik, всього редагувалось 2 разів.
-
Patruletz
Member
так там же видно що не сама розетка, а просто обробляє те замовлення вонаEktalion: ↑ 01.01.2026 15:00Тільки то не розетка, а лівий продаван.
сама розетка має менше пропозицій, бо у неї зазвичай менша ціна чим тих хто продає на її площадці.
-
drum-n-bass
Member
Вітаю. А що про цю карту скажите, є якісь зауваження до неї?
INNO3D PCI-Ex GeForce RTX 5070 Ti X3 OC
Взагалі хотів дочекатися 5070 Ti Super, а тепер думаю що робити...
-
Yurius
Member
кушати мандаринкиdrum-n-bass: ↑ 01.01.2026 16:18Взагалі хотів дочекатися 5070 Ti Super, а тепер думаю що робити...
Бюджетна карта, температури чіпа на рівні 70 оберти 2000 ,краще вантуза ,десь на рівні паліта геймінг про с ,тобто 2 ряд дна.drum-n-bass: ↑ 01.01.2026 16:18Вітаю. А що про цю карту скажите, є якісь зауваження до неї?
-
Евгений King
Member
Якщо в норм магазі, не сіровозному і з гарантією. Тр норм варік.drum-n-bass: ↑ 01.01.2026 16:18 Вітаю. А що про цю карту скажите, є якісь зауваження до неї?
Без гарантії INNO3D я б не брав, вони раніше економили на сірниках, як там зара у них по якості сказати важко, бо давно норм детальних оглядів з оцінкою і розборкою вже немає.
Більшість карт, що подохли в мене на руках були INNO3D, але гарантійний термін вони відслужили без проблем
Ось відгуки на реддіт почитайте: Кажуть що не тиха і немає dual bios, а у всьому іншому ОК
Якщо андервольтнути - то цілком піде
PS: стосовно чекати суперів, в поточній ситуації якраз дочекаєтесь RTX 6000 Super, бо ціни улетять і не візьмете взагалі нічого. Та й враховуючи що Nvidia згортає виробництво карт, Super зі збільшеним відеобуфером просто не вийдуть, або вийдуть але без збільшеного відеобуферу
-
drum-n-bass
Member
Yurius
Евгений King
А які є кращі варіанти не втридорога?
Евгений King
А які є кращі варіанти не втридорога?
Востаннє редагувалось 01.01.2026 16:46 користувачем drum-n-bass, всього редагувалось 1 раз.
-
oversteve
Member
прайм і віндфорс
-
Filabatya
Member
Yurius
- спойлер
- Взяв самий простий відфорс 3 5070 на розетці в оплату частинами за 29, навіть 1к не доплачував за ос версію
андервольтнув і тепер треба Олед 
-
Евгений King
Member
Я б мабуть Prime брав або ж GV-N507TGAMING OC-16GD
Треба дивитись огляди, яка з них тихша/прохолодніша, Gaming виглядає більш масивною
-
oversteve
Member
гіга геймінг то взагалі топовий варіант типу тафу і мсі геймінг, прайму до нього як до луни раком, головне щоб по габаритах лізлаЕвгений King: ↑ 01.01.2026 17:50Я б мабуть Prime брав або ж GV-N507TGAMING OC-16GD
Треба дивитись огляди, яка з них тихша/прохолодніша, Gaming виглядає більш масивною
-
oversteve
Member
власне ще гіга ігл також норм, воно те саме, що і віндфорс, тільки зазвичай троха дорожче
-
man1242
Member
Я б порадив ще почекати 5070ті, 32гб врам то імба + чіп як у 5080 і за 600баксів будеdrum-n-bass: ↑ 01.01.2026 16:18 Вітаю. А що про цю карту скажите, є якісь зауваження до неї?
Відправлено через 10 хвилин 43 секунди:
Inno3d, palit, PNY, Zotak усе однакової якості з одного кнвеєраЕвгений King: ↑ 01.01.2026 16:39Якщо в норм магазі, не сіровозному і з гарантією. Тр норм варік.drum-n-bass: ↑ 01.01.2026 16:18 Вітаю. А що про цю карту скажите, є якісь зауваження до неї?
Без гарантії INNO3D я б не брав, вони раніше економили на сірниках, як там зара у них по якості сказати важко, бо давно норм детальних оглядів з оцінкою і розборкою вже немає.
Більшість карт, що подохли в мене на руках були INNO3D, але гарантійний термін вони відслужили без проблем
Ось відгуки на реддіт почитайте: Кажуть що не тиха і немає dual bios, а у всьому іншому ОК
Якщо андервольтнути - то цілком піде
PS: стосовно чекати суперів, в поточній ситуації якраз дочекаєтесь RTX 6000 Super, бо ціни улетять і не візьмете взагалі нічого. Та й враховуючи що Nvidia згортає виробництво карт, Super зі збільшеним відеобуфером просто не вийдуть, або вийдуть але без збільшеного відеобуферу![]()
Відправлено через 8 хвилин 57 секунд:
Я ще на редіті бачив тред як тіпи продавали свої ртх5000 щоб купити вже в осени супери
-
Filabatya
Member
Нагадує хуангівське 5070 як 4090 
-
Patruletz
Member
-
Ektalion
Member
Краще взяти в якомусь магазині, ніж в таких ноунейм бариг, які можуть зникнути в одну мить, бо це практично аналог ЛОХ.Patruletz: ↑ 01.01.2026 15:43 так там же видно що не сама розетка, а просто обробляє те замовлення вона
сама розетка має менше пропозицій, бо у неї зазвичай менша ціна чим тих хто продає на її площадці.