Побачив коли виклав, декілька вікон було відкрито "дублювати". Мій косяк.yuriy_dd: ↑ 30.12.2025 23:51там на скріні у вас FullHD 30fpsZ440_User: ↑ 30.12.2025 19:46 Ну запустив шість екземплярів цього відео в 4К, вперся в швидкість свого інет-каналу (50мбіт/сек):
Останній скрін в моєму пості, де відкрив 10 копій вікна, там все ок, 4К @60fps.
Відеокарта жерла 75Вт, проц не знаю. Системну інфу відображено в правій частині скріншота.А яке споживання при цьому?
Злив зарахован.а звідки ви взяли що я маю знати все? якщо вас реально цікавить - шукайтеZ440_User: ↑ 30.12.2025 19:46Ну от нашо ви так? Я вам конкретне питання задав, а ви не відповідаєте
мене цікавить одно-потокова швидкодія, нічого швидше за М4 за $400 - нема (зараз вже є М5, але поки в макбук про)
Тоді, будь ласка, не наводьте як приклад сервера амазона-гугла-інших, в силу того що це суто сервери, специфічне вузько направлене обладнання і для home-user воно не несе ніякої користі.
Мейнфрейми теж безмежно потужні, але в Counter Strike на них не пограти.
Але наводите як приклад.я не цікавлюсь продукцією цієї компанії.Z440_User: ↑ 30.12.2025 19:46 Доречі, ви не відповіли на питання чому у System76 розділ desktop весь на x86 без могутнього ARM?
Але не зрозуміли що то за інструмент і для чого він потрібен.Вони випустили продукт на АРМ, є по ньому відео - я бачив в ознайомлювальних цілях.
Home-user'у воно категорично не підходить. Апарат суто для хмарників та АІ-шників.
Ви гадаєте я вас просто так про відеокарти на арм-платформі питаю?Мені це не треба - але багато хто вважає АРМ не підтримує зовнішні ВК - підтримує, залежить від виробника.
Навіть уточнив що Apple та System76 виключаємо, бо з ними все зрозуміло, а також "малинку" бо вона занадто дохла відносно х86.
А тому що окрім як сунути нвідію (only) в System76, або вмуроване в apple silicon, більше варіантів з АРМ не існує сьогодні.
Варіанти з АРМ віндовс та снапдрагон занадто дохле по 3Д графіці, інші варіанти (малинка, експериментальні поробки всякі) суто лінукс та лише 2д з проблемами 3д прискорення (його відсутність).
Тому якщо вам треба колупатись в консолі - флаг вам в руки, home-user хоче в ютупчик-кіношечку-ігоря-соцмережі. І все це тикати мишом.
Чудово, потужні ядра вивезли навантаження, вітаю, щось можуть.скачав ваш файл, скачав і поставив VLC Player, запустив - все дуже плавно - підвисань не видно, ось скрін роботиZ440_User: ↑ 30.12.2025 19:46Наприклад ось цей семпл: https://lf-tk-sg.ibytedtos.com/obj/tcs- ... 444_pq.mp4
Мала нагрузка та велика енергоефективність, бо робота вкладалася в апаратні можливості чіпа, тому основна робота йшла на апаратних блоках, е-ядра були в допомогу.коли дивитись ютюб COSTA RICA - жодного дропа на 4К, споживання 3 Вт, загрузка проца - десь 10%, причому Е ядра
Доречі, в скільки копій вікон грало ваше відео одночасно? У мене 10, після 6 копій почалися підвисання, бо всім 50мбіт інтернет-каналу не вистачило.
Енергоефективність я не коментую. Мені вона не цікава. У мене ядро в Gentoo зконфігуйоване з упором на продуктивність та повним ігнором енергоефективності. Він10 план по енергії також стоїть продуктивність.