Це полізли баги самого УЕ4, вони не тільки в ВуВі. Дивно як довго воно не лізло. Навіть баг з трасуванням виліз лише в 3.0, хоча форум Епіків про нього вже кілька років ниє. Я поки рішення гуглив, скільки "хорошого" про Епік начитався...
От непрацюючий ДД-сет на Ліней - оце вже баг. І з тюн-брейком(нова механіка) Куро в таке болото залізли... Хоча сама ідея "горизонтальної прогресії" ОК.
Куро, в 3.0, вже самі полізли в рушій і одну бяку видимо костильнули(вона повинна вилазити, а не лізе). Але костилі ще до добра не доводили.
В DNA УЕ відразу зґвалтували, проте там технічно все "простіше" реалізовано.
Не плутайте вимоги з оптимізацією. Це обернено-пропорційна велична до оверхеду вимог. Ігри Хойо легше йдуть, але в них і рушій легший, і вимоги менші. В Гашні виходить навіть гірше, бо така, технологічно, картинка літати має, як електровіник. Чого вона не робить. Якщо питання до 4к, то вибачте, 7800хт не для ВуВи в 4к, карта по голому філлрейту не вивозить.
Відсутність переносу гаранту... На ринку, привченому до системи Хойо... Що ж може піти не так?
Фактично, це від початку невірні розрахунки. Сюди коректніше адаптувати кост-систему з турнірів ХСР.
1 кост - івентовий персонаж(в ХСР рахували ще сігни, коротше, те що треба тягнути з івент банера).
Рахуємо кост середньостатистичної "мета"-пачки.
Далі рахуємо середню фактичну кількість круток на один кост(агрегатори круток на допомогу) і ділимо, на отримане, середню кількість круток за патч.
Порівнюємо кількість патчів, потрібну на збір середньостатистичної "мета"-пачки з кількістю патчів її актуальності.
ХСР з 3.0 - в повному лайні

.
А от Генгш і ВуВа - ні, як не дивно, за рахунок сильних четвірок і довгограючих сапортів. В Вуві ще фактор Ехо додається.
За Зенлесс не знаю, виття чув, але не вникав.
І от питання, що запропонує нам Ендфілд? Якщо дасть забрати на фтп персонажа/патч і цього буде досить для "мети", то питання гачі лишиться чисто іміджеве
Для нього та інших стрімерів, така система незручна, бо вони вимушені грати паралельно багато в що і хочуть можливості безбоязно дропати гру на певний час. А тут буквально карають.
Kirakishou: ↑
30.12.2025 08:17У мене ще до цього 3.0 патчу якогось хріна під час сутичок фпс перемикається з 60 на 45 і тільки після закінчення сутички знову перемикається на 60.
Вимкніть "адаптів фпс", він в УЕ некоректно працює і всінк заодно(ФПС можна обмежити лімітом в адреналіні).
Зані грається зі спектроГГ. Інша річ, що саму Зані перехайпили, а Фібі недооцінили.
Зані має неадекватний скілл-скейл, її найсильнішу ротацію(по якій всі дивляться дпс) можуть прожмакати півтора унікума і то через раз. Фібі тут треба, щоб розганяти демедж на "пивних" ротаціях. Не тому, що вона під Зані, а тому що сама по собі "поламана". Люди Фібі збирали в ДД і це чудо сильніше Зані виявлялось(пачки тільки наркоманські виходили).
Так прив'язаних, що ІньЛінь була кріпнута "четвірками" прямо на релізі.
Проблеми ВуВи в геймдизах, упоротих "цікавою" бойовкою. До лютої наркоманії з фрейм-перфект. Я пробував покопатись в механіках і зрозумів, що скільки "речовин" мій організм не перенесе, а без них нічого не вийде

.
Якщо в Рінасциті ще думалось про паверкріп, то наразі ясно, що при розробці просто хом'ячилось забагато забороненого. Знали що Данджин, для Фролової, сильніше констової Рочі? А Таочі ауткласить Жежу для Карлотти? От живіть тепер з цим

. (Те, як для цього кнопки треба жмакати, я промовчу

)
З точки зору "пива", свіжа Ліней кріпнула абсолютно все. Не тому, що ДПСу більше, а тому що жмакається елементарно(ну це поки мета тюн-брейку не розкрита

, там під чимось важким воно задизайнено

).