Страшно представити ціну подібних готових збірок
Пропрієтарні МП по дизайну схожа на ПроАрт
Alienware завжди мали досить погану репутацію.Евгений King: ↑ 29.12.2025 13:39 Після їх термопасти з домішками ЖМ, що випалила дві серії ноутів, Alienware в моїх очах гірше ніж третій ешелон китайських поробок
Коли маркетинг зміг перемогти інженерів - девайс втрачає весь свій сенс і цінність
А сама Делл яку має? І чим заслужила?)Jarme: ↑ 29.12.2025 14:03Alienware завжди мали досить погану репутацію.Евгений King: ↑ 29.12.2025 13:39 Після їх термопасти з домішками ЖМ, що випалила дві серії ноутів, Alienware в моїх очах гірше ніж третій ешелон китайських поробок
Коли маркетинг зміг перемогти інженерів - девайс втрачає весь свій сенс і цінність
Це ж дочірня компанія Dell![]()
в мене був(на той момент новий) воркстейшен від делла який тротлив від базових задач,наприклад архівування. З тим скільки воно коштувало і яку продуктивність давало - дякую, воно мені не треба. Збагрив іншому колезі як тільки зміг і змінив на 3700х рузен самосбір.MqM: ↑ 29.12.2025 14:34 А сама Делл яку має? І чим заслужила?)
Хех. А у мене навпаки дуже позитивне враження від робочого лептопу Dell Precision 5540 на i7-9850h 32GB + T1000 4GB, який компанія закупила в 2019. Вивозив все, що на нього давав і не фрізив навіть при макс навантаженні. Чекати доводилось але при цьому фрізів не булоrjavyi_pastor: ↑ 29.12.2025 15:34в мене був(на той момент новий) воркстейшен від делла який тротлив від базових задач,наприклад архівування.
Так Lenovo/Dell/HP це топ ешелон. Щось плутаєте. Ну і оцінювати компанію по ігровим моделям лептопів - такеJarme: ↑ 29.12.2025 14:03Це ж дочірня компанія Dell
ну там можливо була проблема з охолодженням - на кожний зеон був радіатор розміром десь з невеликий кубік рубіка та вони були складені бутербродом один над одним.alexeygalas: ↑ 29.12.2025 16:41 Хех. А у мене навпаки дуже позитивне враження від робочого лептопу Dell Precision 5540 на i7-9850h 32GB + T1000 4GB, який компанія закупила в 2019. Вивозив все, що на нього давав і не фрізив навіть при макс навантаженні. Чекати доводилось але при цьому фрізів не було
Аа мова про системник з двоголовою платою. Ну якщо це оті малолітрові - то так там ситуація може відрізнятись.rjavyi_pastor: ↑ 29.12.2025 17:08на кожний зеон
у Делла був стандартний тауер, але через плотне компанування охолодження якесь маленьке було.alexeygalas: ↑ 29.12.2025 18:55 Аа мова про системник з двоголовою платою. Ну якщо це оті малолітрові - то так там ситуація може відрізнятись.
Я так бачу по тонких 1U літрових міні пк Lenovo Thinkcentre. Можуть поставити Ultra 5 235T або 265T. А можуть в те ж саме охолодження поставити 265. І думаєш - де логіка. Там 2 грами радіатору. Він же мало того що idle буде мати 80С так ще й буде нижче бустових частот працювати. І що тоді вони виграють від цього?
https://psref.lenovo.com/Detail/ThinkCe ... 13AC0006UI
Ось варіант, в який встановили 285. В оце тоненьке.
Як на мене тут Т і тільки Т версії мають бути і не більше.
І ось такий варіант, який вони в конфігураторі пропонують із 285Т так і з 285К![]()
https://psref.lenovo.com/Product/ThinkS ... _SFF_Gen_2
Але підсумовуючи - це не робить вендора поганим. Всеодно збірка і компоновка на висоті, є можливість розширення і головне - є підтримка оновленнями.
Потужные времена требуют потужных решений)))
Але ж так це не працює, люди хочуть придбати готовий пристрій, увімкнув у розетку. Якщо нема рам і ссд, то це сміття, на що надіються виробники такого?
Там звичайна ATX, але із 12VO БЖ.Sanьka: ↑ 29.12.2025 13:39Пропрієтарні МП по дизайну схожа на ПроАрт
2GB DDR і HDD з фрідосом, як в старі-добрі часиBoKl: ↑ 02.01.2026 10:30Але ж так це не працює, люди хочуть придбати готовий пристрій, увімкнув у розетку.
Жарт?