Зараз він вам напише що апєль ейр м4 закриє будь які ваші потреби
Новини
Останні статті і огляди
Прогрес ARM процесорів
-
AntonyKandaurov
Member
Grava
-
dext
Member
тому що це ваша чергова брехня?yuriy_dd: ↑ 29.12.2025 10:44 але чому ж якраз ентерпрайз на стільки масово переходить на АРМ
по-перше, мова про яблуко - де йому нічого світить
по-друге, ентерпрайз суто епізодично впроваджує кастомні рішення (RISCV, ARM), де ARM це лише один з варіантів, ніякого переходу та масовості тут і близько немає, ті ж aws інстанси на x86 як були так і будуть топом за продуктивністю
по-третє, ядро та робочі станції як були на x86, так і будуть на x86, то презентації інвесторам можна хоч на планшетах показувати
-
yuriy_dd
Member
індустрії все одно на вас. Думайте глобально про середньостатистичного користувачаGrava: ↑ 29.12.2025 14:29Що з девайсів у моєму профілі
головне бажання не бачити успіхи та прогрес, як старий дід пердун який досі мастурбує на союзAntonyKandaurov: ↑ 29.12.2025 14:34де твій амазінг в повній сраці
-
Евгений King
Member
Я думаю якщо ми не будемо підтримувати розмову з навіженим, то цей тред заглохне, як і весь прогрес ARMAntonyKandaurov: ↑ 29.12.2025 14:35 Grava
Зараз він вам напише що апєль ейр м4 закриє будь які ваші потреби![]()
Я пожалуй піду, займусь чимось корисним
-
AntonyKandaurov
Member
Ооооо, який я дід в 34 роки який застав 3 місяці совочка і слава богу.yuriy_dd: ↑ 29.12.2025 14:40головне бажання не бачити успіхи та прогрес, як старий дід пердун який досі мастурбує на союз
-
AntonyKandaurov
Member
Евгений King
Він буде срати в кожній дотичній і не дуже темі. Якщо домовитись всім активним тут що ми його ігноруємо то так, трошки заглохне. Але він може знайти собі інших
Він буде срати в кожній дотичній і не дуже темі. Якщо домовитись всім активним тут що ми його ігноруємо то так, трошки заглохне. Але він може знайти собі інших
-
yuriy_dd
Member
нагадаю - я про прогрес АРМdext: ↑ 29.12.2025 14:36по-перше, мова про яблуко
ну зараз досить синхроно та масовоdext: ↑ 29.12.2025 14:36по-друге, ентерпрайз суто епізодично впроваджує
до речі ще Оракл
про робочі станції для рендерингу - я вже давав відеоdext: ↑ 29.12.2025 14:36по-третє, робочі станції
-
isusik63
Member
Я вам факты , вы мне "свои влажные мечты) .yuriy_dd: ↑ 29.12.2025 13:20от вилазять такі - а потім питають чому доводиться повторюватиisusik63: ↑ 29.12.2025 13:12Виндоус (которая не работает на арм)![]()
прогрес за рікAlexsandr: ↑ 29.12.2025 13:14прогресс большой из-за низкого старта на базе
нема низького старту, АРМ вже швидші
а на смартах х86 нема в принципі, не змогли, в серверах і ноутах - теж давлять, лише десктоп ще трішки тримається
Есть статистика , когда на рынке ПК и ноутов арм догонит и перегонит процент пользователей в процентах, а пока ваша синтетика толь ко вам приносить " оргазм"
-
yuriy_dd
Member
думаєте х86 ще на щось здатні, крім сумісності?Евгений King: ↑ 29.12.2025 14:40як і весь прогрес ARM
-
yuriy_dd
Member
АМД вже перегнала?isusik63: ↑ 29.12.2025 14:50Есть статистика , когда на рынке ПК и ноутов арм догонит и перегонит процент пользователей в процентах
пс: надіюсь срачу що Інтел краще ви починати не будете
-
bes
Member
Юра задавая такие глупые вопросы ты до -5000 рейтинга сможешь добить до нового годаyuriy_dd: ↑ 29.12.2025 14:51думаєте х86 ще на щось здатні, крім сумісності?Евгений King: ↑ 29.12.2025 14:40як і весь прогрес ARM
-
Grava
Member
Я середньостатистичний користувач пк, який також грає на ньому в ігри. Арм нічого не може запропонувати?yuriy_dd: ↑ 29.12.2025 14:40Думайте глобально про середньостатистичного користувача
-
yuriy_dd
Member
надіюсь ви в курсі що більшість грошей в ігровій індустрії саме на арм?Grava: ↑ 29.12.2025 14:58Арм нічого не може запропонувати?
-
waryag
Member
Сумісність забезпечує працездатність у потрібних користувачу сценаріях. Взагалі неважливо, наскільки більше папуг у бенчмарках вибиває залізо, якщо воно нездатне виконати завдання, потрібні користувачу.yuriy_dd: ↑ 29.12.2025 14:51 думаєте х86 ще на щось здатні, крім сумісності?
Буду. По великому рахунку, так і є.
Якщо абстрагуватися від моди, навіть невдале актуальне покоління процесорів забезпечує достатній рівень продуктивності для переважної більшості юзерів.
-
Grava
Member
yuriy_dd
Я так розумію відповіді чим замінити мій пк на х86 не буде?
Не треба мені про телефони та свіч розповідати, в мене є це все і ніяк не замінює пк.
Я так розумію відповіді чим замінити мій пк на х86 не буде?
Не треба мені про телефони та свіч розповідати, в мене є це все і ніяк не замінює пк.
-
AntonyKandaurov
Member
Grava
Дарма намагаєтесь, там прогрес арм головного мозку, він вам буде срати одними і тими же тезами які вже мільйон разів лунали і прямої відповіді на своє питання ви не дочекаєтесь. Зате дізнаєтесь який ви дурень фанат х86 а він розумний і в білому пальто
Дарма намагаєтесь, там прогрес арм головного мозку, він вам буде срати одними і тими же тезами які вже мільйон разів лунали і прямої відповіді на своє питання ви не дочекаєтесь. Зате дізнаєтесь який ви дурень фанат х86 а він розумний і в білому пальто
Востаннє редагувалось 29.12.2025 15:14 користувачем AntonyKandaurov, всього редагувалось 1 раз.
-
dext
Member
контекст того, на що ви відповіли - яблуко в ентерпрайзіyuriy_dd: ↑ 29.12.2025 14:44 нагадаю - я про прогрес АРМ
ви написали "масово переходять" - що є брехня, я написав що епізодично впроваджують (як от лінукс на десктопі, місцями, для експериментів) - розумієте різницю?ну зараз досить синхроно та масово
до речі ще Оракл
повторіть, будь ласка, бо виглядає як черговий, одноразовий, вузькоспеціалізований продукт, про який всі забудуть з виходом нових epyc/xeonпро робочі станції для рендерингу - я вже давав відео
-
AntonyKandaurov
Member
yuriy_dd
Кіберпанк на твоєму уйхиуй смарті за 212 баксів з промокодом можно пограти? Якщо всі гроші там завдяки кендікреш сага та інші три в ряд то це не значить що це показник того що це лише якомусь там прогресу арм відбулось. Просто телефон виявився такою штукою що є у кожного, на відміну пк/консолей.надіюсь ви в курсі що більшість грошей в ігровій індустрії саме на арм?
-
yuriy_dd
Member
актуальний софт просто мусить підтримувати актуальну залізо
звичайно що не буде ви ж не сказали чим ви користуєтесьGrava: ↑ 29.12.2025 15:05Я так розумію відповіді чим замінити мій пк на х86 не буде?
середньостатистичний користується браузер office відео музика месенджери
повторю масово переводять всі свої серверні потужності на армdext: ↑ 29.12.2025 15:14ви написали "масово переходять" - що є брехня
шукайте в темі я вже давав
з 10:48
але як х86 змогли втратити такий великий ринок?AntonyKandaurov: ↑ 29.12.2025 15:17Просто телефон виявився такою штукою що є у кожного
-
AntonyKandaurov
Member
Хм, не думаю що чіпи для sony та microsoft для їх консолей це поганий ринок.yuriy_dd: ↑ 29.12.2025 15:28але як х86 змогли втратити такий великий ринок?