Afit: ↑
27.12.2025 10:45Тобі не доходе, що порівнювати цифри в характеристиках безглуздо, на різних архітектурах. В тебе тупі порівняння, які виглядають як - якщо в умовній фурі 500 коняк, то значить що легкові автомобілі теж потягнуть такий вантаж, з аналогічним за потужністю двигуном. А те що нічого в легковому під такий режим роботи не розраховане, то тобі байдуже. 500 кобил = 500 кобил, і не їпе

Ідеальна аналогія.
Я б ще добавив кілька моментів:
Він постійно натягує досягнення Apple в закритому залізі на закритій ОС, де практично закриті будь-які кастомізації, нібито як "прогрес ARM як архітектури".
Щойно прочитав пост на HackerNews про встановлення Asahi Linux на Air M2, і там таких як він в коментарях сотні.
Ну подумаєш:
- Сідає батарея так само як в любому іншому лептопі
- В сні сідає гірше ніж Інтел чи АМД
- Немає прискорення графіки
- Купа драйверів не працює
- Зате є консоль

(бо залізо і ос закриті, реверсити важко і дорого)
І коментарі ті ж самі - суцільна брехня де "M4 перевершує самий потужний Ryzen

і при тому споживає 0.2 вата" (дивно що не віддає енергію в розетку назад). "Якості такої як в епл не зустрінеш в жодному ноуті."
Мені здається він просто хоче доказати нам всім що наші ПК за 2-4 кілобакси це дурна і не ефективна покупка, а от його витрачені $600 це і є той самий дзен!
Тому і старається представити себе експертом першопрохідцем (нібито) АРМ і тому пише в кожній темі про відеокарти чи процесори.
Все про утвердження що він "правильно вибрав" а решта - ні.
Я вже тут раніше збирав його цитати за літній період:
viewtopic.php?p=4075763#p4075763
Бреше про 28 годин YouTube на ноуті 2020 року який він "щодня використовує від батареї" (після 1000+ циклів ємність має бути -30%).
Але! Він досяг визнання!
Це і є перемога. Краще бути знаменитим тролем, ніж анонімним невдахою.