Новини
Останні статті і огляди
Вибір відеокарти
-
Vader
Member
Mumik
купите нормальный корпуc.Так это еще не самая большая карта..
купите нормальный корпуc.Так это еще не самая большая карта..
-
Filabatya
Member
На моно в кліку через день паліт 5070ті геймінг про с по 39к, правда 2 роки гарантії тільки, топ виконання 5070 дуже близько до неї по ціні, а переплата 100баксів за зелених, відносно 9070хт, думаю того варта 
-
QFlash
Member
Десь читав інфо., що на Radeon 9070XT погано оптимізовані драйвери тому вона відстає, і з моменту виходу драйвери допилюють тож можливо вона все ж таки швидша за 5070TI. Але я не знаю наскільки відсотків та інформація не є фейкова.
-
Nouriel
Member
QFlash
да ладно. ти напевно в комі був, коли запустили ртх5000. цікаво хто там ше допилював))
да ладно. ти напевно в комі був, коли запустили ртх5000. цікаво хто там ше допилював))
-
QFlash
Member
В тому часі я взагалі про неї не знав. Останні карточки були 470/580. Недавно поцікавився новинками по відеокартах.Nouriel: ↑ 28.12.2025 15:23да ладно. ти напевно в комі був, коли запустили ртх5000
Фактично ці дві картки дуже непогані, мінус то це космічна ціна на них.
-
Nouriel
Member
найгірший запуск за всю історію нвідія стільки багів не бачив ні один радеонQFlash: ↑ 28.12.2025 15:28В тому часі я взагалі про неї не знав. Останні карточки були 470/580. Недавно поцікавився новинками по відеокартах.
Фактично ці дві картки дуже непогані, мінус то це космічна ціна на них.
-
QFlash
Member
Останні моделі Radeon не юзав. Мало чого можу сказати про них в плані надійності, стабільності, швидкості роботи. Але з предтечами r7-rx470 ніколи не було проблем, так вони могли бути ужарені шо труба, тому шо майнери їх гонили цілодобово в ті часи. А от NVIDIA друзі приносили ніби нові, а х/з чому артефакти пішли? Але то було давно і неправда, можливо.
Тому я більш схиляюсь до вибору Radeon.
P.S. Дивився ціни на них в Польщі, то якось ніби дешевше там брати виходить.
Тому я більш схиляюсь до вибору Radeon.
P.S. Дивився ціни на них в Польщі, то якось ніби дешевше там брати виходить.
-
Геральт
Member
А що буде, коли драйвера оптимізнуть?QFlash: ↑ 28.12.2025 15:06 Десь читав інфо., що на Radeon 9070XT погано оптимізовані драйвери тому вона відстає
-
QFlash
Member
Геральт
Якщо інфо. вірне то
, всюди зустрічав що 5070 швидша, можливо шо це фейки.
techpowerup.com ставить 5070ti вище. ЩЕ є 5090. Але Radeon то є Radeon!.
Якщо інфо. вірне то
techpowerup.com ставить 5070ti вище. ЩЕ є 5090. Але Radeon то є Radeon!.
-
Vlaad13
Member
найцікавіше що про ці баги чомусь пишуть лише червоніNouriel: ↑ 28.12.2025 15:33найгірший запуск за всю історію нвідія стільки багів не бачив ні один радеонQFlash: ↑ 28.12.2025 15:28В тому часі я взагалі про неї не знав. Останні карточки були 470/580. Недавно поцікавився новинками по відеокартах.
Фактично ці дві картки дуже непогані, мінус то це космічна ціна на них.![]()
зелені нічого так і не помітили
але червоним звісно видніше що там у зелених
-
Nouriel
Member
про ці баги писали всі і вихід 20 хотфіксів тому підтвердженняVlaad13: ↑ 28.12.2025 18:58найцікавіше що про ці баги чомусь пишуть лише червоні
я сам стикався з ними, як багато людей в чатах де я є
-
Filabatya
Member
а на божественний віндфорс 5070 на 3 вертухая, гіга дає додатковий рік гарантії?
і арк райдерс вже теж не дадуть?
-
Vader
Member
Nouriel
Например.
Например.
-
Mnemon
Member
«Ни единого разрыва!» за лет 10 пользования нвидиа.Nouriel: ↑ 28.12.2025 19:03про ці баги писали всі і вихід 20 хотфіксів тому підтвердженняVlaad13: ↑ 28.12.2025 18:58найцікавіше що про ці баги чомусь пишуть лише червоні
я сам стикався з ними, як багато людей в чатах де я є
-
BloodyElf
Member
ASUS RTX 5070 Ti PRIME - 304 мм.
Але вже мало де є в наявності і ціни пішли в гору.
-
oversteve
Member
додатковий рік тільки на геймінг і аорусFilabatya: ↑ 28.12.2025 19:13 а на божественний віндфорс 5070 на 3 вертухая, гіга дає додатковий рік гарантії?
арк рейдерс десь до кінця листопада давали
-
Filabatya
Member
oversteve
а зараз вже нічого не дають, дякую
а зараз вже нічого не дають, дякую
-
Vlaad13
Member
Цих людей багато і всі вони знаходяться в одній кімнаті с паном Норіелем
-
Artem_K
Member
Я брав карту була акція - поповнення Steam, в залежності від обраної моделі. Щось пішло не так, й замість коду на 1100 грн, який мав бути за умовами акції, надіслали код на 2200. Не заперечував 
-
QFlash
Member
Я пригадую, ще в тому часі 2005 чи 2006 році, я закінчив універ і купив ПК з Radeon х/з яка модель але пам'яті 128Mb, радості не було меж. Need For Speed most wanted black edition тупив, але грати можна. Я ще потім щось допилював в дровах бо карточка по directX 9c не стиковка була/
Відтак постійно на Radeon, жодних проблем не було по апаратній частині. По програмній, так були баги і то не значні.
Відтак постійно на Radeon, жодних проблем не було по апаратній частині. По програмній, так були баги і то не значні.