Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
Filabatya
Member
Entar
https://www.reddit.com/r/headphones/com ... er_supply/
то на майбутне як звикнете до девайсу, після прямого порівняння 11 і 13 перед покупкою
лінійний блок живлення від них, скоро має вийти
та вона мусить бути працююча, якщо я це на материнці почув без зміни блока. але купляти 50ту модель до К7 цапа за його вартість, я цього не розумію
4К на алі аун цей ваш, жаль що тільки 9в
https://www.reddit.com/r/headphones/com ... er_supply/
то на майбутне як звикнете до девайсу, після прямого порівняння 11 і 13 перед покупкою
та вона мусить бути працююча, якщо я це на материнці почув без зміни блока. але купляти 50ту модель до К7 цапа за його вартість, я цього не розумію
Востаннє редагувалось 22.12.2025 19:18 користувачем Filabatya, всього редагувалось 9 разів.
-
Radio Bay
Member
Працююча тема, зараз багато хто Aune на 9В ставить, як апFilabatya: ↑ 22.12.2025 18:57лінійний блок живлення від них, скоро має вийти
-
Entar
Member
І складне. Так, хотілося б більше жиру.Radio Bay: ↑ 22.12.2025 18:45 Оце круте питання![]()
Зараз звук гострий? Бажається жиру? Ще дешеві SMSL можуть бути гальманутими.
Так.Radio Bay: ↑ 22.12.2025 18:45 Тобто можна змінювати дріт?
Отправлено спустя 1 минуту 50 секунд:
Я щось взагалі нічого не зрозумівFilabatya: ↑ 22.12.2025 18:57 https://www.reddit.com/r/headphones/com ... er_supply/
-
Radio Bay
Member
До них теж ставлять, там 12В, здається. Це ап, а не 100% потрібність. Апи живлення, то окрема тема, багато хто живе без цього і навіть не знає про теEntar: ↑ 22.12.2025 19:15к13 р2р
Жир це R2R, не ні ццц зліва, ццц справа. Жир та драйвEntar: ↑ 22.12.2025 19:15Так, хотілося б більше жиру.
Це гарно, якщо різниця відчутна. Я маю на увазі одразу, а не прислуховуватися, то це варіант гратися з сігнатурой звуку.
У цього цапу ще OS/NOS режими, теж можна гратися
-
Entar
Member
Взагалі що k13 р2р що лінійні бп це за межами мого бюджету на цей апгрейд.Radio Bay: ↑ 22.12.2025 20:01До них теж ставлять, там 12В, здається. Це ап, а не 100% потрібність. Апи живлення, то окрема тема, багато хто живе без цього і навіть не знає про теEntar: ↑ 22.12.2025 19:15к13 р2р
Жир це R2R, не ні ццц зліва, ццц справа. Жир та драйвEntar: ↑ 22.12.2025 19:15Так, хотілося б більше жиру.
Це гарно, якщо різниця відчутна. Я маю на увазі одразу, а не прислуховуватися, то це варіант гратися з сігнатурой звуку.
У цього цапу ще OS/NOS режими, теж можна гратися
Я вибираю наразі між k11 r2r, k7, і залишити все як є а на зекономлене підібрати якісь ще вуха
-
Radio Bay
Member
Я б брав цапа, Meze 99 neo заслуховиють більшого, а цап зараз такий собі, мяко кажучи.Entar: ↑ 22.12.2025 20:07Я вибираю наразі між k11 r2r, k7, і залишити все як є а на зекономлене підібрати якісь ще вуха
Мені здаеться заміна навушніків тут не той варіант
-
Entar
Member
Якого саме цапа ?:)Radio Bay: ↑ 22.12.2025 21:07Я б брав цапа, Meze 99 neo заслуховиють більшого, а цап зараз такий собі, мяко кажучи.Entar: ↑ 22.12.2025 20:07Я вибираю наразі між k11 r2r, k7, і залишити все як є а на зекономлене підібрати якісь ще вуха
Мені здаеться заміна навушніків тут не той варіант
Отправлено спустя 37 секунд:
Я так розумію в мене є один шлях - їхати зі своїми навушниками в Портатив, і там слухати обидва цапа щоб зрозуміти. А ще свій принести щоб з ним порівняти
-
Евгений King
Member
Чи то я сильно балуване, чи в мене тапком треба кинути
Та Meze 99 Neo в мене програли сутичку з DT 770 Pro, повністю
Так, Meze звучать прикольно, я всі цікаві для себе треки переслухав, але Beyerdynamic грають краще і на тому крапка
PS: розпродав недавно взагалі все своє дротове барахло, пройшов його час, HyperX Cloud III S Wireless хоч чутка гірше звучать, та не потребують ні дротів, ні звукових карт, ні кабелю з хвоста єдинорога
-
Radio Bay
Member
Не один, а найліпший, ще є варіант кинути монеткуEntar: ↑ 22.12.2025 21:09Я так розумію в мене є один шлях - їхати зі своїми навушниками в Портатив, і там слухати обидва цапа щоб зрозуміти
Я, звістно, прихильник R2R, як моделі звуку, але що тобі більше довподоби не знаю. Тут нема поняття "ліпше".
З іншої сторони, різні дроти, та OS//NOS дають можливість погратися та підбудувати звук під себе. До речі, можливо спочатку сподобається один, а потім другий, буває таке
-
Entar
Member
Наскільки на вашу думку k11 r2r і k13 r2r відрізняються? По ціні то вони відрізняються на 5000 )Radio Bay: ↑ 22.12.2025 21:31 Не один, а найліпший, ще є варіант кинути монетку![]()
Я, звістно, прихильник R2R, як моделі звуку, але що тобі більше довподоби не знаю. Тут нема поняття "ліпше".
З іншої сторони, різні дроти, та OS//NOS дають можливість погратися та підбудувати звук під себе. До речі, можливо спочатку сподобається один, а потім другий, буває таке
-
Radio Bay
Member
Девайс на рівень више по всьому. Міцніший вушний підсилювач, вбудований БЖ, більше резисторів. Якщо є змога брати його.Entar: ↑ 22.12.2025 23:45Наскільки на вашу думку k11 r2r і k13 r2r відрізняються? По ціні то вони відрізняються на 5000 )
Там якісь плюшки по керуванню ще є, але я не вдавався. Головне, що девайс по звуку ліпший. Я не даю порад, як витачати чужі гроші, але, на мою думку, 5000 ставлять крапку у виборі
Відправлено через 8 хвилин 35 секунд:
Спеціальнно читнув порівняння K11 vs K13, почув те, що й чекав. А що там ще могло бути? Ліпший К11 із збереженням аржитектури та характеру, інженери ті самі
До речі, я дуже обережний до відгуків. переш за все, я не дилюсь відгуки у Ютьюбі
-
Entar
Member
Ви маєте на увазі що різниця між пристроями не коштує переплати?Radio Bay: ↑ 23.12.2025 02:54 Головне, що девайс по звуку ліпший. Я не даю порад, як витачати чужі гроші, але, на мою думку, 5000 ставлять крапку у виборі
-
Radio Bay
Member
Хм, коштує. ще й як. 5000 різниці, я навіть здивований, вважав десь 8Entar: ↑ 24.12.2025 11:59Ви маєте на увазі що різниця між пристроями не коштує переплати?
-
Entar
Member
Хм, тобто знову мені подумати над тим щоб вилізти за бюджет? Подумаю)Radio Bay: ↑ 24.12.2025 18:42 Хм, коштує. ще й як. 5000 різниці, я навіть здивований, вважав десь 8
А як воно все-таки буде впливати на колонки типу r1700 або r2750db?
А то я тут бачу різні думки. Хтось думає що ніяк, але якби ніяк то звук в колонках би взагалі не відрізнявся в залежності від джерела, а він відрізняєтться
-
Radio Bay
Member
З покупкою аудіотехніки є така шняга, що вона дуже складно аппгрейдиться, купив, то надовго і пам'яті або процессор апнути там неможна, тому прктичніше вкладатися одразу, але з розумом звісноEntar: ↑ 26.12.2025 12:38Хм, тобто знову мені подумати над тим щоб вилізти за бюджет? Подумаю)
Перші взагалі без цапу, там аналогові входи, по другим, все ніхто ніяк не протестуює, одні балачки. Зазвичай ліпший сигнал на вході дає ляпший результат на виході.Entar: ↑ 26.12.2025 12:38А як воно все-таки буде впливати на колонки типу r1700 або r2750db?
Edifier S2000MKIII з цапа ліпше ніж по оптиці. 3000 теж
-
Entar
Member
Це так, тут я згоден. В цілому, аудіо що я купував служило в мене багато років... ну окрім навушників які я купував як правило не дуже розбираючись і була тяга їх міняти.Radio Bay: ↑ 26.12.2025 13:12 З покупкою аудіотехніки є така шняга, що вона дуже складно аппгрейдиться, купив, то надовго і пам'яті або процессор апнути там неможна, тому прктичніше вкладатися одразу, але з розумом звісно
От звукова картка asus xonar dx в другому ПК вже років 14. Там вже все крім БП і корпуса замінилося, а вона живе.
Але все-таки треба слухати
В смислі без, взагалі? Там же є якась внутрянка...Radio Bay: ↑ 26.12.2025 13:12 Перші взагалі без цапу, там аналогові входи, по другим, все ніхто ніяк не протестуює, одні балачки. Зазвичай ліпший сигнал на вході дає ляпший результат на виході.
Edifier S2000MKIII з цапа ліпше ніж по оптиці. 3000 теж
Ви ж про це:?: https://rozetka.com.ua/ua/edifier_r1700 ... 295528823/
По другим я колись обіцяв тут що протестую і забув
-
Filabatya
Member
щось я вже трохи прифігіваю, невже мп3шки колись з нету скачані і ті що грають на спотіфай мають таку велику різницю в якості при однаковому бітрейді на числах?
в туалет сходив
вуха зачесалися на К13 і ft1, треба заспокоїтись 
FiiO BR15 R2R Black це той самий К13 тільки без вушного уся? ні напевно К11
якщо коротко: щільніший бас, нові звуки, краща сцена(сижу в рівносторонньому трикутнику). напевно мамка попередня була все-таки гафно
там нема шо думати, К13 і 5 платежів моно, а ви вже на 3му будете в нірвані
на 5тому шайтан коробку для живлення візьмете в оплату частинами, а як розпробуєте силові і міжблочні кабеля - то втратили Хлопа
в туалет сходив
FiiO BR15 R2R Black це той самий К13 тільки без вушного уся? ні напевно К11
якщо коротко: щільніший бас, нові звуки, краща сцена(сижу в рівносторонньому трикутнику). напевно мамка попередня була все-таки гафно
на 5тому шайтан коробку для живлення візьмете в оплату частинами, а як розпробуєте силові і міжблочні кабеля - то втратили Хлопа
Востаннє редагувалось 26.12.2025 18:23 користувачем Filabatya, всього редагувалось 7 разів.
-
Entar
Member
Можна детальніше, що ви маєте на увазі?)Filabatya: ↑ 26.12.2025 17:54 щось я вже трохи прифігіваю, невже мп3шки колись з нету скачані і ті що грають на спотіфай мають таку велику різницю в якості при однаковому бітрейді на числах?
в туалет сходиввуха зачесалися на К13 і ft1, треба заспокоїтись
![]()
В мене тепер чешеться вибирати не між k11 r2r і k7, а між k13 r2r )) Але треба послухати.
Ну а так, от я в основному тільки зі спотіфаю музику слухаю, і от на роботі з корпоративного dell latitude встройки воно зовсім по іншому грає ніж з старенького цапа smsl m3
Отправлено спустя 12 минут 26 секунд:
Це все переваги K13 r2r порівняно з K11 r2r ?) Прямо така суттєва різниця?)Filabatya: ↑ 26.12.2025 17:54 якщо коротко: щільніший бас, нові звуки, краща сцена(сижу в рівносторонньому трикутнику). напевно мамка попередня була все-таки гафно
на 5тому шайтан коробку для живлення візьмете в оплату частинами, а як розпробуєте силові і міжблочні кабеля - то втратили Хлопа![]()
А чи є сенс і навушники які приглянути?)
-
Filabatya
Member
ваших навушників з головою для старту, просто підіть і послухайте 
https://portativ.ua/ua/product_44544.ht ... CRPiopyHNb
його антипод, якшо буде розкажете як він
в моно пси не дали к13 тільки К11(р2р)
https://portativ.ua/ua/product_44544.ht ... CRPiopyHNb
його антипод, якшо буде розкажете як він
в моно пси не дали к13 тільки К11(р2р)
-
feson
Member
На цих колонках K13 r2r порівняно з K11 r2r буде грати приблизно однаково. Або різницю буде важко помітити в звучанні.Entar: ↑ 26.12.2025 12:38 А як воно все-таки буде впливати на колонки типу r1700 або r2750db?
А то я тут бачу різні думки. Хтось думає що ніяк, але якби ніяк то звук в колонках би взагалі не відрізнявся в залежності від джерела, а він відрізняєтться
Тобто якщо 5000грн - непотрібні або лишні то беріть на виріст K13 r2r . Може згодом тракт виросте....і тоді K13 r2r заграє..новими кольорами.....
Якщо ні - K11 r2r буде достатньо на сьогодні.....
Отправлено спустя 5 минут 3 секунды:
А з якого такого дива Meze 99 Neo могли бути краші ніж DT 770 Pro.........Евгений King: ↑ 22.12.2025 21:15
Чи то я сильно балуване, чи в мене тапком треба кинути
Та Meze 99 Neo в мене програли сутичку з DT 770 Pro, повністю
Що вже китайчатина стала краща ніж бренди світового аудіо?...........
Вони десь близько.....але позаду....